Horoscop 10-11 februarie 2018. Se anunţă un weekend tumultos pentru zodii

Iata ce surprize au rezervat astrele in aceste doua zile.
Romania TV
09 feb. 2018, 20:03
Horoscop 10-11 februarie 2018. Se anunţă un weekend tumultos pentru zodii

Berbec

Sambata: Un prieten iti face o invitatie, dar ai dubii daca sa ii dai curs sau nu. Este posibil sa regreti daca nu o vei face. Nici nu stii ce ai de pierdut!

Duminica: Ar fi bine sa lasi deciziile importante pe data viitoare. Astazi nu prea esti in apele tale si este posibil sa faci unele erori.

Taur

Sambata: Nu ar trebui sa te arunci orbeste intr-o noua directie. Ar trebui sa cantaresti cu grija plusurile si minusurile acestei noi oportunitati si sa iei o decizie bine gandita.

Duminica: Ai o stare de confuzie, iar din acest motiv te faci cu greu inteles. Reusesti sa le dai batai de cap celor din jur si te pui intr-o lumina nu tocmai placuta.

Citeşte şi HOROSCOP: Află care sunt cele trei zodii care vor avea noroc de bani în 2018

Gemeni

Sambata: Esti in centrul atentiei pe oriunde te duci si reusesti sa ii impresionezi pe toti cu sarmul tau. Ai chef de distractie si nu vrei sa lasi pe nimeni sa iti ruineze ziua.

Duminica: Apar unele schimbari in programul tau, dar nu este cazul sa te ingrijorezi. Modificarile care intervin in aceasta zi sunt unele benefice si iti vor da un nou avant pentru saptamana viitoare.

Rac

Sâmbătă: Primești o veste care îți dă toate planurile peste cap. Ce ți se întâmplă azi este cu totul neașteptat, dar nu uita că viața este plină de neprevăzut și trebuie să te adaptezi fiecărei situații.

Duminică: Este posibil să primești o sumă neașteptată de bani, dar nu trebuie să te hazardezi și să o cheltuiești imediat ce ai primit-o. Strânge bani albi pentru zile negre.

Leu

Sâmbătă: Iese soarele și pe strada ta, după o îndelungată așteptare. Vestea pe care o primești azi este ca o gură de oxigen pentru tine!

Duminică: Cel mai bine ar fi ca în această zi să petreci timpul cu persoana iubită. Fă-i o surpriză romantică, arată-i că flacăra pasiunii nu s-a stins între voi.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile care iubesc necondiţionat

Fecioară

Sâmbătă: Ai o discuție cu o persoană mai în vârstă ca tine, care nu te face să te simți în largul tău. Dai dovadă de o timiditate care nu îți este caracteristică și te vei face înțeles cu greu.

Duminică: Ai mare grijă la sănătatea ta, pentru că te paște o boală. Nu îți mai neglija problemele și mergi la medic dacă nu te simți bine.

Balanță

Sâmbătă: Astăzi este o zi calmă, în care singurul lucru care să te preocupe ar trebui să fie relaxarea. Poți să petreci timp de calitate în compania prietenilor și a familiei.

Duminică: Ai planuri mari pentru viitor, dar încă nu reușești să vezi semne îmbucurătoare. Nu te descuraja și păstrează-ți optimismul.

Scorpion

Sâmbătă: Ești dezamăgit din cauza unui gest pe care persoana iubită îl face. Evită să te enervezi și încearcă să discuți despre acest lucru, pentru a nu isca un conflict.

Duminică: Nimic nu îți convine azi și ai o stare de tensiune și agresivitate. Vorbele pe care le spui azi pot răni o persoană dragă.

Săgetător

Sâmbătă: Este momentul perfect pentru un nou început. Privește cu încredere către viitor și nu îi lăsa pe alții să te descurajeze.

Duminică: Ești destul de irascibil și nu prea ai chef de discuții. Există un risc destul de mare să te cerți cu un prieten apropiat.

Capricorn

Sâmbătă: Cel mai mare dușman al tău în această zi este timpul. Ai impresia că trece mult prea lent și tot ceea ce vrei tu este ca ziua să treacă mai repede.

Duminică: Ai ocazia să primești o mână de ajutor de unde te aștepți mai puțin. Profită de această ocazie, pentru că e posibil să nu te mai întâlnești a doua oară cu această șansă.

Citeşte şi Zodii care vor fi lovite de noroc în dragoste! Soarele iese şi pe strada lor în luna februarie

Vărsător

Sâmbătă: Lași o impresie foarte bună pe oriunde te duci și reușești să atragi atenția tuturor. Vei primi o ofertă interesantă, la care ar trebui să te gândești bine.

Duminică: Te întâlnești cu o persoană foarte dragă, pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Întâlnirea este una foarte plăcută și emoționantă.

Pești

Sâmbătă: Unele lucruri din viața ta merg perfect, în timp ce altele lasă de dorit. Încearcă să te obișnuiești cu ideea că nu totul poate fi roz și că viața are suișuri și coborâșuri.

Duminică: Azi poți avea mari satisfacții pe plan sentimental. Evită, în schimb, speculațiile financiare și investițiile.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru duminică, 4 august. Bani din cer pentru Gemeni, cea mai dureroasă trădare pentru Balanță
Capital.ro
Proprietarii de apartamente au interzis. Cei care stau la bloc nu mai au voie. Se elimină
Playtech.ro
SFÂȘIETOR Ce le-a spus Nicu Covaci colegilor săi înainte să moară. ȚI se rupe sufletul
DailyBusiness
Această meserie este pe cale de DISPARIȚIE în România! Motivul din spatele fenomenului
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vin marile schimbări pentru aceste zodii. Viața li se întoarce pe dos
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”
Cancan.ro
BREAKING | Sorin Porojan, un cunoscut om de afaceri din Argeș, a murit după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris. Echipa feminină de 8+1 la canotaj și-a confirmat supremația în această probă
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Mariah Carey anunță un nou turneu de Crăciun: ‘Mariah Carey’s Christmas Time’
MediaFlux
DONALD TRUMP, SPERIAT! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?