Horoscop 10-16 decembie 2023. Alina Badic dezvăluie care sunt nativii care vor fi îngropați în bani

Horoscop 10-16 decembie 2023. În această săptămână plină de energii cosmice, fiecare zodie este chemată să-și exploreze potențialul și să îmbrățișeze schimbările care se desfășoară în universul său personal.
Alina Costache
11 dec. 2023, 09:46
Horoscop 10-16 decembie 2023. Alina Badic dezvăluie care sunt nativii care vor fi îngropați în bani
Horoscop 10-16 decembie 2023. Alina Badic dezvăluie care sunt nativii care vor fi îngropați în bani

Horoscop 10-16 decembie 2023. Indiferent de zodie, săptămâna aceasta aduce cu sine oportunități unice și lecții valoroase. Cu inimile și mințile deschise către schimbare, fiecare zodie poate naviga cu succes pe valurile energiilor cosmice din această perioadă.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Munte de bani pentru unele zodii în zilele următoare, înainte de Mercur retrograd

În Univers, se formează noi conjuncții care pregătesc terenul pentru deschiderea portalului dintre ani. Energia puternică însoțește intențiile, transformându-le în acțiuni. Se anticipază apariția tensiunilor între cei născuți sub anumite constelații.

Horoscop 10-16 decembie 2023. Alina Badic, predicții pentru zodii

Berbec

„O Lună nouă puternică pentru Berbeci în intervalul 10-16 decembrie 2023. Se vor îndepărta din calea adevărului și vor prefera să fie confuzi. Luna nouă vorbește despre cum nu vă respectați principiile. Renunțați la atitudinea indiferentă.

Taur

Momente speciale pentru Tauri. Vor fi tulburați de ceva sau cineva care îl va ava pe Neptun în toată frumusețea lui. Orice energie se va transforma într-o situație prețioasă. Ziua de 13 decembrie nu trebuie ignorată, fiindcă în ea se află casa Scorpionului.

Gemeni

Gemenii vor fi puși în fața unei oglinzi, dar vor refuza să vadă adevărată înfățișare a altor persoane. Asta în contextul în care vor veni provocări ale rivalilor. Va fi ceva ce nu vor putea deloc intui. Mare atenție, așadar, Gemenilor la persoanele cu care interacționați.

Rac

Racii vor avea șansa unei noi vieți profesionale. Este momentul unei schimbări după o bună perioadă în zona de confort. Lucrurile vor merge în direcția pozitivă și pe plan financiar, iar Racii trebuie să fie mai buni de la o zi la alta, potrivit astrelor.

Leu

Va fi un soi de introspecție greu de înțeles de către Lei. Va părea că vă forțează cineva să faceți lucruri pe care nu vi le doriți. Leii vor trece printr-o schimbare bruscă, dar extrem de benefică. Se vor maturiza și vor prețui mai mult fiecare moment al vieții.

Fecioară

Veți experimenta ceva nou în plan sentimental. Partenerul de viață va avea nevoie de ajutorul vostru deoarece va trece printr-o trăire specială și va avea de reglat lucruri cu Universul. Nu va fi ușor din punct de vedere emoțional. Curaj!

Balanță

În cazul Balanței, aceasta va simți prezența lui Venus în Scorpion pe casa Taurului. Ce înseamnă acest lucru? Ca este o perioadă cu abundență pe plan financiar. Iată că Balanțele se vor bucura din plin de bani. Mare atenție la cum îi veți cheltui!

Scorpion

O agresiune se va produce între Neptun și Luna Nouă care va afecta veniturile și creativitatea Scorpionului. El trebuie să-și dea seama unde a greșit, unde și-a consumat energia de ceva timp, încât lucrurile nu funcționează conform așteptărilor.

Săgetător

Simțiți că vă așteaptă ceva nou, nu? Într-adevăr se va întâmpla un lucru misterios, care vă va scoate din zona de confort. Veți avea un moment de revelație și vă veți conecta mai bine cu voi înșivă, partenerul de cuplu și cu natura.

Capricorn

Divinitatea își va face apariția în calea voastră. Provocări, de asemenea, cu membrii familiei, la nivel conversațional. Evitați contradicțiile și reproșurile. Riscați să vă alegeți cu răspunsuri neplăcute și veți suferi. Stați cât mai rezervați de energia negativă.

Vărsător

O dimensiune puternică pentru Vărsători, precum un scurtcircuit, legată de prieteniile lor. Li se va părea că sunt asaltați și că nu sunt deloc înțeleși. Oare unde este problema? Un inspector vă va arăta foarte clar drumul pe care trebuie să-l urmați.

Pești

Încercați să vedeți zona care vi se adresează în mod direct, cine vă pune piedici în realizarea visurilor, cine nu vă lasă să vă concentrați pe anumite lucruri importante pentru viitor. Efectul va fi unul nemaipomenit de bun, se va produce o schimbare utilă.”

Citește și: Horoscop 11 decembrie 2023. Ce zodie începe săptămâna cu zâmbetul pe buze şi portofelul plin

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Al Treilea Incident de Zbor la Joasă Altitudine pentru Southwest Airlines în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!