HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2017: Urania recomandă mai multă atenţie relaţiilor

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2017: Astrologul Urania afirmă că sextilul Luna-Marte creste capacitatea de exprimare a emotiilor, trairilor si sentimentelor. La nivel macro, acest aspect astral sporeste interesul societatii fata de seriozitatea si competenta guvernantilor. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor sociale si sentimentale.
Romania TV
09 nov. 2017, 13:16
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2017: Urania recomandă mai multă atenţie relaţiilor

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi destul de dificila, cu incarcatura emotionala puternica si multe framantari interioare. Cauza poate fi o problema a cuiva drag din familie, nemultumirile legate de planul profesional si financiar, sau pur si simplu acumularea oboselii si stresului. Amintirile sunt mai vii astazi, iar tendinta de a rememora o serie de experiente care te-au marcat este foarte mare. Sprijinul poate veni de la partener, asa ca primeste-l.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Taur (21 aprilie – 21 mai)

Probabil ca astazi iti vor fi puse la incercare convingerile si credintele, sau iti vor fi puse la indoiala integritatea si moralitatea. Cu alte cuvinte, este posibil sa-ti fie contestate niste decizii sau niste actiuni intreprinse in planul profesional. In orice caz, se pare ca orice initiativa se loveste de rezistenta opusa de cei din jur, fie ca este vorba despre colegi sau persoane din familie. In acest context, e de preferat sa faci un pas inapoi si sa te uiti daca nu cumva punctul tau de vedere este gresit.

Citeşte şi Acestea sunt punctele slabe ale fiecărei zodii. Ţi se potrivesc

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Niste datorii mai vechi sau o promisiune neonorata fata de cineva te pot face sa scoti din buzunar o suma de bani considerabila. De aceea, e foarte important sa fii chibzuit, sa iti calculezi fiecare miscare in ce priveste administrarea banilor, pentru a evita un impas. Pe de alta parte, astazi poti fi tentat sa faci niste compromisuri, tocmai din dorinta de a-ti asigura o anume stabilitate materiala, insa acest lucru nu este deloc recomandat.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Rac (22 iunie – 22 iulie)

Niste datorii mai vechi sau o promisiune neonorata fata de cineva te pot face sa scoti din buzunar o suma de bani considerabila. De aceea, e foarte important sa fii chibzuit, sa iti calculezi fiecare miscare in ce priveste administrarea banilor, pentru a evita un impas. Pe de alta parte, astazi poti fi tentat sa faci niste compromisuri, tocmai din dorinta de a-ti asigura o anume stabilitate materiala, insa acest lucru nu este deloc recomandat.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Leu (23 iulie – 22 august)

Ar fi bine ca astazi sa iti dai voie sa functionezi la „turatie” minima, intrucat vitalitatea poate fi scazuta, iar starea psihica nu e tocmai grozava. Mai exact, fie te confrunti cu o problema de sanatate, fie te simti coplesit de sarcinile zilnice si de oboseala acumulata, Nu este exclus sa ai sentimentul ca esti exploatat si ca toate sunt pe umerii tai. Cu toate acestea, in loc sa te plangi sau sa gasesti vinovati, mai bine asuma-ti responsabilitatea starii pe care o ai si ofera-ti o pauza binemeritata.

Citeşte şi Horoscopul Tibetan şi mesajele lui ascunse

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Desi un prieten poate avea o atitudine incorecta sau nesincera fata de tine, nu prea are sanse sa te pacaleasca, pentru ca intuitia functioneaza perfect astazi si te ajuta sa identifici imediat intentiile lui. Este o zi in care afli multe lucruri care ti-au fost ascunse, cum ar fi neregulile in ce priveste un contract de colaborare. Partea buna este ca acestea se pot rezolva, mai ales ca acum esti foarte insistent si ferm cand doresti sa obtii ceva.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, ziua de astazi poate fi tensionata in ce priveste atmosfera la locul de munca sau relatiile cu sefii. Fie ti se pun bete in roate si nu poti duce la capat un proiect, fie esti tu mult prea rigid si justitiar, ceea ce te impiedica sa te adaptezi la conditii de lucru noi. Sfatul meu pentru tine este sa faci diferenta intre a-ti asuma puterea si a face abuz de ea. Chiar nu e momentul acum sa te impui cu forta sau sa te opui noilor responsabilitati.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Unele experiente pe care le traiesti astazi au rolul de a te impulsiona sa schimbi niste principii si credinte vechi, din trecut, care nu mai functioneaza pentru tine. Probabil ca nu toate aceste experiente vor fi placute, mai ales daca au legatura cu moralitatea unor gesturi si actiuni ale tale. Asa ca renunta la incapatanare si incearca sa vezi lucrurile din alta perspectiva. Daca cei din jur nu sunt de acord cu tine, nu e nevoie sa te straduiesti sa-ti demonstrezi dreptatea cu orice pret.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

In continuare este recomandat sa fii discret, sa nu divulgi toate informatiile pe care le detii, decat daca esti sigur pe ele, sa nu crezi chiar tot ce ti se spune, si mai ales, sa nu te lasi angrenat in discutii cu iz de barfa sau intriga. Orice greseala pe care o faci acum, in special in demersuri oficiale si juridice sau in relatia cu autoritatile, se va intoarce impotriva ta. De aceea, cel mai bine este sa nu fortezi lucrurile ci sa le lasi sa se rezolve de la sine.

Citeşte şi Horoscopul african îţi prezice destinul: Află ce zodie eşti

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astazi este posibil ca un parteneriat sa fie pus sub semnul intrebarii, in urma disfunctionalitatilor aparute in interiorul acestuia. In orica caz, poti avea sentimentul ca te zbati de unul singur, ca munca ta nu este apreciata si ca nu poti conta pe sprijinul nimanui. De fapt, s-ar putea sa fie vorba despre nemultumiri care tin strict de profesionalismul tau, pe care insa ai tendinta sa le proiectezi asupra altora. Asadar, uita-te cu sinceritate la tine si la rezultatele tale si asuma-ti responsabilitatea.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu e momentul nici sa fii rigid si incapatanat in relatia cu colegii de munca si nici sa te eschivezi in fata responsabilitatilor. Daca o vei face, exista posibilitatea sa fii mustrat sau sanctionat de un sef sau o alta persoana pe care o recunostu ca autoritate in domeniul in care activezi. Pe de alta parte, e foarte important sa te straduiesti sa te achiti cat mai bine de sarcini, chiar daca sunt multe sau dificile si sa-ti asumi eventualele greseli.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE Pești (19 februarie – 20 martie)

Astazi este activata zona iubirii, unde se pare ca exista destule semne de intrebare si framantari. Poate ca nu esti multumit de iubirea pe care o primesti, poate ca suferi pentru ca te simti singur, sau poate ca ti-ai pierdut increderea in tine si din acest motiv, te incearca mici accese de gelozie. In aceste conditii, ar fi bine sa mai reduci din asteptarile pe care le ai de la cei din jur si sa oferi tu mai mult, adica sa-ti manifesti iubirea neconditionat.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Singura plajă din România unde găsești apă turcoaz ca-n Grecia. Te bucuri de nisip fin și eviți și aglomerația
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Oponentul lui David Popovici, acuzat ca ar fi trișat! Cine îl acuză pe Pan Zhanle de dopaj: „Nu este posibil din punct de vedere uman”
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Explozie de gaze în Rusia: patru persoane decedate și 15 salvate într-un bloc din regiunea Sverdlovsk
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?