HOROSCOP 11 AUGUST 2020. Zi agitată pentru zodiile care se pregătesc de vacanţă. Fecioarele primesc veşti bune

HOROSCOP 11 AUGUST 2020. RomaniaTV.net vă prezintă previziuniole astrologice ale zilei de marţi.
Romania TV
10 aug. 2020, 12:19
HOROSCOP 11 AUGUST 2020. Zi agitată pentru zodiile care se pregătesc de vacanţă. Fecioarele primesc veşti bune

Berbec

Berbecul ar trebui sa fie mai restrans in sentimentele si judecatile lor. Probabil iti vei petrece cea mai mare parte a zilei cu oameni care nu sunt foarte fericiti sa vada astfel de rautati. Nu-ti arata adevaratele sentimente sau neplacerile, mai ales daca acesti oameni sunt colegii tai sau cei mai buni prieteni. Este un moment bun pentru munca si calatorii independente, timp in care nu numai ca veti castiga emotii placute, dar veti obtine si o multime de experiente de viata. Relatiile personale nu sunt destul de netede, dar in final vei ajunge la o intelegere reciproca.

Taur

O zi minunata pentru Taur. Inca de dimineata veti fi pe valul norocului, iar acest lucru va continua pana seara. La locul de munca, veti putea obtine rezultate excelente, iar acest lucru nu va trece neobservat de catre conducere. Puteti conta in siguranta pe o promotie sau bonusuri solide. Relatiile personale merg si ele spre bine, trebuie doar sa le faci mici ajustari. Un moment excelent pentru casatorie, logodna si intalniri romantice.

Gemeni

Astazi, Gemenii trebuie sa isi pastreze emotiile puternice sub control. Pentru a evita transformarea de la o persoana puternica intr-o persoana nervoasa, evitati sa manifestati sentimente in public. Obiectivul principal al Gemenilor astazi va fi obtinerea de beneficii materiale. Veti reusi destul de bine chiar daca o sa fie dificil. Puteti sa va confruntati cu cautarea directiilor profitabile si studiul proiectelor curente.

Rac

Racii vor esperimenta azi agitatia de dinainte de vacanta. Cea mai mare parte a timpului va fi dedicata pregatirii pentru urmatoarea vacanta. Veti reusi in orice afacere daca aveti un program clar si nu veti fi distrasi de fleacuri. Un moment bun pentru tratamente de infrumusetare: vizite la spa si saloane de infrumusetare. Aveti suficienta energie pentru sute de lucruri si mai aveti energie pentru a merge la o petrecere prietenoasa.

Leu

Horoscopul ii recomanda Leului sa isi canalizeze energia in creativitate. Astazi, munca de creatie va va oferi o dispozitie grozava si va va ajuta sa puneti lucrurile in ordine in gandurile voastre. Concentrati-va nu pe obtinerea rezultatului, ci pe procesul creativ in sine, iar fructele sale va vor surprinde placut.

Fecioara

Zi minunata pentru Fecioare. Daca sunteti angajat in comert, astazi nu va puteti teme de diverse intarzieri si verificari, dar va puteti baza pe profit. Succesul si bunastarea materiala vor merge cu voi pana seara, asa ca ar trebui sa profitati de bunavointa sortii. Nu pastrati idei stralucitoare si evolutii extraordinare, altfel vor ramane nerealizate. Este un moment bun pentru achizitii mari si investitii solide, precum si pentru calatorii in strainatate.

Citreşte mai multe pe fabricatinromania.info

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?