Horoscop 11 mai 2015: Ce îţi rezervă astrele în prima zi a săptămânii

Horoscop 11 mai 2015: Citește ce îţi rezervă astrele luni, în funcţie de zodie.
Alina Costache
10 mai 2015, 10:14
Horoscop 11 mai 2015: Ce îţi rezervă astrele în prima zi a săptămânii

Horoscop 11 mai 2015

Horoscop 11 mai 2015 –Berbec
Daca te inconjori de oameni de aceeasi varsta cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizanta, deoarece schimbul de idei si confruntarea de forte ar putea ajunge la apogeu, dar intr-un sens constructiv. Fiecare contribuie in felul sau la succesul unui proiect comun si va stimulati perfect unii pe altii ca sa faceti pasi mari spre scopul final. Competitia, chiar daca se mai simte pe alocuri, are scopul de a va ambitiona unii pe altii sa dati ce aveti mai bun in fiecare, ca atare va fi o placere pentru tine sa-i mai provoci din cand in cand pe cei din jur cu un dram de ironie, ca sa fii sigur ca ii atragi si pe ei in proiectul care merge atat de bine.

Horoscop 101mai 2015 – Taur
Ar fi bine sa mai amani unele plati, pentru ca nu detii, momentan, toate sumele necesare. N-ar fi rau ca banii de care dispui sa fie in asa fel dramuiti, incat sa acoperi cu ei mai multe plati deopotriva. Nu incerca sa dai toti banii deodata, e bine si in transe! Imparte-i cu grija, aranjeaza-i pe caprarii, pentru ca vei reusi sa platesti mai multe facturi in rate, un pic aici, un pic dincolo, incat sa nu te simti chiar atat de impovarat de sume imense. Daca platesti cate un pic si intr-o parte si-n alta, ai macar impresia ca ai mai scapat de o grija, chiar daca va mai veni foarte curand alta scadenta.

Horoscop 11 mai 2015 – Gemeni
Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

Horoscop 11 mai 2015 – Rac
Oricat de ranit ai fi de un eveniment in trecut peste care nu poti trece,. Fa un compromis si macar deschide usa spre o discutie. Posibil ca la mijloc sa fi fost o neintelegere, o interpretare pripita a unor aspecte care nu erau deloc atat de rele pe cat ti s-au parut tie, deci inainte de a o rupe complet cu cel care ti-a creat neplacerile, mai da-i o sansa de a da explicatii. E o buna ocazie de a va impaca, de a ierta si de a uita, pentru ca ar fi pacat sa pierzi poate un prieten sau o iubire doar din cauza unui orgoliu de moment. Poate si tu ai o vina pe undeva, deci n-ar strica un dialog foarte sincer. Fii deschis spre iertare!

Horoscop 11 mai 2015 – Leu
Emotiile pot fi si constructive iar azi vei vedea ca totul iti iese mult mai bine tocmai datorita temerilor tale cele mai profunde. Ca sa nu dezamagesti pe nimeni, de teama unui posibil esec, te concentrezi mult mai bine la ce ai de facut si vei vedea ca totul iti iese de minune. De obicei, teama se transforma in slabiciune si te lasa fara vlaga, dar nu si azi, pentru ca reusesti sa-ti aduni bine fortele si sa le canalizezi in directia care te preocupa. Teama devine de fapt motorul principal al succesului final, deoarece esti atent la tot ce s-ar putea intampla rau pe parcurs.

Horoscop 11 mai 2015 – Fecioara
Ai impresia ca, pentru a face fata unei provocari, ai nevoie de suportul unui anumit grup de persoane, dar te inseli. Nu ei sunt cheia problemei tale, ci chiar tu stii sa te descurci de unul singur, iar acest impas este chiar punctul in care poti sa-ti descoperi aceste calitati. Nu te baza doar pe altii, mai incearca sa iti pui si propriile resurse la treaba, pentru ca momentele acestea mai dificile au acest rol: de a scoate la iveala puteri pe care nici tu nu credeai ca le detii. Ceea ce ti se pare a fi un mare hop, ar putea fi de fapt drumul cel mai simplu catre o mare reusita, care sa-ti schimbe total parerea despre tine si sa-ti amplifice cumva stima de sine. Poti mai mult decat crezi!

Horoscop 11 mai 2015 – Balanta
Ai mare grija la informatia pe care o iei de buna, pentru ca poti da startul unei etape noi in afacerile tale dar care se va baza pe o mare greseala. Poti fi pacalit de niste aparente frumoase, la prima vedere, dar dupa ce le vei da deja curs sa iti dai seama ca ai fost inselat. Deschide bine ochii inaintea oricarui nou inceput, pentru ca exista acest risc prin preajma: de a porni intr-o directie cu mai multe cai de interpretare iar dintre ele tu o alegi pe cea mai nesigura, doar pentru ca aparent pare mai usoara. Informeaza-te din mai multe surse inainte de a crede ceva!

Citeste mai mult in Revista TEO

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Care sunt, de fapt, diferențele între diabetul de tip 1 și cel de tip 2. Când trebuie să mergi la medic
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
„Profeția” fostul președinte Gerald Ford despre prima femeie în fruntea Americii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Minivacanță de 4 zile în august pentru angajații din România. Cine beneficiază de cele 4 zile libere în august 2024
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Noi imagini și mărturii despre prăbușirea dronelor rusești lângă Plauru
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!