HOROSCOP 11 octombrie 2023: Lordul întunericului PLUTO iese din retrograd, 4 zodii sub LUPA destinului

Este pentru ultima oară când transformatorul Pluto va fi direct prin Capricorn pentru o bună bucată de vreme.
Alina Costache
10 oct. 2023, 11:32
HOROSCOP 11 octombrie 2023: Lordul întunericului PLUTO iese din retrograd, 4 zodii sub LUPA destinului

HOROSCOP 11 octombrie 2023: În timp ce retrogradarea lui Pluto poate primi mai puțină atenție decât cunoscuta retrogradare a lui Mercur, efectele sale sunt la fel de puternice și demne de toată atenția noastră. Retrogradarea lui Pluto reprezintă o călătorie inversă prin lumea de dincolo. O explorare profundă a transformării. Și o recucerire a umbrei noastre. Este o invitație de a intra în comuniune cu părțile din noi pe care încă nu le-am acceptat, astfel încât să putem revendica fiecare aspect, luminos sau întunecat, al ceea ce suntem.

Este pentru ultima oară când transformatorul Pluto va fi direct prin Capricorn pentru o bună bucată de vreme. Pluto a fost în Capricorn din 2008 încoace, dar din 2024 se va muta în Vărsător unde va sta până în 2043.

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

Iată care sunt zodiile care vor intra sub lupa destinului odată cu ieșirea transformatorului Pluto din retrograd în Capricorn.

HOROSCOP 11 octombrie 2023 Berbec
Indiferent la ce te-ai gândit cu privire la cariera ta, vei fi ghidat să acționezi odată cu ieșirea lui Pluto din retrograd. Folosește această energie pentru a te concentra pe noi oportunități de carieră, promoții și modalități de a trăi viața pe care o iubești, aducând totodată și abundența financiară pe care o dorești.

Zodiile din horoscop care se pricopsesc cu o căruță de bani în 2024. Anul viitor le aduce nativilor belșug din plin

Nu ar trebui niciodată să simți că îți vinzi sufletul pentru un salariu. Chiar dacă bogăția financiară a fost crucială în trecut, simți mai mult o schimbare pentru a te asigura că te simți conectat la ceea ce faci. Onoreaza acest lucru și lăsa-te să începi să cauti noi oportunități în care poti avea atât împlinire, cât și abundență.

HOROSCOP 11 octombrie 2023 Taur
Viața s-a simțit puțin provocatoare în ultima vreme, de parcă nu ai putea să-ți dai seama cum să te muți din locul în care te afli în acest moment în viața pe care o crezi că este destinată ție. Toate acestea se vor schimba pe măsură ce stațiile Pluto va ieși din retrograd în Capricorn, deschizând noi oportunități norocoase pentru bogăție, bucurie și experiențe incitante.

În timp ce Pluto era retrograd, ți s-a cerut să reflectezi asupra modului în care onorarea adevărului tău interior este ceea ce îți permite să creezi viața pe care îți dorești să o trăiești, așa că acum că stăpânul posturilor intunecate te direcționează, ar trebui să poți vedea cu adevărat cât de multa este puterea pe care o deții asupra destinului tău.

Gemeni
Există atât de multe posibilități în jurul tău în acest moment, dar pentru a profita la maximum de ea, nu poți să-ți fie frică de puterea transformării. Ca semn de aer, ești deschis la minte, creativ și capabil să gestionezi schimbarea mai bine decât alții. Cu toate acestea, ceva în care ai rămas blocat recent te-a făcut să iti fie teamă să pierzi ceea ce ai în prezent.

Este de înțeles că, oricât de deschis și flexibil ai fi, evenimentele din viață vor crea frică, dar acesta este semnul tău să ai încredere pentru că, în acest moment, nu este vorba despre ceea ce s-ar putea schimba într-un aspect negativ, ci despre numărul mare de binecuvântări care ți se rezervă. Lasă-te să trăiești ca și cum nu ai fi făcut-o niciodată, ca si cum nu ai fost dezamăgit, de parcă fiecare clipă ar rezulta din conspirarea universului pentru a te aduce la soarta ta. Pentru că cu cât crezi mai mult, cu atât mai repede îl vei primi în sfârșit.

Horoscop BANI SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Te intrebi cand anume te vei simti cu exactitate din nou foarte motivat. A incerca cineva sa te tina pe loc este ca si cum ar incerca sa opreasca o tornada din a se invarti, dar incerci sa gestionezi lucrurile asa de bine precum poti. Ideea este sa te agiti cu folos, motivat de un tel, nu doar de dragul de a fi in actiune si miscare. Saptamana aceasta, cariera ta se indreapta spre un teritoriu entuziasmant. Vezi cum poti deveni o autoritate in domeniul tau. Vei vedea ca suma mai mare de bani va veni din aceasta noua directie.

Relatia Sagetatorului cu banii:

Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!