HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2014: Trigonul planetelor Jupiter şi Mercur aduce noutăţi

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2014: RomaniaTV.net vă spune cum va fi ziua de 12 decembrie 2014 pentru fiecare zodie, conform previziunilor de pe site-ul eastrolog.ro.
Alina Costache
11 dec. 2014, 14:24
HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2014: Trigonul planetelor Jupiter şi Mercur aduce noutăţi

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2014

HOROSCOP 2014 Berbec : Aveti un program foarte incarcat. La serviciu, este posibil sa preluati o parte din sarcinile unui coleg. Nu este cazul sa va faceti griji. Puteti sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. S-ar putea ca lipsa banilor sa va deranjeze mai mult ca de obicei.

HOROSCOP 2014 Taur: Sunteti hotarat sa puneti capat unei situatii neplacute de la serviciu, care dureaza de cateva zile. Va sfatuim sa fiti atent cum vorbiti, pentru ca sunteti nervos si riscati sa fiti inteles gresit. Daca va pastrati calmul, veti avea numai de castigat. Incercati sa nu ii judecati pe cei din jur!

HOROSCOP 2014 Gemeni : Sunteti foarte increzator in fortele proprii si puteti avea succes in afaceri. Sunt favorizate intalnirile cu prietenii si calatoriile in interes personal. S-ar putea sa va reintalniti cu un prieten vechi, care va propune o colaborare avantajoasa. Va sfatuim sa renuntati la orgoliu si sa ascultati sfaturile celor apropiati.

HOROSCOP 2014 Rac: Aveti succes in activitatile intelectuale si reusiti sa depasiti toate dificultatile. Este o zi buna pentru examene. Pe plan sentimental, totul este in ordine.Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei, care asteapta mai mult de la dumneavoastra.

HOROSCOP 2014 Leu: S-ar putea sa va confruntati cu probleme financiare. Chiar daca, in rest, simtiti ca va merge excelent, va sfatuim sa va ganditi bine inainte de a trece la actiune. Spre seara, este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu o schimbare la locul de munca.

HOROSCOP 2014 Fecioară: Aveti ocazia sa obtineti castiguri nesperate. Sunt favorizate si calatoriile in interes personal. Aveti tendinta sa va asumati prea multe riscuri. Va recomandam sa fiti mai prudent. Ascultati sfaturile partenerului de viata!

HOROSCOP 2014 Balanţa: O persoana mai in varsta va propune o colaborare de pe urma careia puteti castiga foarte bine. Daca vi se ofera ocazia sa plecati intr-o calatorie, va recomandam sa nu ezitati. Puteti cunoaste viitori parteneri de afaceri. Nu luati decizii in graba si evitati speculatiile!

HOROSCOP 2014 Scorpion : Sunteti nevoit sa va ocupati de probleme financiare mai vechi. Daca vi se propune o colaborare, va recomandam sa nu refuzati. Va poate schimba viata. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.

HOROSCOP 2014 Săgetător: Faceti impresie cu seriozitatea de care dati dovada si sunteti cautat pentru sfaturi. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung si sa sa va ganditi la investitii. Profitati de contextul favorabil de astazi pentru a va rezolva problemele importante! Va sfatuim sa nu neglijati viata de familie.

HOROSCOP 2014 Capricorn: Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare. Este posibil sa incasati banii pentru o lucrare incheiata recent. Va recomandam sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult. Ascultati sfaturile persoanei iubite!

HOROSCOP 2014 Vărsător: Vi se implineste dorinta de a schimba ceva in relatiile parteneriale. Aveti incredere in fortele proprii si vointa de a actiona. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu monopolizati discutia.

HOROSCOP 2014 Peşti: Aveti un succes deosebit in afaceri. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Va sfatuim sa aveti rabdare. Nu alergati dupa rezultate imediate, ca sa nu aveti surprize!

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!