Horoscop 12 februarie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 12 februarie 2015: Citește previziunile astrologice pentru toate zodiile!
Alina Costache
11 feb. 2015, 14:03
Horoscop 12 februarie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 12 februarie 2015 – Berbec
Ca sa te eliberezi de o povara pe care o tot duci pe umeri, e mai bine sa accepti acum un compromis. Nu mai amana, nu mai tergiversa decizia, chiar daca nu te incanta prea tare momentul, dar ai sa vezi ca, dintr-o data, ti se clarifica orizonturile si inima-ti devine mai usoara pentru ca ai reusit sa faci sacrificiul. Uneori e nevoie si de asemenea gesturi, chiar daca nimanui nu-i place sa accepte conditii defavorabile, dar de data aceasta se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care il poti face. Spui da la o propunere la care altadata ai fi spus cu tarie nu, dar te vei simti mult mai bine dupa aceea!

Horoscop 12 februarie 2015 – Taur
Incearca sa mai micsorezi un pic ritmul in care inaintezi spre un scop maret, pentru ca viteza aceasta te face sa pierzi din vedere aspectele frumoase ale evolutiei tale. Nu-ti cere nimeni sa ajungi rapid la tinta propusa, pentru ca uneori calatoria spre destinatia finala e cea frumoasa, cea generatoare de motive de fericire, nu neaparat rezultatele culese la capat. Ca atare las-o mai moale, nu mai pedala cu atata inversunare ca sa ajungi repede-repede la telul propus, ci bucura-te de tot ce descoperi pe parcurs, de detaliile care apar in fiecare zi, de oamenii pe care ii intalnesti pe traseu. Nu sari peste etape: toate au un rol pozitiv!

Horoscop 12 februarie 2015 – Gemeni
Privesti cu o claritate de invidiat situatia in care esti implicat, ca nici tie nu-ti vine a crede cat de limpede vezi lucrurile. Se pare ca ai inteles perfect pe ce nivel de afli, nici un dubiu nu-ti da tarcoale, si, cand vorbesti despre aceasta problema, dai dovada de maturitate si inteligenta. Ai invatat enorm din procesul intreg de educatie prin care ai trecut si te bazezi pe o bogata experienta acumulata in anii anteriori. Parca ai fi un invatat, un intelept cu un bagaj de informatii si cunostinte extrem de bogat si de documentat, si stii exact ce trebuie spus sau facut in orice situatie cu care te confrunti. Totul face parte dintr-un plan pe care l-ai construit prin munca si studiu.

Horoscop 12 februarie 2015 – Rac
Iubirea e sursa celor mai frumoase si mai intense emotii de care ai parte acum, de aceea daruiesti cu la fel de multa pasiune inapoi celui drag! Va simti perfect impreuna, nimic nu mai conteaza decat sa va stati unul altuia in preajma, de parca fiecare isi extrage energia si fericirea din compania celuilalt. Esti in stare sa spui ca iubirea e la cote maxime acum si o oferi pe tava partenerului, pentru ca stii ca si el are la fel de multa de oferit inapoi. Faci parte dintr-un schimb continuu si abundent de senzatii, emotii, trairi si cuvinte frumoase, incat spui ca iubirea te inalta si te trimite direct in al noualea cer. Bucura-te de aceasta rara stare de euforie!

Horoscop 12 februarie 2015 – Leu
Ai la cine apela la nevoie pentru a te imbarbata si stimula intr-un moment in care nu gasesti energie in interiorul tau. Ai pe cineva mai puternic aproape, cineva care devine o sursa suplimentara de ambitie, de curaj, de motivatie. Cand privesti la cel de langa tine, simti cum degaja forta, exact ceea ce aveai tu nevoie pentru a te implica intr-o provocare pe care nu esti foarte sigur daca o vei depasi de unul singur, dar cu asemenea tovaras alaturi, care te impinge de la spate si te ajuta sa descoperi forta si in tine, nimic nu ti se va mai parea dificil. Gravitezi in jurul acestei surse de energie precum un satelit si esti multumit de roadele acestei aliante.

Horoscop 12 februarie 2015 – Fecioara
Esti sensibil la povestile de viata ale celor din jurul tau, incat nu te poti abtine sa nu te pui in pielea lor. Iti dai seama ca si tu ai trecut prin astfel de situatii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depasit cu brio si cu o noua lectie invatata. Poti impartasi din experienta ta bogata de viata, le spui celor care acum nu-si gasesc calea de iesire din impas ca si tu ai fost ca ei, candva, si ai reusit sa rezolvi totul cu brio. Privesti spre trecut cu intelepciunea celui care le-a depasit pe toate si acum stii ce sa-i sfatuiesti. Reteta ta a functionat atunci, pe tine insuti si, daca ar fi ascultata de cei din fata ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeste-le de tine.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

DailyBusiness
Decizia momentului! Românii află dacă se vor vaccina obligatoriu începând cu anul acesta
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Cea mai mare țeapă pentru românii care vor să-și pună panouri fotovoltaice pe casă. Unii au rămas deja fără bani
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe benzină, taxați în plus în România. Se aplică de azi, 1 octombrie
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
Vestea cea mare! O nouă majorare a pensiilor, după actuala recalculare
Adevarul
Operaţiunea „Săgeţile Nordului”. Divizia armatei israeliene care a rupt spatele Hamas este vârful de lance al invaziei din Liban
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
A început marele război. primele rachete au fost lansate
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai suportă situația. Imagini dezolante
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie șoc pentru Elena Udrea. Instanța Supremă a anunțat fix acum
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Parlamentul numește șapte membri titulari în Consiliul Național al Audiovizualului
MediaFlux
Se dau VOUCHERE de 660 de LEI! Românii care vor BENEFICIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov