HOROSCOP 12 NOIEMBRIE 2014: Cum te afectează Trigonul Mercur-Neptun

HOROSCOP 12 noiembrie 2014: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile pentru fiecare zodie in parte, conform eastrolog.ro. 
Alina Costache
11 nov. 2014, 15:26
HOROSCOP 12 NOIEMBRIE 2014: Cum te afectează Trigonul Mercur-Neptun

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Berbec : Va simtiti plin de energie si va orientati catre activitati care presupun efort fizic. Va sfatuim sa nu va supraestimati, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. Spre seara este posibil sa fiti invitat la o ruda mai in varsta. Evitati discutiile aprinse!

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Taur: Colegii si partenerul de viata va apreciaza pentru gandurile frumoase si ideile generoase. Aveti de terminat o activitate migaloasa si va este greu sa va descurcati singur. Va recomandam sa acceptati ajutorul unui prieten bine intentionat. Se pare ca sunteti nemultumit de situatia financiara. Aveti putina rabdare!

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Gemeni : Sunteti foarte bine dispus si decideti ca este momentul sa faceti o investitie pentru casa. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti un drum care va va trezi amintiri deosebit de placute. Vi se propuna sa va asociati intr-o afacere. Nu incercati sa obtineti mai mult decat vi se cuvine!

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Rac: Este o zi favorabila schimbarilor importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele si intalnirile romantice. Puteti sa va faceti planuri de viitor, dar incercati sa fiti mai pragmatic! Va sfatuim sa ascultati sfaturile unei persoane cu experienta. Spre seara va puteti astepta la o veste buna din partea unui prieten.

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Leu: S-ar putea sa plecati intr-o calatorie de afaceri si sa aveti un succes deosebit. Singura conditie este sa aveti rabdare si sa nu va certati cu un partener de afaceri. Dupa-amiaza sunteti cuprins de reverii si petreceti clipe placute alaturi de persoana iubita. Va sfatuim sa va exprimati deschis sentimentele.

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Fecioara: Persoana iubita va da o veste care va determina sa va schimbati programul. Dupa-amiaza aveti sansa sa faceti cunostrinta cu o persoana dispusa sa va ajute cu un imprumut. Va recomandam sa nu luati decizii in graba. Evitati orice fel de speculatii!

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Balanta: Aveti sanse sa primiti o suma importanta si sa va redresati situatia financiara. S-ar putea sa primiti o mostenire sau un imprumut. Sunt favorizate investitiile si planurile de viitor. Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Nu neglijati odihna!

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Scorpion: Este posibil sa aveti dificultati financiare, dar va sfatuim nu va faceti griji. In curand va veti descurca mai bine. Pe plan sentimental va merge foarte bine si parcurgeti o perioada favorabila activitatilor artistice. Va sfatuim sa nu neglijati persoanele mai tinere din familie.

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Sagetator: Astazi puteti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere pe care a demarat-o recent. Va recomandam sa acceptati, pentru ca beneficiile pot fi mari. Spre seara, mergeti impreuna cu partenerul de viata intr-o vizita la rude, unde depanati amintiri.

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Capricorn:  Se intrevede o zi grea, dar aveti suficienta energie si faceti fata cu succes tuturor problemelor. Pe plan financiar nu stati grozav, dar sunteti hotarat sa rezistati. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie.

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Varsator: Treceti printr-un moment favorabil, in care puteti sa faceti schimbari importante pe plan sentimental si in afaceri. Este posibil sa incheiati un contract important pentru viitor, dar trebuie sa acceptati ajutorul prietenilor si al familiei. Ca sa evitati surprizele neplacute, va recomandam sa aveti rabdare. Nu fortati lucrurile!

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 Pesti: Sunteti ambitios si decis sa finalizati tot ce ati inceput. Aveti ocazia sa castigati foarte bine si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Dupa-amiaza, depanati amintiri. Va sfatuim sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

HOROSCOP 12 noiembrie 2014 este furnizat de site-ul eastrolog.ro.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
FRF sancționată de UEFA pentru comportamentul rasist al suporterilor la Euro 2024
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!