Horoscop 13 august 2021. Momente grele pentru superstiţioşi, VINERI 13

Horoscop 13 august 2021. Comunicarea ne ajută să rezolvăm destul de multe lucruri, dar dacă observăm o reticenţă din partea celorlalţi ar fi bine să nu insistăm.
Alina Costache
12 aug. 2021, 12:56
Horoscop 13 august 2021. Momente grele pentru superstiţioşi, VINERI 13
Horoscop 13 august 2021 Berbec

Taur
Pentru acesti nativi, urmează o zi în care se vor discuta aspecte de latura financiară. Acestia vor fi foarte atenti, deoarece riscă foarte mult și își doresc ca totul să meargă după plan. În a doua jumătatea zilei taurii pot face o mică pauză și se vor relaxa, alături de niște persoane foarte apropiate. De asemenea, vor aborda subiecte importante legate de viața lor personală și viitor.

Gemeni
Gemenii isi dau seama de unele greseli facute și încearcă să nu le mai repete. Sunt foarte sensibili și emoționali în această zi. Astrologii mai adaugă că în a doua partea zilei poate află o noutate legată de viața lor personală și vor încerca să facă primul pas. De asemenea, la final de zi pot fi contactați de o persoană foarte importantă în legătură cu niște bani sau un eveniment.

Horoscop 13 august 2021 Rac
RACII îşi canalizează energia în două direcţii. Spre trăiri interioare profunde şi rezolvarea unor probleme de relaţionare. Urmaţi-vă instinctul şi nu veţi da greş.

Horoscop 13 august 2021 Leu
Dacă LEILOR le este frică de ceva, ar trebui să îşi înfrunte acea temere şi să fie mai deschişi către latura spirituală, pentru că doar astfel vor reuşi să se ridice deasupra problemelor zilnice.

Horoscop 13 august 2021 Fecioară
Nativii FECIOARĂ vor avea momente în care se vor simţi singuri, chiar dacă sunt în conjuraţi de oameni. Poate ceilalţi nu vă înţeleg, aşa că soluţia este să faceţi ceva care să vă relaxeze de unii singuri.

Horoscop august 2021. Momente MARI, unele provocari, fluturi in stomac si mici cumpene
Horoscop 13 august 2021 Balanţă
BALANŢELE sunt jucăuşe şi comunică foarte bine. Nu vă consumaţi energia cu lucruri minore, ci puneţi accent pe ce contează cu adevărat şi fiţi atenţi la alimentaţie.

Horoscop 13 august 2021 Scorpion
SCORPIONII au o putere de regenerare ieşită din comun, ceea ce va rezolva şi situaţia financiară. Încercaţi să luaţi pauze din când în când, iar inspiraţia nu va lipsi.

Horoscop 13 august 2021 Săgetător
În schimb SĂGETĂTORII se pot impune în faţa unor persoane care nu i-au tratat corespunzător. Aveţi şi rezultatele de partea voastră care sunt un contraargument perfect şi nu ar trebui să vă abţineţi să spuneţi ce gândiţi.

Horoscop 13 august 2021 Capricorn
CAPRICORNII fac shopping pentru casă şi se ocupă de ce ţine de locuinţă. Fie că e vorba de curăţenie, gătit sau reparaţii necesare.

Horoscopul iubirii august 2021. Ce zodii sunt favorizate pe plan amoros, ce zodii riscă să-şi ruineze relaţia
Varsator
Vărsătorii au mari sanse de a iesi in evidenta cu un anumit lucru în această zi și fac tot ce le stă în puteri ca munca lor să fie observată. De asemenea, vor petrece destul de mult timp cu niște oamenii pe care nu-i cunosc foarte bine, dar care îi interesează foarte mult. Stelele mai arată că vor apărea unele perspective extrem de tentante legate de cariera lor. Este foarte important să le analizați cu atenție și să profitați de ele.

Horoscop 13 august 2021 Pesti
În această zi, pesti au planuri mari și încearcă să le îndeplinească pe toate. În prima partea zilei va face un lucru extrem de important, poate chiar este legat de viitorul lor. Stelele dezvăluie că la capitolul bani stau foarte bine în această zi și chiar pot primi o sumă de bani de unde nu se așteptau. Iar în a doua jumătatea zilei peștii se pot enerva din cauza unui lucru care nu a fost făcut calitativ sau la timp.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!