Horoscop 13 februarie 2015: Citeşte horoscopul pentru toate zodiile. Vezi ce îţi prevăd astrele!

Horoscop 13 februarie 2015: Citește horoscopul pentru toate zodiile. Vezi ce îți prevăd astrele!
Alina Costache
12 feb. 2015, 22:07
Horoscop 13 februarie 2015: Citeşte horoscopul pentru toate zodiile. Vezi ce îţi prevăd astrele!

Horoscop 13 februarie 2015 – Berbec
O zi de liniste totala nu ti-ar strica, daca ti-o poti permite, ca atare, dupa ce te intorci acasa dupa serviciu, ofera-ti cateva clipe de relaxare, de meditatie, de somn sau de lectura, pentru orice activitate prin care te poti rupe un pic de iuresul de evenimente de peste zi. Acest moment de refugiu intim se va dovedi a fi esential, portia ta de izolare, oaza ta de liniste. Daca nu ai avea parte de asemenea momente doar pentru sufletul tau, ai ramane stresat si ti-ai elibera nervii pe cei dragi din casa. Daca acestia te inteleg, iti vor respecta cele cateva minute in care sa fii lasat in pace.

Horoscop 13 februarie 2015 – Taur
Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti, dar gandeste-te bine daca acel lucru pe care il chemi zi de zi in calea ta e chiar ceea ce ai tu nevoie. S-ar putea ca visul sa ti se implineasca si, cand te trezesti in fata lui, sa-ti dai seama ca e o complicatie, ca nu e deloc cel mai frumos lucru pe care-l puteai primi. Alege-ti cu mai multa grija marile scopuri, pentru ca ai putea depune eforturi pentru a le atinge si, la final, sa vezi ca in loc de succes, ai mai degraba o problema care in loc sa rezolve, mai mult complica lucrurile. Poate nu ti-ai ales cel mai benefic tel pentru tine, nu ti se potriveste, si tu il doresti obsedant, fara sa-ti dai seama ca nu e in armonie cu tine!

Horoscop 13 februarie 2015 – Gemeni
Iesi in lume pentru ca acolo, in medii cat mai pestrite si mai numeroase, ai marea sansa de a cunoaste pe cineva care ti-ar putea deveni de acum inainte un bun prieten sau partener. Il vei simti pe aceeasi lungime de unda, gandeste ca tine, actioneaza ca tine, deci te completeaza perfect. Chiar daca ai un talent cu totul special de a te apropia de oameni, de data aceasta acolo, in societate, o singura persoana iti va atrage atentia altfel decat restul lumii si simti ca acel om va juca un rol central in viata ta de acum inainte. Fii deci atent la cei care iti trec prin preajma, pentru ca vei simti ceva aparte in preajma celui ales.

Horoscop 13 februarie 2015 – Rac
Te simti bine intr-un mediu in care lumea are multe de oferit si o face cu generozitate maxima, fara a astepta nimic in schimb. Te simti liber si fericit printre acestia, care dau neconditionat si prietenie, si gesturi de afectiune, si daruri minunate! Priveste-i si gandeste-te de ce sunt ei atat de darnici in semne de prietenie si de iubire? E pentru ca si ei au primit multe de la viata si aceasta e forma de recunostinta la care au apelat pentru a oferi inapoi ceea ce ei au primit din belsug. Mai rar asemenea gesturi de altruism si devotament, din care ai si tu multe de invatat, mai ales ca te gandesti daca tu ai fi in stare de aceleasi gesturi altruiste. Probabil ca nu, dar inveti de la ei cum se face!

Horoscop 13 februarie 2015 – Leu
E greu de tras linia intre ce-ti transmite mintea si ce si-ar dori inima, dar de data aceasta inima va avea un avantaj inaintea ratiunii. Ai nevoie de iubire si te lasi purtat de senzatii si emotii incotro vrea Cupidon, care e prin preajma si-ti ofera gesturi minunate de afectiune. Simti cu adevarat ca esti iubit, rasfatat in gesturi tandre, si daruiesti si tu la fel de mult. Consideri ca e un moment romantic unic, ce merita trait cu tot ce poate fi mai cald si mai frumos, de aceea incerci sa lasi deoparte rationamentele, constiinta sau cine stie ce alte produse ale mintii care si-ar putea baga coada peste inima ta. Nu are ce cauta mintea pe terenul inimii, deci incearca sa faci ordine intre cele doua niveluri ale existentei.

Horoscop 13 februarie 2015 – Fecioara
Tot stai si analizezi la rece o situatie din care simti ca ai avut de suferit, dar nu mai are rost sa tot duci dupa tine procesele de constiinta. Momentul ar fi mai bun pentru iertare si uitare, inchizand acel capitol pentru totdeauna, dar inima ta face ce face si iar isi aduce aminte de ceea ce ai patimit candva. Fa acest efort sa treci peste toate fara resentimente, deci incearca sa te debarasezi de emotiile negative. Ce a fost a fost, profita de sansa de a ierta pentru ca iertarea se va dovedi a fi eliberatoare in situatia de fata. A sta sa tot invarti pe toate partile acelasi punct critic nu e deloc benefic linistirii tale interioare, ci te chinui singur fara rost. Uita, gata!

Citeste mai mult pe Revista TEO

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!