Horoscop 13 iunie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

De cate ori iti poti permite un moment de totala detasare in care sa te apleci doar asupra lucrurilor frumoase si sensibile ale vietii? Te vezi complet rupt de agitatia cotidiana ocupandu-te de floricelele din casa, facand goblen, citind poezii sau sortand timbre? Nu? Atunci incearca sa-ti imaginezi cum ar fi, pentru ca aceasta zi iti ofera exact acest gen de ragaz, in care nimic nu te impinge de la spate cu obligatii urgente, ci doar ti se ofera pe tava cateva ore complet libere in care te poti apleca spre bucuriile sufletului. Adu-ti aminte de acele activitati placute si linistite care iti insufla starea de zen!
Alina Costache
12 iun. 2015, 09:21
Horoscop 13 iunie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 13 iunie 2015 – Taur
Nu poti primi zi de zi cele mai bune optiuni posibile, dar tot e ceva decat deloc! Azi poti primi o solutie care, altadata, ar fi fost de neacceptat, dar acum, ca esti totusi obligat sa iei o decizie rapida, o vei primi. Da, mai cu jumatate de gura si cu inima stransa, dar consideri ca e un compromis doar pentru a depasi acum acest hop. Norocul tau e ca aceasta cale va avea efectele scontate, chiar daca la inceput nu esti pe deplin convins ca e cea mai buna varianta, deci nu refuza doar pentru ca nu-ti suna bine, important e sa depasesti impasul, chiar daca e o solutie de sacrificiu.

Horoscop 13 iunie 2015 – Gemeni
Merita sa investesti oricat pentru a-ti crea mediul confortabil la care visezi. Umbli prin magazine cu o dorinta avida de a gasi mobila perfecta, decoratiunile cele mai grozave, elementele care iti vor asigura tie confortul deplin, exact asa cum doresti. Ai toate sansele sa-ti creezi spatiul ideal in care sa te simti bine, pentru ca iti concentrezi toata energia asupra locuintei. Dupa ce toate isi vor gasi locul potrivit in casa ta, vei putea spune cu inima plina de fericire ca da, casa ta e un rai. Se resimte un aer proaspat, o lumina aparte intre peretii casei tale si cand te uiti in jurul tau, esti incantat ce vezi. Asta numesti tu acasa!

Horoscop 13 iunie 2015 – Rac
Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile si te lasi imbratisat de emotii, de senzatii, de trairi, de fluturii din stomac. Poate fi ziua cand chiar Cupidon bate la usa ta ca sa-ti aduca o surpriza minunata sau te transformi tu in mesagerul iubirii. Trimite iubire in jurul tau la cote maxime, pentru ca ai de unde oferi, inima ta e plina, da pe afara de sentimente puternice ce se cer impartasite, eliberate, transmise in eter, catre cei care au nevoie de aceasta energie minunata! Inima ta bate mai tare, poate pentru ca si tu primesti pe tava gesturi superbe de afectiune, ce te fac sa spui ca esti fericit si ca iti place aceasta senzatie fantastica de a iubi si a fi iubit cu adevarat!

Horoscop 13 iunie 2015 – Leu
Stresul te face sa vezi in jur numai pericole si piedici si simti ca bati pasul pe loc. Nu intalnesti oameni care te pot ajuta cu adevarat in ceea ce ai de facut, pentru ca ai ghinionul de a atrage in calea ta oameni pesimisti, exagerat de critici, care comenteaza malitios fiecare pas al tau, inamici care-ti pun bete in roate si, in asemenea cadru tensionat, e si normal sa te copleseasca gandurile negative. Lupta impotriva celor care ti se opun cu atata vehementa, pentru ca efectele lor pot fi contracarate printr-o atitudine puternica, increzatoare in fortele proprii si neaparat… optimista!

Horoscop 13 iunie 2015 – Fecioara
Ce iubesti tu cel mai mult? Sa detii controlul, asa e, si asta vei cauta si azi in aventura care ti se deschide in fata ochilor. Nu te preocupa atat de mult rezultatul, destinatia, ceea ce te asteapta la final, cat senzatia de satisfactie deplina pe care o ai ca tii in maini tale fraiele acestei actiuni. Ce-i drept, esti potrivit in asemenea pozitie, pentru ca poti fi si un foarte bun conducator de echipa, dar uneori transformi dorinta de a conduce in agresivitate verbala, in autoritate exagerata, in placerea de a o face pe durul, aruncand in stanga si-n dreapta cu vorbe grele. Foloseste-te de acest atu intr-un sens constructiv, nu pentru a-i ingenunchea pe ceilalti.

Horoscop 13 iunie 2015 – Balanta
Esti un pic indus in eroare de o situatie ce pare mult mai frumoasa decat este in realitate si, daca nu te trezesti la timp, ai putea consuma inutil timp pretios. Deschide bine ochii si trezeste-te inainte de a fi dus prea departe aceasta iluzie, ca nu cumva sa se umfle ca un balon pana la maximum! Apar suficiente semnale de alarma pe parcurs care iti atrag atentia sa te opresti din vaslit pentru ca te indrepti intr-o directie iluzorie, ambalata intr-o stralucire de aur fals. Daca ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipita, deci cauta sa te folosesti de tot ce-ai cladit pana aici.

Citeste mai mult in Revista TEO.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, lanțul de farmacii Tei din București. Puțini români știu cine se află în spatele mega-afacerii
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Tot ce e emis înainte de 1 ianuarie 2024 nu se mai folosește
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Valoarea de la care o casă sau o maşină devine bun de lux şi se plăteşte impozit în plus. Data limită pentru Formularul 216
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Fără aparate de condiționat pe fațadele clădirilor. Legea, în vigoare de la 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pensie de 100.000 de lei pe lună după recalculare. Ce meserie a avut românul care o încasează
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”
Capital.ro
Este interzisă instalarea aparatelor de aer condiționat pe fațadele clădirilor! Se dau amenzi usturătoare.
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Cercetătorul Vincent Lyne dezvăluie posibila locație a epavei zborului MH370
MediaFlux
CEA MAI MARE PENSIE după recalculare. O primește o persoană care a lucrat DOAR 18 ANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...