Horoscop 13 septembrie 2021. Contextul astral intensifică trăirile. Nu luaţi decizii pe fondul unor emoţii puternice!

Contextul astral intensifică trăirile, astfel că ziua de azi se anunţă a fi una destul de complicată pentru majoritatea nativilor. Recomandarea este aceea de a încerca să vă gestionaţi emoţiile cât de bine puteţi.
Alina Costache
12 sept. 2021, 16:27
Horoscop 13 septembrie 2021. Contextul astral intensifică trăirile. Nu luaţi decizii pe fondul unor emoţii puternice!

Horoscop 13 septembrie 2021 BERBEC

Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă cel de azi ai fi totuna cu cel de acum zece ani. Ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioară.

Horoscop 13 septembrie 2021 TAUR

Ziua de azi nu va fi una deloc uşoară pentru tine, iar vestea proastă este că la fel va fi toată săptămâna. Contextul astral te pune la câteva încercări, pe care va trebui să găseşti forţa şi înţelepciunea să le treci. Nu ezita să apelezi la ajutorul oamenilor în care ai încredere.

Horoscopul zilei 13 septembrie 2021 GEMENI

Dacă faci o promisiune, fă tot ceea ce ține de ține să o respecţi. Dacă o încalci și astăzi, o să fii criticat de cei din jur și considerat neserios. Ești destul de dezorganizat zilele acestea și din cauza asta nu găsești nimic atunci când îți trebuie. Să fii conștient de faptul că acest lucru te poate costa în relațiile cu cei din jur.

Citeste si Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021. Pietrele mistice anunţă probleme în cuplu

Horoscop 13 septembrie 2021 RAC

Te simți invincibil, încrezător și extrem de energic, iar astăzi vei accepta cu greu un eventual refuz. Nu uita că până la urmă preferi să știi adevărul, nu doar să ai o victorie forțată și de scurtă durată. Vei reuși să-i convingi astăzi pe toți că ești omul pe care se pot baza sau cel care poate ajuta oricând i se va cere.

Horoscop 13 septembrie 2021 LEU

Starea de confort interior nu e la nivelul optim. Nu ai chef de muncă, eşti apatic. Banii primiți acum apar din surse neprevăzute sau ţi se restituie brusc o sumă de bani pe care ai acordat-o ca împrumut cu foarte multă vreme în urmă.

Horoscop 13 septembrie 2021 FECIOARĂ

Ceri mult de la ceilalți. Vrei conversații profunde, subiecte interesante iar cei din anturaj e posibil să te ocolească. Gândurile îţi fac mai mult rău decât realitatea concretă. Îţi imaginezi fel şi fel de scenarii iar asta nu te ajută deloc, dimpotrivă, îţi poate pune obstacole majore înr elaţiile cu ceilalţi.

Horoscop 13 septembrie 2021 BALANŢĂ

Îţi petreci ziua îngrijindu-te de cei dragi. Cu toate acestea, există semne de avertizare pentru acest altruism de care dai dovadă. Gândeşte-te bine înainte şi la tine, nu doar la alţii. Abține-te de la acţiuni riscante generate de dorinţa de a face bine. Identifică şi opreşte-te la oportunități clare.

Citeste si Horoscop Urania 11-17 septembrie 2021. O săptămână cu şicane, atenţie mare la duşmani

Horoscop 13 septembrie 2021 SCORPION

Vrei să faci cât mai multe în cât mai puțîn timp, însă, in scurt timp, ești nevoit să accepți că ești doar un om și nu ai puteri de supererou. Eventual, cere ajutorul cuiva. Găsește-ţi echilibrul! Încearcă să eviți confruntările, dar fără să te retragi complet. Va trebui să te gândești cu atenție înainte să acționezi.

Horoscop 13 septembrie 2021 SĂGETĂTOR

Ești o fire hipersensibilă. Știi asta de mult timp, dar tot ceea ce îţi este dat să trăieşti azi, dar şi în următoarele zile, ți-o confirmă din nou. Vestea bună este că, totuşi, astrele sunt destul de indulgente cu tine în ceea ce privește energia psihică, astfel încât sunt şanse mari să faci faţă oricărei provocări, oricât de consumatoare de energie ar fi ea.

Horoscop 13 septembrie 2021 CAPRICORN

Nu sunt excluse deloc tensiunile în relațiile de familie, unele dintre aceste relaţii putând fi chiar marcate de instabilitate, în urma conflictelor. Starea ta emoțională nu va fi deloc una bună și trecutul poate reveni sub diverse forme în viața ta, bulversându-te, dezechilibrându-te emoţional.

Horoscop 13 septembrie 2021 VĂRSĂTOR

Trebuie să iei anumite decizii importante astăzi, în dragoste sau afaceri. Vei reuşi să-ţi restabileşti echilibrul emoţional pierdut în urma unor evenimente recente destul de tensionate. Reuşeşti să scapi de gândurile deprimante şi, treptat, starea ta de spirit se va îmbunătăţi. În cele din urmă, îţi vei putea reîncărca bateriile.

Horoscop 13 septembrie 2021 PEŞTI

Ai toate motivele de mândrie astăzi! Şi planul sentimental e favorizat. Ai parte de momente tandre şi emoţionante alături de cel drag, dar şi sectorul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca. Competiţia care se resimte la job este de bun augur. Nu da înapoi când apare altul mai curajos decât tine. Dimpotrivă! Fă un pas în faţă şi arată ce ştii!

Spynews
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Zodiile care vor avea un final de an de vis. Berbecii pot da o lovitură financiară. Leii au șansa să-și schimbe viața
Capital.ro
Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, se retrage din handbal. Mulțumim, Cristina!
Playtech.ro
Alfred Bulai a ieșit din închisoare! Ce a declarat când a aflat că e cercetat în arest la domiciliu
DailyBusiness
Ministrul Muncii, anunț esențial pentru pensionari. „Este foarte important”
Adevarul
Experiență de coșmar pentru un român care a dat mii de euro pe o vacanță de 5 stele. „Nu pot să cred așa ceva, e șocant”
Spynews
Nuntă în familia lui Sorinel Copilul de Aur! Fratele lui, Adi de Adi, s-a căsătorit. Imagini de la eveniment / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu recunoaște că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a convins-o să îl ierte: "Nu pot trăi fără ea"
Evz.ro
Bărbatul care a fost femeie. O poveste de film. Video
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
ALERTĂ în penitenciar! Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu, de la Puterea Dragostei, după ce a aflat că soția lui a fost ucisă
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Decizie de ultimă oră privind recalcularea pensiilor. Anunțul vine din partea Ministrului Muncii: „Nicio pensie..”
Capital.ro
Ungurii, umiliți. Ungaria a fost pusă la punct de Comisia Europeană: Profită de războiul din Ucraina
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă
substantial.ro
Harvey Weinstein, pus sub acuzare pentru noi infracțiuni sexuale în New York
MediaFlux
AU INTRAT BANII pe CARD! Decizie pentru SENIORI! Vești bune!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...