Horoscop 14 februarie 2022. Ziua cu mulţi fluturi în stomac şi multă ciocolată. Cine este fericit de Valentine’s Day

Horoscopul zilei de 14 februarie 2022. O perioadă înfloritoare apare la orizont, iar nativii din unele zodii vor străluci. Se pare că astrele le surâd după mult timp și se pare că nimic nu le mai stă în cale.
Alina Costache
13 feb. 2022, 20:51
Horoscop 14 februarie 2022. Ziua cu mulţi fluturi în stomac şi multă ciocolată. Cine este fericit de Valentine's Day
Horoscop 14 februarie 2022 Berbec

Berbecii au o perioada favorabila pentru investitii mari, cumparaturi imobiliare sau o masina. Poti incepe un proiect la care te gandesti cu atentie de mult timp. Orice angajament mare si important va fi facut usor si natural. Stelele in general sustin astazi tot ceea ce o persoana s-a straduit de mult timp. Incercati sa utilizati acest lucru in avantajul dvs.

Taur

De Valentine’s Day, Taurul isi va demonstra superioritatea fata de toata lumea. Oamenii din jurul tau iti vor admira abilitatile, iti vor lauda sefii, iar cei dragi te vor complimenta. Te simti grozav intr-o astfel de atmosfera, starea de spirit este excelenta, iar sentimentul ca astazi esti „vedeta petrecerii” nu te paraseste toata ziua. Distreaza-te si bucura-te de viata, aceasta zi aduce noroc pentru toata lumea.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Cadouri surpriză, banii vin de peste tot şi multă iubire
Gemeni

Ziua de Valentine’s Day este favorabila noilor cunostinte, formati cercul social de care aveti nevoie. Unii prieteni este posibil sa va  abandoneze, dar vor aparea altii noi. Nu regreta daca un prieten iti intoarce spatele, vei castiga totusi un tovaras fidel si de incredere. Astazi, merita sa va abtineti de la presiunea asupra oamenilor si de la orice manifestare de egoism, fiti diplomatici si prietenosi.

Rac

Stelele ofera multor Raci sansa de a urca pe scara carierei. Fii hotarat, nu ezita sa iei initiativa si ofera sefului tau o idee de promovare. Dificultati in comunicarea cu colegii sunt probabile, unii vor fi gelosi, iar altii sunt pregatiti pentru un razboi deschis. Lupta pentru conducere va fi de scurta durata, incercati sa va mentineti demnitatea.

Horoscop 14 februarie 2022 Leu

O noua cunostinta poate schimba foarte mult viata Leilor, dar depinde doar de tine daca va fi o schimbare pozitiva sau negativa. Creativitatea va predomina astazi, asa ca va fi o zi grozava pentru a invata noi abilitati. Ai grija unde mergi, exista un risc mare de ranire. Este momentul pentru sport si slabit, altfel vei avea probleme de sanatate.

Horoscop 14 februarie 2022 Fecioara

O buna dispozitie este ceea ce o poate salva pe Fecioara de o serie de esecuri astazi. Urmariti-va portofelul cu atentie, vor incerca sa va jefuiasca. Problemele vechi vor fi rezolvate, dar vor veni altele noi care sa le inlocuiasca, ceea ce poate strica foarte mult totul. Petrece timp cu copiii tai, ei chiar asteapta asta de la tine. Partenerul de viata te va ajuta.

Horoscopul iubirii februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de cel mai frumos Valentine’s Day! Totul le merge de minune
Balanta

Frivolitatea si curajul sunt calitati care pot strica ziua Balantei. Reputatia ta va depinde in intregime de actiunile tale. Norocul te va astepta la fiecare pas, nu-l rata.

Scorpion

Valorile familiei Scorpion pot fi zdruncinate, dar numai in puterea ta de a corecta aceasta situatie. Nu-ti fie teama sa spui ceea ce gandesti, astazi iti va salva viata. Atentie, risc mare de cadere. Prietenii vor fi bucurosi sa te vada. Munca va fi plina de dificultati, dar daca rezolvi toate problemele cu competenta, vei fi promovat si vei reusi.

Horoscop 14 februarie 2022 Sagetator

Pastreaza-ti secretele ascunse si nu spune nimanui despre ele, altfel toate planurile tale vor fi incalcate. Risca doar banii tai, doar in acest caz succesul in lumea financiara te reinvie.

Capricorn

Capricorni, fiti atenti la problemele vechi, foarte curand se pot tara afara cu vigoare reinnoita. Succesul la locul de munca este garantat doar daca sunteti dedicat pe deplin. Colegii vor fi bucurosi sa va ajute sa obtineti promovarea. Alegerile grele la locul de munca va pot rezolva toate problemele.

Varsator

Acum este momentul sa-ti dedici o zi, sau mai bine o saptamana. Sistemul tau nervos este intr-o stare foarte tensionata, trebuie sa te repornesti prin odihna. Inspiratia si bucuria sunt principalii tai insotitori pentru astazi.

Horoscop 14 februarie 2022 Pesti

Energia cosmica le va oferi de Valentine’s Day Pestilor o incarcatura de vivacitate si pozitivitate, pe care o poti folosi la discretia ta. O zi grozava pentru a aborda vechile probleme de sanatate, altfel riscati sa aveti probleme serioase. Ajustati-va dieta pentru a evita problemele cardiace. Un control o sa va mai linisteasca.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Armata israeliană confirmă moartea a doi ostatici deținuți de Hamas
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!