Horoscop 14 martie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Horoscopul zilei de 14 martie 2022. Berbecii vor participa la o întrunire și este posibil să întâlnească persoane noi, în timp ce Gemenii sunt nevoiți să își facă curaj să vorbească cu anumite persoane importante. Capricornii vor ajuta astăzi pe cineva. Fecioarele au idei noi de a câștiga bani în plus, iar Berbecii vor avea gânduri de călătorie.
Alina Costache
13 mart. 2022, 18:34
Horoscop 14 martie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Horoscop 14 martie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii zodiei Berbec vor resimti la finalul saptmanii nevoia de a se retrage si de a sta se dedica doar lor, de a medita la lucrurile care conteaza cu adevarat pentru ei. Astrele ii indeamna la iertare a celor care le-au gresit, pentru a reusi sa isi vindece sufletul. Pe de alta parte, nativii care au trecut recent prin despartire se vor putea vindeca si vor putea merge mai departe si chiar vor avea sansa de a se reindragosti.Ești foarte deschisă zilele astea și îi poți găsi pe cei care gândesc la fel, chiar și în împrejurările în care ai crezut că predomină dogma. Nu îți neglija propriile instincte. Cu lecțiile învățate, viitorul pare clar și ai nevoie doar de câteva obiective scrise pe o bucată de hârtie, astfel încât să poți urmări și vizualiza procesul creativ în esența sa.

Horoscopul azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Duminica, 14 martie, nativii zodiei Taur sunt sfatuiti de astre sa se autoevalueze astfel incat sa isi recunoasca propriile greseli facute in cadrul relatiei de cuplu. Astfel, acestia vor constientiza ca in jurul lor sunt oameni toxici, care n-au facut pana acum decat sa le creeze probleme si ii vor indeparta din viata lor. Astfel, este un moment prielnic pentru acesti nativi sa intalneasca oameni noi pe care se vor putea bizui de acum inainte.Trebuie să accepți faptul că nu toată lumea este ca tine și nu toți sunt dispuși să lupte pentru aceleași cause ca și tine. Cu toate acestea, cei din jur te respectă pentru alegerile tale. Aceștia s-a putea îndoi de metodele pe care le folosești pentru a fi eficient la locul de muncă.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru nativii Gemeni se anunta o zi de duminica linistita, deoarece acestia isi vor regasi echilibrul in sanul familiei si se vor relaxa dupa o saptamana epuizanta la seriviu. Acestia se vor dedica mai mult partenerei sau partenerului de viata daca sunt deja casatoriti, iar cei care inca sunt singuri, vor avea sansa de a cunoaste noi oameni in cadrul anturajului lor.Ești pregătită să merge până la capăt și să faci lucruri pe care nu le-ai făcut până acum, potrivit Astrologiei. Trecutul nu îți vă mai stă în cale și ești pregătită să experimentezi, să încerci o abordare diferită, să vorbești despre lucruri despre care nu ai vorbit niciodată și să îți lărgezți orizontul.

Horoscop 14 martie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii Raci vor avea parte de multe framantari si momente dificile chiar si la finalul saptamanii. Astfel ca astrele ii sfatuiesc sa se aplece mai mult asupra lor si sa analizeze cu atentie toate lucrurile traite pentru a lua decizii potrivite pentru viitor. Din punct de vedere financiar acesti nativi vor intampina ceva probleme insa vor gasi rapid solutii salvatoare.Se pare că tot cei care au muncit mai puțin decât tine sunt lăudați de superiori și asta te face să te îndoiești de aptitudinile tale. Nu ai motive să te îngrijorezi pentru că ești o persoană puternică și îți poți croi propriul drum.

Horoscopul de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii Lei vor avea parte de o zi linistita si relaxanta, dar vor primi si vesti importante, pe care le asteptau de mult timp. Astrele ii sfatuiesc pe Lei sa isi pastreze calmul indiferent de ceea ce li se va spune si sa nu se entuziasmeze prea mult deoarece nu stie niciodata ce va aduce viitorul. Asa ca acestia trebuie sa traiasca clipa si sa se bucure de tot ceea ce li se intampla bun in viata lor. Este un moment prielnic de a se dedica si propriei sanatati.Nu te-ai gândit niciodată că unele aspectele vieții tale vor arăta așa cum o fac acum, dar nu poți schimba trecutul și trebuie să îmbrățișezi unele eșecuri și dezamăgiri pentru a merge mai departe. Fii sigură de noile alegeri și învăță lecțiile înainte de a continua. Caută echilibrul și rămâi în sfera autocontrolului, care îți permite să gestionezii situațiile incerte.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nativii zodiei Fecioara se vor bucura de o duminica agitata deoarece vor primi multe vizite si vor socializa intens. Astfel, se anunta un final de saptamana cu multe momente frumoase petrecute in familie, insa destul de obositoare. Insa nativii Fecioare isi vor incarca bateriile pentru o noua saptamna la serviciu.Simți nevoia de a fi respectată mai mult de cei care te înconjoară, dar nu dorești să vorbești prea mult sau să oferi explicații când lucrurile ar trebui să fie deja suficient de clare. Cei care gândesc la fel vă vor înțelege punctul tău de vedere și, indiferent de neînțelegerile care rămân în centrul problemei, nu trebuie să discuți lucruri care ar trebui să fie de la sine înțelese, se arată în horoscopul zilei de 14 martie 2022.

Horoscop Urania 12 – 18 martie 2022. Zodia care va avea parte de vești excelente! Va avea o săptămână plină de succes!

Horoscopul zilnic Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nativii zodiei Balanta sunt sfatuiti de astre sa se odihneasca la finalul acestei saptamani deoarece vor urma zile mult mai dificile la serviciu decat pana acum. Astfel, unii nativi vor recurge chiar si la schimbarea locului de munca, iar altii vor indeparta din preajma lor anumite persoane toxice care le-au daunat in cariera pana acum. Totodata este o perioada in care trebuie sa aiba mare grija la sanatate, deoarece pot recidiva anumite afectiuni mai vechi.

Horoscop 14 martie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii Scorpioni au parte de o zi benefica din punct de vedere sentimental, tocmai de aceea astrele ii sfatuiesc sa se dedice persoanelor iubite din viata lor in cazul celor care au deja o relatie de cuplu, iar cei singuri vor avea oportunitatea de a-si intalni perechea. Se asemenea este momentul sa lasati deoparte grijile si vechile probleme legate de bani sau loc de munca si sa va axati doar pe iubirea care apare in calea voastra.Unele lucruri trebuie confruntate în singurătate și, deși acest lucru te poate face să te simți izolată, este evident necesar. Trebuie să îți deschizi inima către cineva care poate înțelege sau reflecta asupra problemelor tale, chiar dacă nu te poate ajuta în mod practic. Să te bazezi pe tine este ceea ce face diferența. Nu te îndepărta de prioritățile tale. Mai ai multe de învățat.

Previziuni RUNE pe ZODII, 14-20 martie 2022. Noutati de la pietrele mistice!
Horoscopul de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pentru nativii Sagetatori se anunta o zi favorabila pentru dezvoltare personala. Insa totodata este si un moment bun pentru a va relaxa si a va face ordine in ganduri, deoarece pana acum acestia au intampinat multe probleme si au avut de rezolvat multe situatii limita. Astrele va sfatuiesc sa aveti mare grija si la posibilele disensiuni aparute in sanul familiei.Ai numeroase idei în minte și s-ar putea să simți că nu ai suficient timp pentru a le pune în mișcare pe toate și a le vedea materializate. Lăsă-ți viziunile să se desfășoare, dar nu uita să faci planuri care să îți pună în evidență talentul și priceperea. Fii creativă și combină mai multe lucruri într-unul, astfel încât să-ți poți folosi spațiul, timpul și energia cu înțelepciune. Ai control asupra întregii situații.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii zodiei Capricorn vor recurge la anumite schimbari importante in viata lor personala, deoarece vor avea parte de o revelatie ce ii va ajuta sa vada lucrurile mult mai clar. Acestia vor deveni mult mai blanzi si mai apropiati de cei pe care ii apreciaza, iar cu ceilalti vor incerca sa fie mai putin ironici si acizi decat pana acum.Trebuie să înțelegi pe deplin posibilele consecințe ale acțiunilor tale, mai ales dacă iei în considerare unele acțiuni imorale și să te orientezi către resurse care nu îți oferă sentimentul realist de siguranță. Ai deja lucrurile de care ai avut cea mai mare nevoie și noua ta cale abia a început, lăsând puțin loc pentru manevre.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru nativii din zodia Varsator se anunta o zi benefica, pe care acestia o vor dedica iubirii. Chiar si nativii Varsator care inca sunt singuri vor avea oportunitatea de a-si intalni marea dragoste. Din punct de vedere financiar se vor confrunta cu multe cheltuieli pe care vor fi nevoiti sa le faca, insa isi vor reveni rapid.Viitorul te așteaptă. Oricât de fundamentate ar fi unele dintre obiectivele tale, trebuie să faci rost de resursele și energia necesare pentru a te îndrepta către ele cu viteză maximă și pe calea cea mai scurtă posibil. Citește printre rânduri și vezii semnificația reală a problemelor care sunt prezentate ca fiind drastice. Poate că ceea ce spun alții că este adevărat este o exagerare.

Horoscop 14 martie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pentru nativii zodiei Peşti este o zi prielnica in care sa se regaseasca si sa realizeze ca trebuie sa se iubeasca mai mult pe ei insisi. Astfel, pentru acestia este momentul sa renunte la vechile lor vicii si obiceiuri care pana acum le-au adus numai probleme atat pe plan afectiv cat si pe plan profesional.Dorințele și visele sunt în centrul atenției și nu mai poți renunța la ele încă o dată. Pentru a deveni realitate, trebuie să faci pași practici în direcția potrivită și să urmezi un plan solid. Ai încredere în vocea interioară, care își va fi cel mai bun aliat. Multe lucruri se pot face numai atunci când ești în ton cu tăirile interioare.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!