HOROSCOP 15 – 21 DECEMBRIE: Bani, dragoste, carieră sănătate

HOROSCOP 15 - 21 DECEMBRIE: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru fiecare zodie. 
Alina Costache
13 dec. 2014, 16:38
HOROSCOP 15 - 21 DECEMBRIE: Bani, dragoste, carieră sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Luptele pentru independenta dumneavoastra va vor tine ocupati si puteti chiar avea probleme cu sefii, parintii sau profesorii. Multi dintre nativii acestei zodii sunt destul de artagosi si nu va trebuie mult sa va aprindeti. Va place libertatea si nu suportati sa vi se spuna ce aveti de facut. Iata adevaratele motive ale scandalului.

TAUR 21.04-21.05: Diferentele ideologice legate de religie, de credinte sau de politica ar putea sa creeze pentru dumneavoastra un conflict ce poate dura cam toata saptamana. Discutiile care va vor provoca mai putin pot fi doar pe tema meteorologiei, asa ca fiti atenti cum ripostati. Uneori puteti deveni agresivi.

GEMENI 22.05-21.06: Va petreceti mult timp cu prietenii iar cei de acasa va reproseaza asta. Nu-i lasati tocmai acum in febra pregatirilor de Sarbatori si ajutati-i cat puteti de mult. Vi se pare ca sunteti prea aglomerati de treburi. Nu faceti din asta o tragedie.

RAC 22.06-21.07: Aceasta saptamana poate deveni foarte provocatoare pentru dumneavoastra. Cineva apropiat va provoaca sa dati argumente ce uneori pot deveni explozive. Nu-i picati in plasa. Mai bine feriti-va pana cand considerati a fi momentul prielnic acestor provocari.

LEU 22.07-22.08: Pentru a mentine pacea la locul de munca trebuie sa va folositi de tot farmecul de care dispuneti. Colegii se vor lega cu usurinta de orice si pot interpreta atitudinea dumneavoastra ca pe o insulta. Cert este ca furia are un singur scop, acela de a arunca mizerie asupra celor care nu merita.

FECIOARA 23.08-22.09: Energia imprevizibila de care dispuneti va pune intr-o lumina favorabila in ochii celor din jur. Proiectele creative va storc de vigoare si veti deveni usor irascibili. Nu exagerati; mai ales parintii vor trebui sa fie deosebit de rabdatori cu copiii, relatia considerand-o o adevarata provocare.

BALANTA 23.09-22.10: Va influenteaza mult vibratiile oamenilor din jur, parca percepeti altfel luminile, mirosurile, culorile si chiar sentimentele. Va aflati intr-o stare de visare si nu vreti sa va reveniti decat ca sa observati ce va place.  Oricum, apropierea Sarbatorilor va va scoate din starea actuala.

SCORPION 23.10-21.11: Starea de bine pe care o doriti nu puteti sa o obtineti decat daca va inconjurati de persoane pozitive. Este tot ce aveti nevoie in aceste zile. Familia va sprijina si va inconjoara cu multa dragoste. Poate ca la fereastra se iveste lumina pe care nu ati vrut sa o vedeti pana acum.

SAGETATOR 22.11-21.12: Opiniile in contradictoriu nu duc la ceva bun. Nu reactionati la impulsurile de moment ce va pot duce spre decizii gresite. Mai bine potoliti-va putin si concentrati-va spre problemele pe care le aveti de rezolvat. Sunt atatea lucruri de pus la punct, incat chiar nu trebuie sa va faceti griji ca va plictisiti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Simtiti ca v-ati cam pierdut respectul pentru propria persoana si ca cei din jurul dumneavoastra nu va respecta indeajuns. Tot ce aveti de facut este sa analizati daca nu cumva gresiti cu ceva sau ii tratati pe ceilalti cu prea multa indiferenta.

VARSATOR 20.01-18.02: Daca ati fost suparat pe cineva de prea multa vreme si pana acum nu i-ati spus nimic, iata ca este momentul potrivit sa clarificati lucrurile. Nu tipand, ci discutand cu calm si rabdare. }ineti cont ca uneori este nevoie de ani sa claditi ce ati spulberat intr-un minut.

PESTI 19.02-20.03: Aveti un chef nebun de calatorii si de explorari pentru a descoperi aventura si sa invatati lucruri noi. Va impiedicati insa de caposenia unei persoane apropiate, avand loc tot felul de ciocniri de orgolii. Nu va manifestati nemultumirea strigandu-i tot felul de lucruri. Mai bine lasati-o pur si simplu sa treaca peste aceasta pasa neplacuta.

Sursa: CASANDRA, via revistamagazin.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Ministerul Apărării confirmă: resturi de dronă rusească descoperite în Deltă, lângă Plauru
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!