HOROSCOP 15 IULIE 2020. Zi cu momente ieşite din comun. Ce zodii ies pe plus

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.
Filip Stan
14 iul. 2020, 11:01
HOROSCOP 15 IULIE 2020. Zi cu momente ieşite din comun. Ce zodii ies pe plus

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa fiti foarte curajos pentru a iesi din circumferinta in care va aflati in prezent. Spuneti-i ce aveti pe suflet unei rude pentru a capata niste incredere. Daca lucrati alaturi de partener, bineinteles ca va fi mai placut, dar nu uitati sa lasati loc si de placere in acelasi timp.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Simtiti ca va schimbati, dar va este frica de cum s-ar putea sa va perceapa cei din jur noua personalitate. Poate fi faptul ca unii din asociatii dumneavoastra s-ar putea sa se simta amenintati si chiar enervati de faptul ca nu va mai pot controla. O sa fie atat interesant, cat si amuzant sa vedeti cum se desfasoara lucrurile, nu?

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunteti foarte interesat de placeri si distractie astazi. Daca nu faceti parte dintr-o relatie, probabil ca veti trai o aventura romantica incitanta. Daca sunteti cu cineva, relatia dumneavoastra va fi foarte placuta. Cu toate acestea, exista sansa ca dumneavoastra sa deveniti nelinistit daca nu capatati afectiunea de care aveti nevoie.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Rac (22 iunie – 22 iulie)

S-ar putea sa va gasiti in casa, izolat de restul lumii in saptamana ce urmeaza. Aceasta este o perioada in care trebuie sa va regasiti si in care sa va dati seama ce simtiti cu adevarat. Asta nu inseamna sa folositi autosugestia (desi ar putea functiona), ci inseamna sa va abtineti un pic, fara a va mai descarca atat de des.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea ca cineva sa-ti arate o latura personala care nu-ti convine. Daca ii faci un compliment negandit, s-ar putea sa si-o ia in cap. Stai linistit, insa: chiar si cel mai increzator personaj se dovedeste a fi om. Acestea fiind spuse, prietenia se refera la acceptarea bunelor si relelor altor persoane, nu?

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Prea mult foc in ceasta perioada? Nu uitati ca cei care fac prea multe lucruri deodata nu reusesc sa faca niciunul bine. Concentrati-va la ce va pricepeti si lasati tot ce va distrage atentia la o parte.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

S-ar putea ca ce este in urma dumneavoastra sa afecteze ce este in fata dumneavoastra, in mod pozitiv daca aveti o perspectiva corecta. Nu toate evenimentele negative din trecut ne condamna la o viata de mizerie, decat daca le lasam. O mica schimbare a atitudinii dumneavoastra va va ajuta mult.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Daca privesti in urma la felul in care te comportai, te poate inspira si chiar rasplati pe masura ce realizezi ca nimic nu e nou sub soare. Scapa de aceste ganduri reziduale, o data ce le-ai descoperit, vei simti un inceput proaspat si nou.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o perioada de transformare voluntara a atentiei dumneavoastra. Cautati adanc, in dumneavoastra, moduri de a deveni o persoana mai buna si de a va gasi intelegerea spirituala prin intermediul altora, dar mai degraba prin intermediul intuitiei proprii. Toate practicile de meditatie si analiza spirituala personala sunt foarte utile in aceasta perioada.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Daca ati fost confuz in ceea ce priveste o anume situatie romantica, s-ar putea sa fie dificil inainte sa fie bine. Nu va asumati nimic in aceasta perioada, iar daca aveti dubii, puneti intrebari. Cineva va trimite semnale amestecate.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Simtiti multe senzatii si extaz in aceasta perioada si va doriti sa faceti ceva iesit din comun. Aveti foarte multa energie si reflexe foarte rapide. Puteti juca niste tenis sau ping-pong pentru a va distra din plin. Daca reactionati la impulsurile spontane si daca va urmati dorintele nebune, puteti avea multe surprize pozitive.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 Pești (19 februarie – 20 martie)

Inceputurile noi si atractia magnetica pentru sexul opus pot fi punctul principal al zilelor urmatoare. Extazul este in aer, aducand schimbari de natura neasteptata care ar putea modifica multe parti ale existentei dumneavoastra.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Amendă 10.000 de lei pentru șoferi din 1 iulie. Sistemul care trebuie activat înainte să plece la drum
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
O nouă lovitură pentru românii cu credite! Ce se va întâmpla cu IRCC în următoarele luni?
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Traian Băsescu aruncă în aer toate calculele politice. Cine va fi președintele României
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Se CONFISCĂ banii pe loc. Decizie pentru cei cu bani CASH. Legea e lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Spania se califică în sferturile de finală ale EURO 2024 după o victorie clară împotriva Georgiei
MediaFlux
ANALIZE GRATUITE pentru ROMÂNI de la 1 IULIE! Cea mai bună VESTE de AZI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?