HOROSCOP Oana Hanganu 16-21 OCTOMBRIE 2018: Soarele va intra în Scorpion şi va fi Lună Plină în Taur. Atenţie la Neptun retrograd!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit o perioadă mai liniștită, fără evenimente astrologice majore, care ne pregătește, parcă, pentru săptămâna 22-28 octombrie, când Soarele va intra în Scorpion și va fi Lună Plină în Taur! În această săptămână, Luna va fi, mai întâi, în zodia Capricorn, miercuri va intra în Vărsător, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă va ajunge în Pești, unde va rămâne până în dimineața zilei de luni, 22 octombrie.
Alina Costache
16 oct. 2018, 06:27
HOROSCOP Oana Hanganu 16-21 OCTOMBRIE 2018: Soarele va intra în Scorpion şi va fi Lună Plină în Taur. Atenţie la Neptun retrograd!

HOROSCOP 16-21 OCTOMBRIE 2018: În prima parte a săptămânii, astrele ne cer să fin punctuali, responsabili și să respectăm normele, ierarhiile și valorile adevărate.
De miercuri, Luna în Vărsător ne va încuraja să fim originali și independenți, iar în ultima parte a săptămânii, accentul se va pune pe spiritualitate, generozitate, creativitate și sensibilitate.

De asemenea, în prima parte a săptămânii, planetele Mercur și Venus vor fi în armonie, încurajându-i pe îndrăgostiți să își exprime și să-și dovedească sentimentele, iar în weekend, aspectele astrale formate de Mercur, Neptun retrograd și Marte ne vor cere să nu fim nici prea visători, dar nici prea impulsivi în niciun fel de relație.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Berbec anunță succes în plan profesional, provocări în relația cu prietenii și timp bun pentru împăcare și iertare, în weekend. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Taur pune accent mai întâi pe relația de cuplu și colaborările nativilor. Mijlocul săptămânii aduce vești în plan profesional. Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Gemeni vine cu vești interesante legate de banii nativilor. Este vorba, de fapt, de bugetul familiei și de profitul unor afaceri. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă cu multe responsabilități pe care nativii și le asumă față de un copil sau față de persoana iubită. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Leu oportunități amoroase pentru nativi, dar și întâlniri cu persoane care ar putea avea un rol important în cariera lor. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 anunță armonie și pace în viața sentimentală. De miercuri, atenția nativilor se va îndrepta spre viața profesională, Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor care au de rezolvat probleme legate de familie să profite de conjunctura astrală din prima parte a săptămâni. Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion anunță armonie în plan sentimental, dar și relații excelente cu șefii și colegii la locul de muncă. Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță mai mulți bani obținuți prin muncă dar și ajutor financiar binevenit din partea unor rude. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă foarte bună pentru extinderea cercului de prieteni și a
rețelei profesionale. Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor să fie discreți și să nu aibă încredere în nimeni, dacă vor avea acces la informații confidențiale. Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă norocoasă, în care planurile nativilor se pot transforma în realitate (și) cu ajutorul unor prieteni adevărați Citește horoscopul complet aici!

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
2.000 lei plătiți de stat. Decizie pentru femeile din România. Se ridică la Primărie în 90 zile
Playtech.ro
Cine este și cum arată iubitul Sabrinei Voinea? Sportiva are o relație cu un sportiv cunoscut
DailyBusiness
SCAD RATELE! Acești români vor plăti mai puțin la bancă
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Ceaușescu nu s-ar fi gândit la așa ceva. Ce li se pregătește elevilor. Este incredibil!
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Mai rar așa ceva! Acest turist venit la plajă a fost amendat pentru că a mers pe faleză fără tricou. Câți bani a trebuit să plătească
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Un segment din Valea Oltului se redeschide miercuri seară! De asemenea, lucrările pe Autostrada Moldovei au evoluat considerabil
Capital.ro
Statul NU mai plătește BANII. Ordin final și irevocabil la Guvern: Nu mai accept!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Putin cere guvernului urgent să gestioneze situația din regiunea Kursk după incursiunile ucrainene
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!