Horoscop 16 decembrie 2022. Începe goana după cadourile de Crăciun!

Totul este in mainile tale, pentru ca norocul de astazi te insoteste in toate. Armonia va domni in casa si familie. Astazi este o zi buna pentru a incerca ceva nou. Seara ar trebui sa fie dedicata distractiei tale preferate. Simtiti imediat un val de forta si energie.
Alina Costache
15 dec. 2022, 10:18
Horoscop 16 decembrie 2022. Începe goana după cadourile de Crăciun!

Horoscop 16 decembrie 2022 Berbec

Berbecul poate avea o multime de cazuri noi. Astrele te indeamna sa nu renunti la nimic. In caz contrar, ele pot indrepta  aceste oportunitati catre altcineva, fiti pe faza si profitati de tot ceea ce vi se ofera.

Taur

Taurul va trebui sa foloseasca autoapararea astazi. Astrele spun ca nu va mai fi nicio speranta de a iesi cu mainile curate. Deci va trebui sa te protejezi. Nu trebuie sa lasi de al tine nimic, mai ales daca ai dreptate. Lupta pentru idealurile tale.

Horoscop 2023. Zodiile protejate de îngeri tot anul viitor. Au noroc la bani, în carieră și în dragoste
Horoscop 16 decembrie 2022 Gemeni

Vor trebui sa acorde atentie reputatiei lor. Poate ca ce spun ceilalti depre tine nu este important, dar daca ti se tot repeta anumite lucruri, ar trebui sa te gandesti serios la cum poti sa iti schimbi comportamentul. Luati masuri din timp pentru a evita consecintele negative.

Rac

Racii pot avea un sentiment crescut de autoconservare. Si din motive intemeiate, spun stelele. Si te sfatuiesc sa te uiti mai des inapoi in aceasta zi si sa nu mai fii atat de deschis cu strainii. Incearca sa ii cunosti mai bine si abia apoi te poti confesa.

Leu

Leii se asteapta la o zi plina. Daca este posibil, impartaseste rutina cu cineva apropiat, daca nu, atunci macar nu te lasa distras de ea, dupa-amiaza – vei avea multe sarcini interesante. Nu uita sa ai grija de sanatatea ta.

Horoscop 16 decembrie 2022 Fecioara

Fecioarele vor da dovada de abnegatie si noblete, spun astrele. Si va indeamna sa va acordati in consecinta chiar de dimineata. Altfel, ceva ar putea merge prost. Nu uitati sa petreceti timp cu familia, mai ales ca acum este o perioada foarte incarcata.

Horoscop 16 decembrie 2022 Balanta

Balanta poate dezamagi pe cineva. Astrele va indeamna sa nu va faceti griji pentru asta. In aceasta zi, totul va decurge exact asa cum ar trebui. Lucrurile isi vor urma cursul, nu va mai stresati pe fleacuri.

Scorpion

Scorpionii vor trebui sa aiba rabdare in aceasta zi. Astrele te sfatuiesc sa raspunzi la toate cu calm filozofic si cu un strop de optimism sanatos. Negativismul nu  aduce decat probleme, stati departe de el.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

Horoscop 16 decembrie 2022 Sagetator

Este de asteptat ca Sagetatorul sa aiba o zi orientativa. Astrele spun ca poti realiza ceva foarte important. Si te indeamna sa nu-ti respingi sentimentele, chiar daca nu sunt cele mai placute.

Capricorn

Capricornii vor trebui sa aiba incredere in aproapele lor. Va fi incredibil de greu sa faci asta, dar necesar, spun astrele. Relaxarea este bine-venita astazi, faceti ceea ce va aduce bucurie, chiar si o plimbare in jurul blocului va poate schimba starea.

Horoscop 16 decembrie 2022 Varsator

Varsatorul va avea nevoie de experienta cuiva, spun astrele. Si te sfatuiesc sa nu-ti fie frica sa ceri parerea celorlalti. Singurul lucru care te poate opri in aceasta zi este ego-ul tau.

Pesti

Pestii vor trebui sa se bazeze doar pe propriile sentimente,. Dar, daca cineva incerca sa isi impuna parerea, nu fiti nepoliticos, ascultati, dar faceti mai departe ce credeti ca este mai bine. Ascultati-va intuitia.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!