Horoscop 16 februarie 2022. O zi pasională! Previziuni astrologice despre dragoste, bani şi sănătate

O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!
Filip Stan
15 feb. 2022, 15:17
Horoscop 16 februarie 2022. O zi pasională! Previziuni astrologice despre dragoste, bani şi sănătate

Horoscop 16 februarie 2022. Ziua de astăzi va aduce negativism în viaţa nativilor multor zodii. Racii vor trebui să dea la o parte lucrurile negative din viaţa lor, Leii vor trăi cu impresia că nu mai sunt importanți pentru cei din jur, iar Fecioarele vor avea parte de mult mai multă compasiune din partea celor apropiaţi.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vrei să faci o călătorie sau o deplasare în afara orașului. Dacă ai ales un concendiu în străinătate, cel mai indicat ar fi să-ţi anulezi plecarea.Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la imbunatatirea atmosferei. Dupa-amiaza sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare, va recomanda sa fiti cumpatat, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Nu neglijati odihna!

Horoscop 16 februarie 2022 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O dezamăgire în dragoste nu te lasă momentan să cunoşti oameni noi pentru a umple golul din sufletul tău. Îţi trebuie un moment de „doliu” pentru a închide rănile pe care le ai.Incepeti o lucrare importanta, de pe urma careia puteti castiga bine. Ca sa aveti mai multe sanse, eastrolog.ro va sfatuieste sa va temperati spiritul critic. Este posibil sa aveti un conflict cu un prieten sau cu partenerul de viata. Fiti mai diplomat! Dupa-amiaza, primiti vizita unei rude, care va da o veste buna despre o calatorie.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii zodiei Gemeni trebuie să evite traficul și tot ceea ce ar presupune aglomerație în această zi. Horoscopul zilei de marți, 16.02.2022, le recomandă nativilor Gemeni să aibă mai multă grijă de corpul lor, care are nevoie de odihnă, și să țină cont de semnele pe care le dă organismul în ultima vreme.O problema de familie va obliga sa faceti mai multe drumuri. Desi intampinati o serie de dificultati, va descurcati foarte bine.

Horoscop 16 februarie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Fii mai chibzuit în zona cheltuielilor pentru că sunt excesiv de mari, mai ales spre final de lună. Ai mare grijă unde faci investițiile și pe ce vrei să cheltuiești banii.Problemele financiare nu va dau pace, dar reusiti sa va pastrati optimismul si sunteti departe de a va da batut. Dimineata va merge excelent, dar va sfatuim sa nu lasati garda jos si sa fiti atent la hotararile importante. Pe plan social, aveti satisfactii neasteptate. Evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie!

HoroscopLeu (23 iulie – 22 august)

Ești total pregătit și vindecat de frustrările trecutului, aşa că poţi să începi o poveste de dragoste. Fii atent la oamenii din jurul tău, ca să ai succesul garantat pe această latură .Comunicati excelent cu cei din jur. Daca vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine sa acceptati. Puteti castiga bine. Dupa-amiaza ar fi bine sa ramaneti acasa. Astrologi va recomanda sa nu neglijati problemele de familie, mai ales ale celor mici.

Horoscop Minerva. Ce zodii sunt lovite de noroc în această săptămână. Conjuncţia Mercur-Pluto schimbă tot!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O schimbare pe care ai făcut-o în viața ta o să îți aducă foarte multe aprecieri și laude. Este posibil să intervină o schimbare legată de mașina pe care o deții.Sunteti bine dispus si atrageti cu usurinta simpatia celor din jur. S-ar putea chiar sa fiti initiatorul unei excursii sau a unei petreceri. Va sfatuieste sa fiti atent la bani si sa nu cheltuiti mai mult decat va puteti permite. Ar fi bine sa terminati ce ati inceput, mai ales in casa, pentru a evita o discutie cu partenerul de viata.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Dimineata s-ar putea sa plecati intr-o scurta calatorie in interes personal. Faceti cunostinta cu o persoana cu care va veti asocia intr-o afacere. Partenerul de viata se bucura sa ii dati vesti bune.Urmează o perioadă foarte aglomerata și agitată la locului de muncă. Te vei simţi epuizat aşa că ai putea să îți iei o mini vacanță pentru a te mai destinde puțin. Astrologi va recomanda sa nu neglijati odihna!.

Horoscopul de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu mai ești fericit în relația de cuplu pentru că etapa în care esti nu se potrivește cu principiile tale și cu esența ta umană. Dacă simți că lucrurile nu merg în direcția bună, ar trebui să iei în calcul şi despărţirea. Aveti succes in afaceri si reusiti sa castigati o suma frumoasa. Mai mult, dupa-amiaza vi se propune o colaborare. Daca trebuie sa calatoriti. Nu se intrevad niciun fel de probleme.

Horoscopul de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Poate ar trebui să te apuci serios de sport sau de o altă activitate care să presupună mai multă mișcare. Ai început să acumulezi kilograme și nu mai ții cont de ceea ce mănânci.Sunteti optimist si aveti sanse de reusita pe toate planurile. Relatiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Recomandarea este sa nu va pierdeti rabdarea si sa va abtineti de la speculatii. Reusiti sa faceti rost de bani pentru a rezolva o problema a partenerului de viata.

Horoscop Cristina Demetrescu. O perioadă plină de pasiune pentru multe zodii

Horoscopul zilnic Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dimineata sunteti stresat de o problema de afaceri. Va trebui sa alergati in stanga si-n dreapta ca sa o rezolvati, dar eforturile va vor fi rasplatite. Astrologul va sfatuieste sa va odihniti mai mult. Sunteti in pragul epuizarii, chiar daca nu vreti sa recunoasteti.Nu neglijati relatiile sentimentale! Ai grijă la felul în care răspunzi problemelor sau sarcinilor de la locul de muncă. Ești o persoană sigură pe ea și vei avea succes și o conduită bună pe toate planurile.

Horoscop 16 februarie 2022 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru cei care sunt neimplicați într-o relație de dragoste, vin zile senine. Un prieten, vecin sau coleg îți face cunoștință cu o persoană care merită toată atenţia ta.Desi nu prea va mai ramane timp liber, ambitia de a termina ca ati inceput nu poate sa va aduca decat castiguri. Totusi, ar fi bine sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati nici familia si nici relatiile cu cei apropiati. Daca aveti ocazia sa faceti o iesire cu prietenii, astrologul va recomanda sa nu stati pe ganduri. Trebuie sa va mai ganditi si la relaxare.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Dupa o perioada nefavorabila pe plan social si sentimental, situatia se schimba mult in bine. Astrologii va recomanda sa profitati din plin de aceasta conjunctura favorabile. Spre seara, aflati ca s-ar putea sa plecati intr-o calatorie in interes de familie. Traversezi o perioadă cu probleme de sănătate. Familia este lângă tine şi te ajută să treci, cu bine, de această etapă nefastă a vieţii tale.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!