HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2014: Sextilul Mercur-Pluton favorizează ideile îndrăzneţe

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2014: RomaniaTV.net vă prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte: HOROSCOP 2014, conform eastrolog.ro.
Alina Costache
15 nov. 2014, 16:32
HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2014: Sextilul Mercur-Pluton favorizează ideile îndrăzneţe

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2014 

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Berbec: Demarati o afacere care va va aduce in scurt timp avantaje materiale consistente. Dupa-amiaza, o cunostinta va propune o colaborare pe termen lung. Desi pare tentanta, va sfatuim sa analizati cu mare atentie propunerea si sa nu va grabiti sa dati unraspuns.

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Taur: In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social, in urma unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes. Este buna pentru a incepe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere si pentru calatorii in interesul familiei. Aveti grija sa va exprimati cat mai clar, pentru a nu fi gresit inteles de partenerul de viata!

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Gemeni: Activitatea intelectuala va este perturbata de mici probleme in relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu riscati exagerat, puteti obtine castiguri financiare. Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Rac: Capacitatea de comunicare va ajuta sa stabiliti noi relatii de parteneriat. Incep sa apara rezultatele financiare ale muncii depuse in ultima vreme. Pentru deciziile importante, tineti seama si de parerile partenerului de viata!

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Leu : Aveti idei originale, pe care un prieten apropiat le sustine. Astazi aveti un randament foarte bun si puteti sa rezolvati tot ce v-ati propus. S-ar putea sa intampinati mici dificultati pe plan financiar. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane mai in varsta.

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Fecioara: Reusitele in afaceri din ultima perioada va determina sa va ganditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai in varsta din familie va sustin. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Balanta: Sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si reusiti sa le oferiti sfaturi utile prietenilor. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta! Petreceti seara in vizita la rude.

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Scorpion: Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme foarte dificile. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat. Daca va implicati intr-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Sagetator: In prima parte a zilei va ocupati de o problema financiara de care nu ati avut timp pana acum. Dupa-amiaza, o ruda va propune sa va asociati intr-o afacere prospera. Va sfatuim sa acceptati propunerea, pentru ca puteti obtine beneficii importante din aceasta afacere.

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Capricorn: Va adaptati cu usurinta la situatii noi si reusiti sa rezolvati unele probleme ale casei. Inspiratia si claritatea in gandire va ajuta sa le dati sugestii excelente celor care va solicita sfaturi. Este favorizata comunicarea cu prietenii si cu membrii familiei.

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Varsator: Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce va intareste moralul. Puteti sa va bazati pe intuitie.

HOROSCOP 16 noiembrie 2014 Pesti: Astazi puteti avea realizari deosebite pe plan profesional si social. In partea a doua a zilei, plecati intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes personal, care va reprezenta inceputul unei ascensiuni in activitatea profesionala.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!