Horoscop 17 februarie 2024. Momente de aur alături de cei dragi. Nu va fi o sâmbătă relaxantă pentru toate zodiile

În această zi, se pare că cele mai avantajate trei zodii sunt Rac, Scorpion și Fecioară. Nativilor din aceste zodii nu li se poate întâmpla nimic rău însă fiecare are câte ceva de învățat. Racii trebuie să privească încrezători spre viitor, Scorpionii trebuie să găsească armonia perfectă între cuvinte și sentimente, iar Fecioarele trebuie să accepte că uneori nu se află în centrul atenției.
Alina Costache
16 feb. 2024, 12:22
Horoscop 17 februarie 2024. Momente de aur alături de cei dragi. Nu va fi o sâmbătă relaxantă pentru toate zodiile

Horoscop 17 februarie 2024 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O problemă poate părea descurajantă, dar, în timp ce așteptați ajutor, situația se va agrava. Preluați controlul, încercați să găsiți singuri soluțiile și, odată ce porniți, îi veți găsi pe cei care vă pot ajuta cu adevărat. Berbecii se află în posibilitatea de a regreta ceva ce s-a întâmplat de curând, dar care nu are atât de mare amploare precum consideră. Orice fel de dezamăgire ar fi, trebuie să găsiți puterea să mergeți mai departe, lăsând în urmă ce a fost. Aveți șanse să va realizați pe alt plan, astfel că surprizele nu întârzie să apară.

Horoscop special: Relațiile acestor 5 zodii se vor îmbunătăți pe ultima sută de metri din sezonul puternicului Vărsătorului
Taur (21 aprilie – 21 mai)

Începeți să vă obosiți că trebuie să reparați întotdeauna greșelile altora, iar astăzi firul se poate rupe. Încercați să rămâneți calmi, chiar și atunci când sunteți deja obosiți, deoarece numai acțiunea calmă, dar hotărâtă, poate aduce soluția. Dacă acționați prea aspru, este posibil să pierdeți chiar dacă aveți dreptate. Stresul și nervii nu aduc nimic productiv, în schimb, dacă stați și analizați situația, s-ar putea să reușiți să faceți ceva bun. Taurii au tendința să pună accentul pe lucrurile care le lipsesc unor persoane dragi și încearcă să umple acele goluri. Totuși, ar trebui să o faceți cu interes, nu criticând acele persoane. În acest fel, aveți toate șansele să fiți respinși, iar tot efortul se dovedește a fi nefolositor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Poate fi dureros să vă confruntați cu consecințele unei decizii proaste pe care ați luat-o, dar astăzi nu puteți scăpa de ea. Dacă nu fugiți de problemele din trecut, ci acceptați consecințele, veți vedea că toți ceilalți din jurul vostru au depășit de mult timp greșelile trecutului și doar voi ați fost cei care erau încă îngrijorați de trecut. Gemenii ar putea trece printr-o perioada nefavorabilă în care se ceartă cu prietenii sau familia. Aceștia nu vor fi prea deschiși la dialog, ci, mai degrabă, vă trântesc ușa în față. Faceți un efort să găsiți o soluție de mijloc pentru a va împăca, pentru a menține situația sub control.

Horoscop 17 februarie 2024 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dacă mergeți încet, vă veți simți mai bine, iar asta ar trebui să fie prioritatea voastră azi. Puteți avea o idee grozavă și să începeți imediat. Chiar să nu ezitați, altfel riscați să fiți prinși nepregătiți pentru anumite provocări. În niciun caz să nu rupeți legături importante acum. Poate acum par a fi banale sau inutile însă pe parcurs vă veți da seama de rolul acestora, iar abia atunci veți înțelege de ce era bine să nu puneți punct. Racii trebuie să aibă o viziune mult mai amplă. Este important să petreceți cât mai mult timp în compania unor persoane optimiste, de la care aveți ce învăța. Racii trebuie să fie încrezători în șansele pe care viața le oferă.

Zodiac chinezesc 2024, cu Marian Golea: „Vom avea un an dificil, fără să facem bani”. Ce zodie are steaua de boală

Leu

Universul iti trimite semne, iti spune ce cale sa urmezi in continuare. Incearca sa ai incredere in ea. Exista sanse mari sa te plictisesti intr-o relatie de dragoste si, pentru a preveni acest lucru, aranjeaza o seara romantica sau surprinde-ti jumatatea. Dar ar trebui sa reactionati mai bland la stiri – este foarte posibil ca informatii neverificate si nefiltrate sa fi ajuns la dvs.

Horoscop 17 februarie 2024 Fecioara

Ramaneti concentrat si incercati sa nu pierdeti din vedere cele mai importante lucruri. De asemenea, acordati o atentie deosebita situatiilor si circumstantelor – puteti rata sanse mari. Fanteziile si visele de astazi pot distrage atentia de la sarcini si planuri, asa ca incearca sa le alungi facand lucruri serioase, altfel poti face greseli fatale. Este daunator sa ai incredere in oameni in aceasta zi – poate cineva din cercul tau apropiat va incerca sa profite de bunatatea ta. Sfat: celalalt semnificativ nu doreste altceva decat ce este mai bun pentru tine, asa ca tratati-l cu intelegere.

Balanta

Daca nu ti-ai luat inca o vacanta anul acesta, acum este momentul sa vorbesti cu seful tau despre asta. Fii in mijlocul lucrurilor, ia initiativa si priveste cu optimism lucrurile non-standard – toate acestea te vor ajuta sa-ti atingi scopul pretuit si sa-i inveselesti pe cei din jurul tau. Dar pe frontul personal, totul este turbulent – emotiile tale fac furie si pot duce orice situatie la conflict.

Horoscop 17 februarie 2024 Scorpion

Emotiile vii te vor innebuni. Incercati sa va stresati mai putin si nu va ganditi la ceea ce nu puteti schimba. Fii atent la secretele tale – le poti varsa accidental si le poti regreta in secunda urmatoare. De asemenea, concurentii din aceasta zi iti vor testa nervii – incearca sa te stapanesti si sa nu te cearti. Sfat: acesta nu este cel mai bun moment pentru a rezolva problemele amoroase. Dedica-ti in totalitate aceasta zi.

Sagetator

Sunt atat de multe emotii incat e greu de gandit. Incercati sa va stresati mai putin si sa va relaxati mai mult, altfel puteti ajunge cu o cadere de nervi. Si, la randul sau, va poate afecta sanatatea. Este util in aceasta zi sa cauti raspunsuri la intrebari si informatii – cu siguranta vei obtine adevarul. De asemenea, stelele te sfatuiesc sa te uiti in jur – Universul iti spune in ce directie sa te misti in continuare. Sfat: Asteapta-te la o veste buna. Orice demers va avea succes.

Capricorn

Ar trebui sa ceri mai putin de la ceilalti si mai mult de la tine. De asemenea, astrele sfatuiesc in aceasta zi sa fuga de probleme si necazuri – astazi nu este cea mai buna zi pentru a le rezolva. Sentimentele tale arzatoare pentru cineva s-ar putea estompa acum, dar acesta nu este un motiv pentru a arde poduri. Acesta este un motiv pentru a aprinde pasiunea in moduri placute: o seara romantica sau un cadou neasteptat. Sfat: Petrecerea timpului cu persoana iubita te va umple de energie. Comunicarea va aduce pozitivitate.

Horoscop 17 februarie 2024 Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie
Nativii din zodia Vărsătorului se bucură de o perioadă prosperă. Astăzi vei primi doar vești bune. Ești încurajată să ieși din zona de confort și să crezi mai mult în proiectele tale. Se anunță o perioadă de bun augur. Vei vedea că astrele vor fi în continuare de partea ta.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Horoscopul zilei de 17 februarie 2024 spune că nativii din zodia Peștilor se bucură de o zi petrecută alături de cei dragi. Familia este pe primul loc pentru tine. Ești o zodie de apă care adoră să fie înconjurată de iubirea persoanelor apropiate. Astăzi s-ar putea să primești și o surpriză frumoasă. Cea de-a doua parte a zilei te va surprinde.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?