HOROSCOP 18 OCTOMBRIE: Agitaţie în familie

Horoscop 18 octombrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele în ultima zi a săptămânii, în funcţie de zodie. 
Alina Costache
17 oct. 2015, 17:24
HOROSCOP 18 OCTOMBRIE: Agitaţie în familie

Horoscop 18 octombrie 2015 – Berbec

Primesti atatea gesturi de adevarata iubire de la cei din jur, dar esti tentat sa le privesti cu raceala, de parca nu ar fi in forma pe care o visai. Nu poti pretinde dragoste la un anumit nivel sau intr-un anumit ambalaj, pentru ca dragostea poate fi doar adevarata sau falsa. Ceea ce primesti tu acum merita primit cu ambele maini si cu inima deschisa, dar vinovat esti tu, ca incepi sa cauti defecte la tot ce auzi, vezi sau simti. Risti sa pierzi o sansa de iubire sincera pentru ca iti spui singur ca nu meriti iubirea!

Horoscop 18 octombrie 2015 – Taur

Esti un vizionar care reuseste sa priveasca in viitor pana spre cea mai indepartata faza a unui proiect si trasezi deja directiile de mers pe termen lung de acum incolo. E o atitudine corecta pentru a-ti construi viitorul, pentru ca ai timp sa pregatesti terenul de pe acum, gasind de fiecare data instrumentele optime pentru a ajunge acolo unde doresti. O strategie atat de buna asupra sensului in care mergi te ajuta sa gasesti momentul potrivit, resursele potrivite si starea potrivita pentru ceea ce va iesi in final, fara a te simti stresat de termene limita.

Horoscop 18 octombrie 2015 – Gemeni

Cand nu mai sperai nimic bun, iata ca apar si miracolele, dar ele nu vin cu forta in calea ta. Trebuie sa iti doresti ca lucrurile bune sa se materializeze, pentru ca daca tu continui sa ramai captiv intr-o zona sumbra a psihicului tau, e si normal sa nu gasesti nimic optimist de care sa-ti agati sperantele. Sunt multe lucruri superbe in calea ta care merita valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumina, dar daca iti torni singur cenusa in cap, cum sa le observi? Poate iubirea e cea care te ingrijoreaza, dar daca una s-a sfarsit, o alta e foarte aproape de tine, gata sa sune la usa ta! Deschide sufletul si zambeste si orizonturile se lumineaza din nou!

Horoscop 18 octombrie 2015 – Rac

Chiar daca e agitatie in familia ta, incearca sa nu torni si tu mai mult gaz pe foc. Dimpotriva: tu poti fi factorul de echilibru chiar si in cele mai aprinse discutii, pentru ca reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa vezi, in situatiile contradictorii, calea de mijloc care sa multumeasca pe toata lumea. Tu poti sa-i asezi pe toti la masa tratativelor, discutand cu ton scazut, cu argumente logice, fara furtuni emotionale inutile. Cineva trebuie sa calmeze spiritele in casa si tu esti cel mai potrivit sol de pace! Daca tu le vorbesti linistit si amabil, nu se poate sa nu dezamorsezi imediat tensiunile!

Horoscop 18 octombrie 2015 – Leu

Discuti la modul foarte serios cu o persoana care a trecut prin cateva probe majore de destin si observi la el transformari uluitoare. Esti curios sa afli cum a reusit sa ajunga la fel, si ii asculti povestea cu urechile palnie, pentru ca te regasesti cumva in experienta sa. Simti ca ai putea sa-i urmezi exemplu si sa faci si tu unele schimbari benefice in viata ta. Asculta deci ce-ti transmite cel din fata ta, pentru ca nu o face nici ca sa se laude, nici ca sa castige admiratia lumii, ci pentru ca stie ca exemplul lui poate fi urmat si de altii pentru a-si gasi calea potrivita. El poate fi mentorul tau intr-un moment de cautare de sensuri.

Horoscop 18 octombrie 2015 – Fecioara

Priveste in jurul tau sa vezi cata lume s-a adunat in jurul tau! E o placere sa socializezi, sa conversezi, sa legi noi relatii, pentru ca aceasta zi te ajuta sa-ti maresti cercul de cunostinte extrem de usor. Imagineaza-ti ca azi faci rapid colectie de cateva zeci de carti de vizita, pe care, intr-o zi, le vei folosi, in sensul ca multi dintre oameni cu care ai sansa de a intra azi in contract, vor juca la un moment dat un rol important in planurile tale. Tine-i minte, memoreaza-le fetele, numele, functiile in societate, ca sa poti uza, candva, de asa-zisa prietenie pe care o legi astazi cu acestia. Si ei te vor tine minte, si ei te vor cauta candva!

Citeşte mai multe, pe eva.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!