HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2015: Conjunctia Soarelui cu Luna îţi afectează ziua. Previziuni astrale

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2015: Cum va fi ziua de 19 februarie pentru fiecare zodie, conform eastrolog.ro.
Alina Costache
18 feb. 2015, 19:42
HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2015: Conjunctia Soarelui cu Luna îţi afectează ziua. Previziuni astrale

HOROSCOP 19 februarie Berbec Dimineata primiti un ajutor financiar nesperat si reusiti sa incepeti o activitate laborioasa. Va recomandam sa va abtineti de la speculatii, pentru ca riscati sa pierdeti mult. Nu va grabiti!

HOROSCOP 19 februarie Taur O persoana pe care o cunoasteti intamplator va dezvaluie cateva din secretele sale de afaceri si va stimuleaza sa porniti o mica afacere. Puteti avea succes in orice domeniu, daca abordati problemele cu seriozitate, dar va sfatuim sa aveti rabdare pana apar primele rezultate.

HOROSCOP 19 februarie Gemeni  Este foarte posibil sa faceti un pas important in viata. Rudele si prietenii va sustin. Daca nu stati prea bine cu banii, nu va faceti griji! Va ajuta o femeie mai in varsta.

HOROSCOP 19 februarie Rac Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua si sa intrati afaceri. Nu este exclus ca dupa-amiaza sa gasiti formula optima pentru a incepe. Va sfatuim sa nu neglijati odihna. Altfel, riscati sa aveti probleme din cauza surmenajului.

HOROSCOP 2015 19 februarie Leu Este un moment bun pentru a incepe o investitie pe termen lung. Desi riscurile sunt destul mari, sunteti optimist, pentru ca va bucurati de sprijinul partenerului de viata. Pastrati-va modestia si nu va lasati orbit de laudele celor din jur! Va recomandam sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme cu digestia.

HOROSCOP 19 februarie Fecioară Sunteti intr-o forma excelenta si puteti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental. Cu sanatatea si cu moralul stati foarte bine. Dupa-amiaza, este posibil sa vi se propuna o colaborare.

HOROSCOP 19 februarie Balanţă Aveti ocazia sa rezolvati problemele financiare acumulate in ultima perioada. S-ar putea sa vi se propuna asociarea intr-o afacere. Puteti sa va consolidati relatiile si sa legati noi prietenii. Va recomandam sa evitati speculatiile si sa va ascultati intuitia.

HOROSCOP 19 februarie Scorpion Sunteti in forma si este momentul sa incepeti noi activitati in camin. Partenerul de viata va sprijina, iar o ruda mai in varsta este dispusa sa va ajute financiar. Va sfatuim sa fiti mai optimist si sa aveti mai multa incredere in viitor.

HOROSCOP 19 februarie Săgetător Sunteti decis sa va ocupati de probleme ale caminului. Un barbat mai in varsta din familie va ofera ajutorul, dar incearca sa va convinga ca nu faceti bine. Va recomandam sa evitati o cearta care ar putea tensiona atmosfera din familie pentru multa vreme. Seara primiti o veste buna de la un prieten si uitati de toate problemele.

HOROSCOP 19 februarie Capricorn Se pare ca sunteti preocupat de un schimb de locuinte sau doriti sa cumparati o casa. Va sfatuim sa nu va grabiti si sa va consultati cu familia, pentru a evita orice reprosuri ulterioare. Ar fi bine sa tineti cont de posibilitatile financiare reale.

HOROSCOP 19 februarie Vărsător O afacere demarata de curand incepe sa va aduca beneficii serioase. Va recomandam sa evitati speculatiile si actiunile la limita legii, ca sa nu intrati in conflict cu autoritatile. Nu luati decizii pripite, mai ales dupa-amiaza!

HOROSCOP 19 februarie Peşti Sunteti creativ si ingenios, calitati pe care ar fi bine sa le folositi pentru a porni o afacere. In cazul in care nu va ajung banii, va sfatuim sa cereti un imprumut de la o ruda mai instarita. Chiar daca sunteti cuprins de febra afacerilor, nu neglijati relatiile sentimentale!

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!