Horoscop 2 decembrie 2020. Contextul astral trezește sentimente puternice legate de evenimente importante din trecut. Fă-ți ordine în sentimente!

Horoscop 2 decembrie 2020. Luna a intrat in Rac, este inca forma de Luna plina, iar efectele eclipsei de luni se resimt inca. Emotiile sunt puternice, iar tu ar trebui sa patrunzi in adancul sufletului tau pentru a a sti ce simti.
Alina Costache
01 dec. 2020, 23:29
Horoscop 2 decembrie 2020. Contextul astral trezește sentimente puternice legate de evenimente importante din trecut. Fă-ți ordine în sentimente!
Horoscop 2 decembrie 2020

Horoscop 2 decembrie 2020. Racul este semnul emotiilor si al memoriei, iar emotiile si amintirile merg mana in mana. Nu poti avea acces la memorie fara sa trezesti sentimente puternice legate de evenimentele respective. Da-ti timp sa iti faci ordine in sentimente!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 2 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa iti mentii viziunea foarte clara si sa ramai focusat pe directia pe care ti-ai ales-o. nu are niciun sens sa iei in calcul schimbari mari daca ele nu se bzeaza pe experiente reale si pe situatii prin care ai trecut si le-ai vazut pe pielea ta, ca sa poti deosebi ce functioneaza pentru tine si ce nu.

Citeste si Horoscop karmic decembrie 2020. Iarna începe cu răceala emoțională pentru majoritatea zodiilor

Nu prea este acum vremea discutiilor marunte sau a subiectelor care sunt prea irelevante si dispersate. Iti trebuie profunzime si un focus clar ca sa poti contribui cu toata energia ta si cu cele mai bune idei spre inainte.

Horoscop 2 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Pe de-o parte de gandesti la viitorul pentru care trebuie sa te agiti, dar inca ai tendinta sa ramai intr-o stare fragila si delicata, insuficienta ca sa iti manifesti toate dorintele. Un pic rigid in atitudinea fata de altii, fii atent la problemele de relatii care te pot epuiza mai mult decat te simti.

Implica-te in orice simti nevoia sa o faci, dar asigura-te ca ai suficient timp sa te implici in toate detaliile importante cand vine vorba de aspectele profesionale curente.

Horoscop 2 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Inventatorul chitarelor Fender nu a stiut niciodata sa cante la chitara. Exista cai pentru a gandi idei noi si sa iti pui focusul spre lucruri total diferite fata de ce stii, chiar daca nu ai avut pentru asta o educatie sau un training potrivit. Foloseste internetul si aduna toate informatiile de care ai nevoie si care pot conta in viitorul tau apropiat.

Poti face mult mai multe decat credeai la inceput. Tine minte ca puterea ta nu depinde de altii si cauta fericirea mai intai in propria ta lume interioara.

Citeste si Horoscop decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Parcursul malefic al planetei Jupiter va transforma succesul în eșec

Incepi sa suspectezi ca proiectele de termen lung s-ar putea sa nu fie finalizate. A venit momentul sa inventariezi cum stai. Cu siguranta a existat un motiv intemeiat pentru care nu ai terminat ceva. Sfaturile de la altii te pot ajuta sa te setezi pe directia buna acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop DRAGOSTE 2 decembrie 2020

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 2 DECEMBRIE 2020. Te simti sensibil? E de la Luna aflata in Rac. Mai mult, inca ai nervii intinsi de la eclipsa de Luna plina in Gemeni. Inca procesezi informatiile pentru a putea merge mai departe. Activeaza-ti sentimentele, conecteaza-te la propriile emotii, scoate la lumina amintiri pe care le-ai ascuns adanc. E vremea sa simti!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In relatia de cuplu trebuie sa faci eforturi sa tii departe de voi o a treia persoana, indiferent cine ar fi aceasta. Daca esti singur, s-ar putea sa te reintalnesti cu cineva din trecutul tau. Intalnirea iti poate readuce zambetul pe buze.

Horoscop dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Pot aparea dificultati in viata de cuplu, din cauza unui zid pe care tu insuti l-ai construit intre tine si partener. Controleaza-ti nervii si da-i relatiei o sansa. Doar de tine depinde sa te apropii mai mult de partener. Daca esti singur, mergi inainte cu incredere. Sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva special, care sa-ti coloreze viata.

Horoscop dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Vei descoperi ca in relatia de cuplu este mai simplu sa rezolvi problemele daca iti mentii calmul si pastrezi tonul vocii jos. Daca esti singur, nu iti mai plange de mila. Accepta invitatiile prietenilor in oras, distreaza-te. Iti vei mai anima starea de spirit si vei vedea ca ceilalti vor incepe sa flirteze cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Serialul de pe Netflix adorat de întreaga planetă revine cu un nou sezon. Data de la care abonații vor putea vedea producția care i-a fascinat
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Vești excelente! Se dau fonduri europene pentru românii care vor să cumpere animale
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Mărturii înfiorătoare despre Alfred Bulai: Am vomat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât de talentată este iubita lui David Popovici! Taisia face o artă din make-up și are înclinații spre domeniul sportului
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Este obligatoriu în România. A intrat în vigoare miercuri, 31 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat argintul la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
DECIZIE BOMBĂ pentru KAMALA HARRIS! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?