HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020. Zi mohorâtă în familie, dar cineva poate da lovitura la Loto

Horoscopul zilei de joi, 2 februarie, este influenţat de opoziţia dintre Marte în Fecioară şi Venus în Pesti, care face să se manifeste destule contradicţii. Cei mai inteligenţi dintre noi le vor folosi în mod constructiv. Ceilalţi, se vor certa, fără să ajungă la vreun rezultat.
Filip Stan
01 feb. 2020, 15:12
HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020. Zi mohorâtă în familie, dar cineva poate da lovitura la Loto

Berbec
Un coleg de serviciu de obicei calm are in weekend suficient de multă energie pentru a vă pune pe gânduri. Reuşeşte să vorbească mai tare decât dumneavoastră şi să dea dovadă de mai multă agresivitate – record de care nu prea mulţi sunt capabili.

Taur
Tocmai când sunteţi mulţumit că aţi încheiat o sarcină dificilă, vi se atrage atenţia că aţi făcut mai multe greşeli. Ştiaţi acest lucru, dar speraţi să nu le observe nimeni. Se pare însă că principiul conform căruia merge şi aşa nu mai are succes.

Gemeni

Din nou, nu vedeţi pădurea din cauza copacilor. Din cauză că acordaţi prea multă atenţie unor aspecte marginale, nu aveţi o imagine de ansamblu corectă şi nu puteţi să vă daţi seama care sunt consecinţele pe termen lung ale acţiunilor dumneavoastră.

Rac
Nu obişnuiţi să vă bazaţi pe alte persoane pentru a obţine ceea ce doriţi, dar de această dată decideţi că îi puteţi acorda toată încrederea unui vechi prieten, împreună cu care puneţi la cale o afacere.

Leu
Ştiţi foarte bine ce muncă aţi depus în ultimul timp şi doriţi să fiţi recompensat pe măsură. Dacă nu se va întâmpla aşa, atunci ameninţaţi că nici dumneavoastră nu veţi mai considera normal să vă mobilizaţi toate resursele.

Fecioara
Uneori, sunteţi de părere că persoana iubită depăşeşte măsura cu sentimentalismele. Nu înţelegeţi cum poate cineva să plângă la un film nu tocmai bun sau să ofere sume importante de bani, din milă, unor oameni pe care nici nu îi cunoaşte.

Balanta
O mică durere de cap sau de măsea vă poate strica întreaga zi, aşa că este recomandat să luaţi cu dumneavoastră, atunci când plecaţi de acasă, şi câteva pastile împotriva durerii.

Scorpion
Partenerul de viaţă este intrigat de optimismul pe care îl afişaţi, pentru că nu vede absolut nici un motiv care ar putea să vă dea această încredere în sine totală, pe care o afişaţi în ultimul timp.

Sagetator
Partenerul de viaţă nu are chef de ieşiri în public şi, prin urmare, nici dumneavoastră nu veţi ieşi, dacă nu cumva vreţi să îl lăsaţi singur şi bosumflat.

Capricorn
Trebuie să faceţi un anunţ, dar simţiţi că majoritatea celor din jur nu sunt pregătiţi să afle ceea ce dumneavoastră aveţi de spus, astfel că amânaţi încă o dată momentul în care veţi lua cuvântul.

Varsator
Vi se cere să contribuiţi cu bani la un proiect mai vast, dar spuneţi răspicat că acesta nu vă interesează în nici un fel şi că nu aveţi de gând să daţi nici măcar un leu în acest scop.

Pesti
Partenerul de viaţă dă dovadă de o nervozitate greu de înţeles şi mai greu de acceptat. Înainte de a-i face reproşuri, ar fi mai bine să aşteptaţi să iasă din această stare de spirit deloc plăcută. Deocamdată, nimeni nu se poate înţelege cu el.

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce a pățit un cunoscut vlogger român în capitala Ungariei. Aspectul care l-a lăsat mut de uimire în Budapesta. ”Chiar nu mă așteptam”
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
ANAF NU va mai reține din veniturile încasate lunar. Ce presupune proiectul
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Cumpărături acum 3.500 de ani. Cum arăta lista de produse
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Scandal de hărțuire sexuală la Universitatea de Arhitectură din București: Conferențiar suspendat
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?