HOROSCOP 2 IULIE 2016: Ce v-au rezervat astrele în prima zi de weekend

Horoscop zilnic 2 iulie 2016. Situatii noi pentru Gemeni, Balanta si Varsator. Ce se intampla cu fiecare zodie, previziuni detaliate pentru 2 iulie 2016!
Alina Costache
01 iul. 2016, 15:07
HOROSCOP 2 IULIE 2016: Ce v-au rezervat astrele în prima zi de weekend

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un prieten apropiat sau un membru al familiei ar putea avea probleme cu banii, si doreste sa se bazeze pe bunul tau simt in afaceri pentru a intelege situatia si sa gaseasca modalitati de a face ceea ce trebuie. Ai putea fi de mare ajutor pentru aceasta persoana si oricine altcineva care ar putea avea nevoie de unele perspective.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Intuitia ta sporita te-ar putea duce la unele conversatii interesante cu altii care sunt spulberate de gandurile, sentimentele si dorintele tale. Te simti mai expresiv decat de obicei. Ti-ai putea canaliza o parte din acea inspiratie in scris, vorbit, sau o altă forma de auto-exprimare. De asemenea, lectura se poate dovedi deosebit de valoroasa in acest moment.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Un nivel mai ridicat de intuitie si inspiratie decat de obicei ti-ar putea spori talentele artistice. O dorinta puternica pentru a exprima povestile, imaginile sau muzica care iti inunda mintea te-ar tine in mare parte din zi in izolare, notandu-ti gandurile si ideile. Pana la sfarsitul zilei, este posibil sa fi petrecut cel mai mult timp liber singur si inca sa fii foarte multumit de rezultate.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Sa mergi mai departe este fraza-cheie astazi. Ar trebui sa te simti foarte optimist si entuziasmat cu obiectivele pe care le-ai stabilit pentru tine. Esti increzator ca vei reusi sa le atingi si totul va merge bine. Aceasta atitudine pozitiva se extinde si asupra relatiilor tale. Ai starea de spirit ideala pentru a-ti incuraja prietenii sa isi atinga visele lor si sa le oferi asistenta de care au nevoie.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Inspiratia este cuvantul cheie pentru ziua de astazi. Te simti foarte motivat sa mergi mai departe cu ceea ce altii considera vise imposibile. „Imposibilul” nu te-a oprit inainte, si nu te va opri nici astazi. Vei lua in considerare toate situatiile neprevazute cu atentie pentru a le face sa functioneze. Prietenii tai ar putea fi inspirati de viziunea si determinare ta si sa-ti urmeze exemplul.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
O mai buna intelegere a altor culturi precum si curiozitatea pentru oamenii care traiesc acolo te-ar putea stimula sa inveti in continuare despre acele locuri. Prietenii sau grupurile din care faci parte ar putea fi implicate intr-un fel sau altul. Este foarte probabil sa-ti canalizezi mare parte din energie in activitatile intelectuale de astazi si inspira pe altii sa faca acelasi lucru. Fa o plimbare la un moment dat in timpul zilei, pentru a-ti limpezi mintea.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Oportunitatea de a-ti creste veniturile te-ar putea stimula sa-ti canalizezi mai mult energia si inspiratia spre priveste cariera si afaceri. Unele vise ar putea dezvalui multe despre tine si motivatiile tale, ceea ce ar putea creste constiinta de sine si sa faca totul mai usor pentru tine. Dorinta de a reusi in chestiunile materiale si spirituale va juca un rol puternic in tot ceea ce faci azi.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Astazi te loveste dorinta de a calatori, probabil pentru a vizita un prieten care locuieste departe. Evenimentele sociale ar putea dura pana seara, si ai putea intalni niste oameni interesanti. Un prieten ar putea avea nevoie de cineva care sa il asculte. Din moment ce esti deosebit de sensibil la altii, esti pregatit sa auzi o poveste trista. In caz contrar, ziua ta ar trebui sa mearga bine.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Astazi afli de cateva oportunitati de a-ti creste veniturile, fie prin locul de munca actual, fie printr-un nou loc de munca, sau poate un proiect propriu. Este foarte probabil sa-ti canalizezi o mare cantitate de energie si inspiratie in acest scop. Altii ar putea dori sa se implice si ei si sa te ajute. Esti predispus sa te simți energic si optimist astazi. Acest lucru, la randul sau, te poate ajuta sa atragi mai multe oportunitati.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Toate relatiile ar putea fi imbunatatite astazi de sensibilitatea crescuta la nevoile si sentimentele altora. Esti dispus sa aculti problemele unor prieteni melancolici si sa ajuti la rezolvarea acestora. Orice ar fi, fii sigur ca eforturile tale vor fi apreciate. Vei creste alaturi de cei care inseamna cel mai mult pentru tine acum, inclusiv partenerul tau.

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Astazi vei avea grija de nevoile colegilor si membrilor familiei. Oamenii din jurul tau ar putea avea nevoie sa se bazeze pe perspective tale despre natura umana, in scopul de a se intelege pe ei insisi si ceilalti. Simtul tau al realitatii se dovedeste valoros pentru ei. In procesul de impartasire a intelepciunii cu altii, ai putea pune, de asemenea, in lumina unele situatii emotionale proprii. Te-ai putea surprinde!

HOROSCOP 2 IULIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Astazi te simti foarte inspirat intelectual si creativ, si ai putea discuta despre ideile tale cu altii. Procesul de comunicare ar putea deschide noi usi in mintea ta si duce la unele descoperiri fascinante in orice vrei sa faci in acest moment. Candva, in timpul conversatiilor tale, nu fi surprins daca observi ca unul dintre prietenii tai are nevoie de cineva care sa il asculte. Bucura-te de ziua asta!

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Devine obligatoriu în țară. Ordin semnat și parafat azi, 29 iulie: O nouă etapă pentru drepturile românilor
Playtech.ro
De ce este ziua de 29 iulie foarte importantă pentru români. Are legătură directă cu „Deșteaptă-te, române!”
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă brusc. Vești de ultimă oră de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Coliziune fatală între tren și camion Kamaz în Rusia: doi morți și până la 100 de răniți
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!