Horoscop 20 mai 2021. Contextul astral ne face să fim mai curioşi, dar şi să ne pierdem interesul repede

Soarele intra in Gemeni si ne pregatim pentru explorare. Totul pare stralucitor si atrage privirile, asemenea unui cadou in ziua de Craciun.
Alina Costache
20 mai 2021, 01:07
Horoscop 20 mai 2021. Contextul astral ne face să fim mai curioşi, dar şi să ne pierdem interesul repede
Horoscop 29 iunie 2021

Horoscop 20 mai 2021. Doar ca zodia Gemeni ne face ca, imediat ce am rupt ambalajul sa dorim altceva. Interesul se pierde rapid.

Horoscop 20 mai 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cuvintele nu sunt azi cel mai puternic instrument de comunicare pentru tine, Berbecule. Limbajul corpului, atingerea si gustul sunt mult mai eficiente acum. Vei simti dealtfel cum simturile iti sunt crescute in intensitate. Lasa-ti pasii sa iti urmeze nasul si bucura-te de o masa buna cu cineva special in aceasta seara de joi.

Horoscop 20 mai 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi poti simti cum mintea se misca cu incetinitorul, Taurule. Poate ca simti nevoia de mai multa pauza decat ai avut parte in ultimul timp. Chiar si conversatiile iti pot parea obositoare. Fa-ti timp sa fii constient de cuvintele pe care intentionezi sa le rostesti, de ce o faci, ce ai de gand sa obtii din exprimarea ta. Comunicarea cu altii poate fi azi ca si cum cineva vrea sa iti scoata o masea. Pana la urma nu te obliga nimeni sa vorbesti ce si cat nu vrei.

Horoscop zilnic 20 mai GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi excelenta sa spui exact ce simti, draga Gemeni. Gandirea iti este ascutita si clara. Dupa ce incepi sa vorbesti, nu te vei putea opri. Oamenii iti asculta cu multa atentie vorbele daca alegi sa le rostesti. Ai multa influenta, deci constientizeaza ce impact ai asupra mediului. Foloseste azi acest avantaj al comunicarii spre beneficiul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop DRAGOSTE 20 mai 2021. Lasa cuvintele sa faca magia

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, joi 20 mai 2021. Soarele intra in Gemeni, iar curiozitatea si comunicarea sunt in crestere. Bazeaza-te pe cuvinte pentru a cuceri. Lasa vorblee sa faca magia!

Horoscop DRAGOSTE 20 mai 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Te asteapta o zi minunata in compania persoanei iubite cu o singura conditie: sa nu mai fii preocupat de grijile de la birou. Exprima-ti sexualitatea si bucura-te de cateva momente romantice in doi. Stelele favorizeaza azi dragostea si romantismul asa ca nu pierde vremea cu altceva. Daca esti singur, se pare ca ai pus deja ochii pe cineva. Tot ce mai ai de facut este sa treci la actiune si vei obtine rezultatul dorit. Si viceversa este posibila: daca nu faci nimic nu vei castiga nimic.

Citeste si Horoscop special: Ce iti aduce NOU SI DIFERIT Soarele in GEMENI 2021?

Horoscop DRAGOSTE 20 mai 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

A venit timpul sa-i acorzi toata atentia partenerului de cuplu. In acest fel, distanta cauzata de obligatiile profesionale se va micsora. Iar daca esti, inca, in cautarea sufletuui pereche, trebuie sa stii ca sex appeal-ul tau se afla la cote inalte asa ca vei obtine ce-ti doresti.

Horoscop DRAGOSTE 20 mai 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Incearca sa scapi de anxietatea si tensiunea acumulate la birou inainte de a intra in casa. Lasa la usa problemele de la locul de munca pentru ca nu ai nimic de castigat daca le transferi si in viata personala. Nu ti-ai gasit jumatatea? Ramai pozitiv si in curand vei gasi dragostea pe care o cauti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Colectarea PET-urilor a devenit o afacere în România. Câți bani fac românii zilnic?
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Scăldatul în aceste lacuri, extrem de periculos. Mulți români nu știu la ce se expun
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Președintele Belarusului grațiază un cetățean german condamnat la moarte
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?