HOROSCOP 2014 ianuarie: Numai pentru femei!

HOROSCOP 2014: Prima luna din an este o luna amestecata. Dupa aglomeratia din decembrie pare linistita, dar daca este sa tinem cont de energiile astrale, care explodeaza, luna ianuarie este lina si pasionala. Afla totul despre tine si zodia ta in ianuarie.
Alina Costache
04 ian. 2014, 09:16
HOROSCOP 2014 ianuarie: Numai pentru femei!

HOROSCOP 2014: BERBEC

Concentreaza-te pe: Revizuirea unor proiecte profesionale. O strategie bine gindita sau un plan bine facut iti va aduce avantaje de-a lungul intregului an!
Mantra ta: Lucreaza in echipa, fii diplomata si incearca sa le gasesti tuturor celor implicati in proiectele tale cea mai buna pozitie sau rolul ce li se potriveste cel mai bine!
Nu te obosi: Sa fugi de responsabilitati! Cum incepi luna ianuarie, asa iti va fi si anul 2014!
Puterea atractiei: Marte, planeta ce te guverneaza, se afla in domeniul casatoriei si al partenerului de viata, ceea ce predispune la unele tensiuni sau certuri. Fii cu bagare de seama si evita conflictele!

HOROSCOP 2014: TAUR

Concentreaza-te pe: Studii, examene sau autodezvoltare spirituala! Fii pe faza la semnele pe care le primesti si actioneaza in consecinta, se poate deschide un nou capitol din viata ta!
Mantra ta: Gaseste ceea ce este cu adevarat de valoare pentru tine! Planeta ce te guverneaza, Venus, se afla toata aceasta luna in miscare retrograda, ceea ce sugereaza ca in ianuarie trebuie sa introspectezi. 
Nu te obosi: Sa incepi ceva nou. Este mai bine sa astepti si sa intelegi cu adevarat ceea ce iti doresti. Proiectele incepute acum nu au baze solide.
Puterea atractiei: Dispozitia ta nu este din cele mai bune, de aceea nici relatia nu pare ca functioneaza asa cum trebuie. Daca nu esti intr-o relatie, cineva din trecutul tau se poate intoarce!

HOROSCOP 2014: GEMENI

Concentreaza-te pe: Bani, conturi, finante si afaceri. Este momentul oportun sa iei unele decizii pe baza experientei acumulate in aceste domenii!
Mantra ta: Actioneaza cu maturitate si asuma-ti responsabilitatile necesare, atit in plan profesional, cit si familial. Deciziile pe care le iei acum, te vor afecta si te vor influenta timp indelungat!
Nu te obosi: Sa nu discuti sau sa nu te confrunti cu o problema afectiva, lucrurile vor iesi oricum la suprafata! 
Puterea atractiei: Marte, zeul razboiului si al actiunii, iti tranziteaza casa iubirii si a copiilor. Poate aparea o relatie noua la orizont, puteti vorbi despre viitorii copii sau poate exista destula actiune in cuplul prezent!

HOROSCOP 2014: RAC

Concentreaza-te pe: Asocieri, parteneriate si relatii. Poti cunoaste oameni noi si poti afla informatii interesante, care sa-ti schimbe planurile facute pina in prezent! 
Mantra ta: Cei apropiati te pot invata o lectie de viata importanta, asa ca fii cu bagare de seama la toti cei cu care intri in contact!
Nu te obosi: Sa fugi de treburile casei! S-au acumulat multe de facut, iar daca amini inca o data, lucrurile se vor inrautati si mai mult!
Puterea atractiei: Toata luna ianuarie este destinata recalibrarii, analizarii si echilibrarii unei relatii, atit din punct de vedere emotional, cit si decizional.

HOROSCOP 2014: LEU

Concentreaza-te pe: Serviciu, angajati sau colegi! Exista unele lucruri nelamurite sau nerezolvate, motiv pentru care trebuie sa te mobilizezi mult mai tare. Deciziile pe care le iei in cimpul muncii sint importante pentru viitor!
Mantra ta: Analizeaza toate detaliile si nu lua decizii impulsive! Soarele, planeta ce te guverneaza, tranziteaza zodia Capricornului, ceea ce te obliga la seriozitate, maturitate si responsabilitate! 
Nu te obosi: Sa speri la relaxare! in luna ianuarie pot exista mai multe drumuri de facut si destul de multa agitatie ca sa mai fie timp de stat pe loc sau de leneveala!
Puterea atractiei: O problema mai veche poate reveni intre voi, ca atare acum va trebui din nou disecata si lamurita. Fa astfel incit incertitudinile sa se lamureasca definitiv!

HOROSCOP 2014: FECIOARA

Concentreaza-te pe: Copii, chiar daca nu sint ai tai! Jocul, inocenta si creativitatea lor te vor inspira si iti vor schimba atitudinea in fata vietii sau a problemelor cu care te confrunti! 
Mantra ta: |mbratiseaza schimbarea si prinde trenul ce te asteapta! Pot exista unele oportunitati de crestere in planul profesional. 
Nu te obosi: Sa faci speculatii financiare sau sa incerci sa cistigi fara sa muncesti, exista riscul unor pierderi sau a unor probleme pe care nu le-ai prevazut! 
Puterea atractiei: Toate planetele personale iti tranziteaza casa iubirii, o luna importanta in care se pot lua foarte multe decizii de viitor sau in care te poti… indragosti si re-indragosti!

Citeşte mai mult pe femeia.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!