HOROSCOP 2015. Astrologul Minerva: Ce zodii vor avea un an controversat şi cine va avea parte de BANI

HOROSCOP 2015. Astrologul Minerva a prezentat la România TV horoscopul pentru Noul An. Astrologul a precizat că 2015 va fi un an mai bun faţă de anii trecuţi, dar nu vor lipsi nici problemele. 
Alina Costache
01 ian. 2015, 11:22
HOROSCOP 2015. Astrologul Minerva: Ce zodii vor avea un an controversat şi cine va avea parte de BANI

HOROSCOP 2015.  Anul 2015, faţă de  anii trecuţi, va fi un an mai bun, dar ne putem confrunta cu tot felul de probleme, a precizat astrologul Minerva. 

Din punct de vedere spiritual şi numerologic este un an de număr 8, un număr care reprezintă lumea materială. Foarte mulţi care rezonează cu cifra 8, vor avea parte anul acesta şi de afaceri şi câştiguri şi salarii din plin„, a spus astrologul.

BERBEC. 2015 le va aduce nativilor din Berbec o mulţime de schimbări, în cele din urmă vor înţelege că au nevoie şi de ambiţie şi de o foarte bună coordonare a dorinţei cu acţiunea pentru a obţine tot ce îşi doresc. Vor începe să culeagă roadele eforturilor de anul trecut şi de acum doi ani în ceea ce priveşte relaţiile şi cariera şi vor reuşi să-şi folosească din plin voinţa înnăscută de dreptate.

TAUR. Vor avea un an calm, chiar bun. Să nu le fie teamă să ceară ajutorul şi nici să nu le pese dacă nu îl primesc fără bombăneli. Muncesc din greu, dar îşi pot atinge obiectivele pe care şi le-au propus şi pot pune deoparte bani albi pentru zile negre, îşi constituie o rezervă pentur o bună perioadă de timp şi vor stârni duşmănii pentru că sunt oarecum zgârciţi, ei nu dau bani împrumut.

GEMENI. Anul acesta, Gemenii vor experimenta o mare schimbare interioară. Această latură ţine de dezvoltarea personală, pentru că ei sunt un semn dual, ascund două pesonalităţi diferite uneori şi persoanele născute în acest semn zodiacal sunt foarte sensibile, dar au un intelect fantastic, de o mobilitate şi o viteză de reacţie care sperie pe foarte multă lume.

RAC. Persoanele născute în semnul Racului sunt emoţionale şi au o minte extrem de receptivă. Sunt stăpânite de Lună, aşa că nu pot fi stăpânite decât de emoţii. Anul acesta este semnificativ pentru pot să facă foarte multe lucruri, dar lăsând de la ei: să nu mai fie supărăcioşi, să uite ce li se întâmplă, să nu mai dea peste nas când ţi-e lumea mai dragă şi totul va fi bine.

LEU. Persoanele din Leu, în primele două luni ale anului, îşi vor linge un pic rănile pentru că foarte multe personalităţi au fost implicate în varii probleme, unele de natură penală, altele de natură afectivă. Dar din luna martie, cu Jupiter în semnul lor, vor putea da lovitura. 

FECIOARĂ. Persoanele născute în Fecioară vor avea o jumătate de an ciudată, controversată, în sensul că una vor şi alta se întâmplă. În a doua parte a anului, când Jupiter va intra şi în semnul lor, să fie foarte atenţi pentru că lucrurile pot lua o întorsătură neaşteptată. Pentru unii în bine, pentru alţii în mai puţin bine.

BALANŢĂ. Pentru Balanţă vitale în acest an vor fi schimbul de informaţii şi comunicarea. Cel puţin în ultima jumătate a al lui 2014, s-au confruntat cu numeroase blocaje, erau chiar bulversati, dar au reusit să-şi revină exact la finele anului. În momentul în care vor începe să comunice, vor avea un an bun.

SCORPION. Persoanele din Scorpion se vor relansa, ştiind că s-a tras în ei ca la ţinta exactă. Trebuie doar să-şi propună ce să facă. Sunt nişte părinţi excelenţi, se vor întoarce către familie nul acesta. Trebuie să-şi stabilească nişte ţinte foarte exacte şi, cel puţin în partea a doua a anului, lucrurile vor sta foarte bine.

SĂGETĂTOR. Anul 2015 va fi unul controversat pentru Scorpioni. Vor porni la drum cu foarte mult elan, sunt convinşi că pot face treabă, vor face până la un anumit pucnt, dar dacă nu sunt atenţi la ceea ce îşi doresc să obţină, pot să clacheze cu foarte multă uşurinţă. Şi clachează sănătatea. Pe primul pentru aceşti nativi trebuie să stea sănătatea.

CAPRICORN. Nativii din Săgetător îşi ling si ei un pic rănile, ca şi persoanele din Leu, însă vor deveni şi ei foarte buni. Capricornii sunt foarte buni prieteni, foarte buni finanţişti şi vor şti cum să pună problema. 

VĂRSĂTOR. Pentru Vărsător, va fi un an extraordinar. Dacă anul trecut au lâncezit, anul acesta au început în muncă, în forţă şi tot anul vor munci. Din august încolo, vor simţi şi banii în buzunar, se reglează ceea ce îi doare pe ei mai tare – aspectul financiar.

PEŞTI. Trebuie să stea cuminţi în banca lor. Să nu iasă, să nu se afişeze, să nu investească, să nu declanşeze scandaluri. Anul acesta trebuie să fie unul de stand by total. Abia din luna septembrie vor începe ei să crească.

 

 

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Închidere temporară și restricționare a traficului pe A2 București – Constanța pentru lucrări la lotul 1 al Autostrăzii de Centură a Municipiului București
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!