HOROSCOP 2015 BERBEC: Previziunile URANIEI despre sănătate, carieră, dragoste

HOROSCOP 2015 BERBEC: Urania a citit în stele pentru fiecare zodie a horoscopului european. 
Alina Costache
28 dec. 2014, 17:52
HOROSCOP 2015 BERBEC: Previziunile URANIEI despre sănătate, carieră, dragoste

HOROSCOP 2015 BERBEC

Dragoste şi cuplu: 
Cu Jupiter în Leu până în august 2015, sunt puţine lucrurile pe care vi le refuzaţi în materie de flirturi şi încurcături amoroase, iar primăvara se anunţă încinsă şi presărată cu reproşuri la adresa egocentrismului vostru natural.

Situaţia se poate complica pentru Berbecii care au relaţii la distanţă sau care trebuie să se mute cu serviciul ori cu studiile în altă parte. Lucrurile nu se aşază de la sine. E nevoie de efort, de stăruinţă pentru ca relaţia să funcţioneze armonios. Acelaşi lucru este valabil dacă persoana iubită se va afla în situaţia de a se reloca.

Cu eclipsa de Lună în casa parteneriatelor, în aprilie şi cu Saturn în Scorpion din iunie până în septembrie relaţiile voastre ar putea fi supuse multor teste şi vi se poate cere să puneţi în echilibru nevoile voastre şi nevoile celui iubit/celei iubite. Se pot actualiza teme legate de loialitate, încredere, intimitate şi resurse comune.

Relaţiile întemeiate pe sinceritate şi iubire pot uşor trece peste orice suspiciune, fie ea întemeiată sau nu, se va găsi soluţia finală, salvatoare. Ceea ce însă scârţâie de ani de zile îşi poate găsi, în vara aceasta, obştescul sfârşit şi vi se poate cere socoteală pentru fiecare greşeală comisă cu gândul sau cu fapta.

Consideraţi această perioadă ca pe una de maturizare afectivă, ca pe un test al responsabilităţii voastre şi a perechii voastre în faţa complexităţii vieţii de cuplu. Se poate aşterne totul pe o bază sănătoasă, fără interese, jocuri de putere şi temeri, pentru a putea trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Stăpâna casei relaţiilor voastre, Venus, aflată în ciclul retrogradării în perioada 25 iulie – 6 septembrie 2015, vă poate arunca orbeşte într-o furtună amoroasă care se va dovedi, în toamnă, lipsită de substanţă. Distraţi-vă, dacă simţiţi nevoia, dar evitaţi complicaţiile şi nu transmiteţi mesaje eronate celorlalţi. Dacă voi nu luaţi lucrurile în serios, ceilalţi s-ar putea s-o facă, de unde pot rezulta evenimente cu final abrupt şi scandalos.

În această perioadă, iubiri mai vechi pot reveni în viaţa voastră sau vă hrăniţi cu nostalgia unor relaţii trecute şi puteţi elabora strategii reuşite de a recuceri o persoană la care ţineţi. Dar nu este un moment bun pentru decizii de nuntă.

Anul 2015 se încheie în forţă, cu răsturnări de situaţii dintre cele mai palpitante, cu împăcări sau despărţiri bruşte, în funcţie de învăţăturile pe care le-aţi asimilat sau nu de-a lungul anului.

Bani şi carieră: 
2015 promite să fie un an foarte rodnic din punct de vedere profesional şi financiar, deşi nu va fi lipsit de confruntări. Sursele de finanţare pot fi contestate sau apar dificultăţi în accesarea lor, mai ales în martie, iulie şi decembrie. Cu siguranţă aveţi însă în faţă un an de stabilizări, dar şi o perioadă în care puteţi demara proiecte noi şi strălucitoare. Ştiţi să vă puneţi în valoare, iar relaţiile cu străinătatea, deşi necesită efort prelungit, vă pot aduce beneficii profesionale şi financiare.

Luptele pentru putere sau pentru un loc mai în faţă în ierarhia profesională nu s-au încheiat şi este indicat să fiţi cât se poate de prudenţi, iar la începutul anului să vă măsuraţi cu grijă cuvintele (Mercur, stăpânul casei muncii, retrogradează în perioada 22 ianuarie – 12 februarie) dacă aveţi de negociat cu un grup care nu prea pare deschis să vă recunoască autoritatea. Aceasta retrogradare a lui Mercur poate fi folosită cu succes pentru a vă reevalua planurile profesionale pe termen lung.

Este posibil ca anumite beneficii la care vă aşteptaţi la acest început de an să se mai lase aşteptate sau nu vor fi la nivelul dorit de voi. În plus, echipa se poate dovedi mai greu de motivat şi de adunat spre un ţel comun.

Martie, aprilie şi mai sunt însă luni excelente pentru a pune lucrurile pe direcţie, pentru a începe ceva nou, chiar dacă ideile voastre vor fi considerate iniţial prea îndrăzneţe, prea riscante sau chiar dacă în martie sunteţi predispuşi la cheltuieli mai mult decât este cazul pentru distracţie.

Sunteţi foarte decişi să câştigaţi mai mulţi bani şi vi se ivesc oportunităţi în acest sens. Nu vă daţi în lături de la ore suplimentare sau poate că veţi avea două locuri de muncă. Dacă sunteţi în fruntea unei corporaţii merită să reevaluaţi strategiile de management.

Jupiter intră în casa muncii pe 11 august 2015 şi va deschide posibilitatea de a vă găsi de lucru dacă nu aveţi loc de muncă sau dacă nu vă place ceea ce faceţi acum. Puteţi primi o mărire de salariu, o primă sau veţi fi avansaţi, dar va trebui să vă asumaţi responsabilităţi suplimentare, să daţi dovadă de organizare, răbdare şi planificare atentă. Rivalii sau concurenţa ar putea încerca manevre de intimidare sau de inducere în eroare. Păstraţi-vă cumpătul, nu prea au şanse de reuşită!

În ultimul trimestru al anului 2015 ar fi indicat să vă concentraţi asupra sectorului profesional pentru că există şanse mari să vi se creeze posibilităţi de promovare. De asemenea, se poate ajunge la o armonizare a relaţiilor la nivel de management, acolo unde de-a lungul anului părerile au fost mereu divergente şi au blocat/stingherit, într-un fel sau altul, activitatea.

Casă şi familie: 
Sunteţi în plin proces de schimbare, în plină revoluţie personală, dar energia, originalitatea şi dinamismul vostru pot fi contestate de eterna instituţie a părinţilor. Ei sunt mereu gata să vă reproşeze că sunteţi prea rapizi, că nu vă conformaţi sistemului şi, în general, că nu gândiţi deloc înainte de a produce haos în universul personal şi/sau familial.

Indiferent ce vârstă aveţi, cel puţin până în luna mai a acestui an, părinţii voştri vor încerca să se amestece în deciziile voastre cu sfaturi bune, dacă aţi trăi în alta eră.

În martie, când veţi simţi că daţi în floare, că sunteţi în culmea forţelor şi gata să dărâmaţi lumea, veţi resimţi cel mai puternic amestecul familiei în planurile voastre. Dar, acesta este şi momentul în care conflictul se poate stinge, deşi sunt puţine şanse ca toată lumea să iasă mulţumită din confruntare.

Retrogradarea lui Mercur prin casa rubedeniilor, din 19 mai până pe 12 iunie, poate încurca serios iţele unor chestiuni care păreau să fi intrat pe un făgaş firesc. Pentru că şi Marte, planeta acţiunii, dar şi guvernatoarea semnului vostru, trece prin acelaşi sector din 12 mai până pe 26 iunie, se poate să aveţi senzaţia că aţi intrat într-un cuib de viespi. Pot să apară certuri cu fraţii, cu verii, dar şi cu vecinii.

Indiferent ce vă aud urechile, încercaţi să vă domoliţi vorbele pentru că veţi regreta repede cele spuse la mânie. Iertarea însă nu va veni la fel de repede. După 12 iunie 2015 sunt însă şanse foarte bune să se restabilească înţelegerea, dacă nu veţi mai vorbi toţi deodată şi vă veţi face chef şi timp să vă ascultaţi reciproc până la capăt.

Până în august 2015, Jupiter rămâne în Leu (pentru voi casa copiilor) şi de acolo vă oferă energia necesară pentru a relaţiona armonios cu copiii, indiferent ce vârstă au aceştia. Se pot (re)construi căi de comunicare, de relaţionare şi poate chiar de împăcare.

Redescoperirea copilului vostru interior vă ajută să interacţionaţi cu cei mici. Dorinţa de a (mai) avea urmaşi ar trebui poate supusă unei analize atente în a doua jumătate a lunii iulie – prima jumătate a lunii august 2015.

Lunile de vară pot aduce cheltuieli suplimentare cu copiii sau aceştia comit ceva care vă costă. Vă recomand mai multă atenţie la anturajul şi obiceiurile lor financiare. E o perioadă bună însă pentru renovări şi investiţii imobiliare.

Eclipsa totală de Lună din 28 septembrie are loc în semnul vostru şi va deschide un ciclu de reevaluare personală, de reevaluare a dorinţelor şi nevoilor voastre în raport cu ale apropiaţilor voştri. Acesta poate fi momentul încheierii unui proiect personal sau poate aduce nevoia schimbării imaginii.

Sănătate: 
Evenimentele anului trecut v-au supus, cel mai probabil, la presiuni, enervări, schimbări neaşteptate şi se poate să vă fi creat senzaţia de perpetuă instabilitate. Tot acest tăvălug de situaţii, i-a ajutat pe unii Berbeci să îşi redescopere identitatea, unicitatea şi să se afirme. Pe alţii însă, se poate să îi fi adus la limita răbdării şi a resurselor fizice.

Uranus rămâne încă în Berbec, aşa că păstraţi tendinţa de a reacţiona disproporţionat, exagerat, repezit, ceea ce va predispune la oboseală, încurcături şi accidente, dar şi la puseuri de hipertensiune ori la tensiune oscilantă. Poate chiar şi la a mânca prea mult, pe fond nervos.

Pentru a evita insomniile şi pentru a putea să vă canalizaţi constructiv energia, este recomandat să vă implicaţi în activităţi sportive care să vă consume surplusul şi care să vă ajute să vă disciplinaţi şi să vă concentraţi. Încercaţi băile lungi şi relaxante, în loc de duşuri rapide şi energizante. Dacă însă vă simţiţi prea vlăguiţi ca să mergeţi la sală sau la fotbal, vă poate ajuta yoga, meditaţia, tai chi-ul etc.

Alimentaţia este, de asemenea, foarte importantă în decursul acestui an şi este recomandat să evitaţi mai mult ca oricând mâncarea gen fast food, prăjelile, grăsimile, excesele alimentare şi alcoolice, în general.

Ficatul ar putea da semne de oboseală. Cel mai probabil, asimilaţi mai greu decât în alţi ani substanţele nutritive, în vreme ce nivelul colesterolului ar putea creşte îngrijorător. De aceea, se recomandă o alimentaţie cât mai naturală, multe fructe şi legume, suplimentele alimentare naturale şi nu din cele sintetice. Poate şi un aport de oligoelemente, dar numai la sfatul medicului.

Jupiter intră în Fecioară, pe 11 august 2015 (pentru voi casa sănătăţii) şi vă ridică simţitor moralul. În plus, încurajează restabilirea unui echilibru între muncă şi odihnă, dar şi schimbarea regimului de viaţă. Chiar dacă nu aveţi probleme grave de sănătate, nu ar fi rău să vă faceţi un set de analize de rutină. Acestea însă sunt mai mult decât recomandate dacă în vară (iulie – august) au reapărut probleme mai vechi, cu care v-aţi confruntat şi în anul 2014.

Aspectele dintre Jupiter, Saturn şi Neptun din ultimele patru luni ale anului, vă pot pune sub semnul întrebării multe dintre credinţele şi concepţiile legate de sănătate, vindecare, echilibrare energetică, de rolul emoţiilor în echilibrul fizic şi psihic. Dar, la fel de bine, se pot răsturna toate concepţiile voastre despre curele de slăbire şi produsele de slăbit. Ceea ce nu e chiar rău.

Implicarea lui Neptun din Peşti, pentru voi casa bolilor cronice, a subconştientului, dar şi a tot ce este ascuns, poate cauza dificultăţi în stabilirea unui diagnostic şi în urmărirea eficientă a simptomelor cu care vă confruntaţi. De aceea, poate că este mai bine să cereţi opinia mai multor medici dacă vă confruntaţi cu stări şi simptome aparent inexplicabile sau să repetaţi anumite analize medicale.

Evitaţi însă să vă bombardaţi preventiv şi de capul vostru cu medicamente. Ficatul este mai sensibil decât de obicei şi vă puteţi confrunta cu reacţii secundare sau cu reacţii alergice la tratamente care până acum nu v-au creat astfel de neplăceri.

Atenţie la produsele de igienă şi la cele utilizate în curăţenia casei!

Sursa: Urania

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din România pentru tineri. Aici e bine să locuiești, duci o viață frumoasă și liniștită
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Anunțul făcut de MAI. Se întâmplă din 9 septembrie
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
A fost activat sistemul de CONDUS FĂRĂ MÂINI. Poate fi încercat 3 luni, fără costuri
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Monica Tatoiu a ajuns la o pensie de procuror. Recalcularea i-a adus mai mulți bani în buzunar
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Operațiunea Ucrainei în Kursk contestă strategiile Rusiei și captează atenția internațională
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...