Horoscop 2018 pentru fiecare zodie. Cum stai cu dragostea, banii, sănătatea şi cariera în noul an

Horoscop 2018 pentru toate zodiile. Noi vise, noi dorințe, noi dileme și noi provocări. Fără îndoială, următorul an va veni cu câte puțin din fiecare pentru nativii din zodiac.
Iulian Tudor
10 nov. 2017, 10:48
Horoscop 2018 pentru fiecare zodie. Cum stai cu dragostea, banii, sănătatea şi cariera în noul an

Vom vedea foarte multe schimbări în viața nativilor, unele dintre ele mai benefice, altele care vor da puțin viața peste cap, scrie huff.ro.

Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba. Sectorul financiar-bancar, lumea politică și marile organizații vor fi cele mai afectate. În plan personal, fiecare zodie va avea „porția sa de noroc”, dar și momente de criză și de provocări care îi vor transforma pe nativi și le vor schimba destinul.

Citeşte şi ZODII care îşi găsesc marea dragoste până la Crăciun

Pentru unii nativi, 2018 va însemna bani, pace, oportunități și dragoste. Alții se vor vedea puși în situația de a schimba ceva în relația lor, iar pentru unii care sunt încă singuri, noul an poate aduce dragostea aceea pe care o așteptau de multă vreme.

Jupiter și Saturn întră în mișcări retrograde în acest an, iar acest lucru îi poate bulversa pe unii nativi.

Saturn retrograd le avertizează pe zodii că deciziile cruciale trebuie amânate și că trebuie multă cumpătare dacă sunt puse în fața schimbărilor.

Retrogradarea lui Jupiter aduce călătorii, deplasări și unele schimbări la locul de muncă. Unele zodii se văd puse în situația de a reconsidera unele aspecte ale vieții lor.

Viața sentimentală poate fi pusă la grea încercare pentru unii nativi, mai ales în perioada lunilor de vară. Impasurile în relația cu persoana iubită pot fi depășite prin dialog și nu prin o atitudine agresivă.

Evenimentele se succed rapid în acest an, iar în viața unora vor fi momente în care vor trece de la extaz la agonie și invers. Unii ar trebui să aibă grijă cu finanțele, respectiv să nu se angajeze în cheltuieli inutile.

În ceea ce privește sănătatea, nu sunt cumpene mari, dar totuși, astrele avertizează la schimbarea stilului de viață, mai ales pentru cei care au devenit sedentari.

Horoscop 2018 Berbec

Anul 2018 vă aduce bani, pace, oportunități și dragoste. Dar niciuna dintre ele nu va veni fără a vă lupta. Asta înseamnă că vor exista unele provocări pentru a trece peste anumite probleme.

În timp ce va trebui să încercați din greu să vă atingeți obiectivele, rezultatele eforturilor ar părea satisfăcătoare la final. Se pare că în acest an veți lua niște decizii care definesc viața, care ar putea schimba cursul evenimentelor. Acest lucru ar putea implica, de asemenea, unele sacrificii în viața personală, pentru a realiza o imagine mai mare şi mai clară asupra a ceea ce stiti să faceti.

Saturn și Jupiter par să te binecuvânteze în mod deosebit, dar asta înseamnă, de asemenea, că va trebui să echilibrezi norocul și munca grea.

Sectorul carierei este deosebit de promițător în acest an. S-ar putea să dobândiți noi abilități care să vă ajute să urcați pe scară și să câștigați faima și reputația, în timp ce în același timp se vor deschide și noi oportunități de venit.

Cu toate acestea, este posibil să vă simțiți lipsa de pace pe frontul intern, mai ales pentru că nu va mai fi prea mult timp pentru a sorta lucrurile. Așa cum ați fi în deplasare de cele mai multe ori din cauza eforturilor profesionale.

In primele două luni ale anului există posibilitatea unui accident brusc, ceea ce indică necesitatea de a adopta o abordare prudentă în viață. Între lunile martie și iulie e posibil să aveti cheltuieli neasteptate, lucru care ar pitea provoca anumite îngrijorări.

Perioada din aprilie până în septembrie 2018 ar putea marca unele schimbări esențiale în viață. S-ar putea să vă regândiți strategiile și domeniul de activitate sau să vă gândiți la revigorarea unei idei de afaceri vechi sau a unei perspective de carieră pe care ați fost interesată în trecut.

Această perioadă poate aduce, de asemenea, unele fluctuații ale modelelor de venit, dar, în ansamblu, veți face bine. Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru lansarea unei noi afaceri.

Perioada din mai până în noiembrie 2018 se va dovedi a fi un schimbător de joc pentru tine în carieră. O mulțime de faimă și oportunități va cădea în poala ta, dar trebuie să fii foarte selectiv și atent la ofertele pe care le consideri în acest moment.

În general vorbind, horoscopul dvs. din 2018 indică tendințe pozitive, iar mesajul general pentru anul ce urmează este prudenta.

Horoscop 2018 Taur

Tânjeşti după acel sentiment in care nu ai nici o grijă sau povară în viață? 2018 vă indică astfel de momente, absolut fericite.

Din punct de vedere mental, te vei simți mult mai bine și vei elibera bagajele emoționale care te-au coplesit. Dar nu totul este roz anul acesta. Veți avea o parte echitabilă de obstacole, de care trebuie să fiți pregătiți.

Pe măsură ce începe acest an, instinctul agresiv se poate ridica. S-ar putea să ajungeți la afectarea relațiilor astfel şi ar fi o idee bună să țineți mânia în control.

Horoscopul din 2018 arată tendințe progresive în materie de carieră. Sinele tău pacient și muncitor va străluci la muncă și vei obține recunoașterea eforturilor tale. Cu toate acestea, fiți foarte atent atunci când începeți o afacere nouă și nu ezitați să luați sfaturi în călătoria dumneavoastră antreprenorială.

În perioada martie-iulie 2018, ar trebui să evitați cu strictețe o schimbare de locuri de muncă și activități care ar putea irita seniorii.

În perioada mai-noiembrie 2018, există probabilitatea declanșării unor evoluții pozitive în viață. Soțul ar putea primi o promovare în acest interval de timp și veți obține, de asemenea, asistență financiară amplă.

Visul dvs. de a pleca în străinătate se va împlini și în acest an și puteți aștepta la unele propuneri de afaceri sau perspective de locuri de muncă și dintr-o țară străină.

Dacă până v-ați străduit să plătiți orice datorie sau împrumuturi restante, acest an ar aduce mult răgaz. De fapt, 2018 este un an promițător pentru investiții. Investițiile trecute vor aduce și câștiguri bune în acest an. Acest lucru va ajuta la menținerea finanțelor pe drumul cel bun.

În acest an, Rahu, capul dragonului, va fi în casa ta de curaj, va fuziona cu multă energie și iti va da putere în tine.

Dacă ești singur, aștepți să găsești dragostea vieții tale în mijlocul anului. Această nouă relație va marca un nou început, un moment de cotitură în viața ta.

Horoscop 2018 Gemeni

Pentru Gemeni, anul 2018 vine cu energie abundenta si vibratii pozitive. Niciodată nu v-ați simțit atât de pregătit să vă stabiliți rezoluțiile în viteza! Șansele să întâlniţi noi oportunități și să aveţi parte de noroc sunt foarte mari. Dar, în același timp, vor exista și competiții și multe provocări.

În acest an, veți avea mai multă compansiune şi veţi avea interes pentru oportunități de lucru social și activităţi de voluntariat.

Totuși, Rahu, capul dragonilor din casa a 2-a ar putea să vă dea un discurs fals si tendința de a face angajamente pe care nu le puteți îndeplini. Ar fi o idee bună să vă gândiți de două ori înainte de a promite ceva cuiva sai de a accepta termene limită.

Incapacitatea de a vă păstra cuvântul ar putea provoca jena mai târziu. De asemenea, se recomandă prudență atunci când împrumutați bani altora, deoarece șansele de returnare sunt relativ scăzute.

Din martie până în iulie, vă poate fi dificil să luați decizii în viață și să vă schimbați poziția frecvent. Din mai până în noiembrie, veți vedea că unii duşmani vor încerca să vă ducă în această perioadă. Marte va avea grijă să faceţi faţă acestor să depăşiţi aceste momente.

În același timp, această perioadă necesită o abordare prudentă, deoarece ar putea apărea un accident brusc.

În ciuda acestor probleme ocazionale, veți observa că 2018 va aduce noi vibrații în viață și o fază relativ mai bună în carieră. Ambițiile dumneavoastră de afaceri specifice s-ar fi împlinit și veți vedea, de asemenea, o mulțime de sprijin din surse străine. Munca grea va fi bine plătită iar răbdarea va fi recompensată cu mai multe perspective de profit și profituri.

Deși pot exista și unele cheltuieli nedorite, vă veți ocupa bine de finanțe. Veți avea mai multă bunăvoință și reputație la locul de muncă. În ansamblu, va exista o creștere, chiar dacă va fi lentă.

În materie de dragoste, veți găsi unele perspective valoroase pentru a forma alianțe de durată. Cineva la locul de muncă vă poate atrage atenția iar acesta ar putea fi chiar viitorul partener de viață.

În ultimul trimestru al anului, pot apărea unele conflicte și dispute, datorită trecerii lui Jupiter în Scorpion. În ansamblu, veți vedea progrese egale în toate aspectele vieții, cu toate acestea, sectorul relațiilor cere mai mult din timpul dumneavoastră, așa cum este indicat în horoscopul din 2018.

Horoscop 2018 Rac

2018 vă salută cu mult optimism și speranță. Tema dominantă a anului este confuzia și acesta este ceea ce trebuie să lucrați în mod consecvent. În timp ce vor exista oportunități, trebuie să vă păstrați tensiunile, emoțiile controlate și așteptările realiste. Atâta timp cât urmăriți această mantra, veți face bine în materializarea oportunităților.

Rahu, capul balaurului plasat în semnul Lunii în anul 2018, va provoca o suferință mentală și o perplexitate în viață. Dar amintiți-vă, dincolo de confuzie se află pozitivitatea și claritatea. Astfel, în acest an, planetele vă ordonă să mergeți înainte cu încredere și speranță. Cel mai important lucru este că veți avea curajul de a lupta. Împreună cu provocările, veți avea și ocazii. Acum e în mâinile tale ceea ce vrei să te concentrezi. Dacă te concentrezi pe acesta din urmă, va fi o creștere amplă pentru tine în acest an.

Horoscopul 2018 indică faptul că abilitățile tale se vor dovedi a fi recompensante.

Formarea ideilor și realizarea planurilor de afaceri par posibil acum. În timp ce pot apărea obstacole frecvente în cale, veți trece peste toate și continuați să mergeți înainte, indiferent de ce probleme întâlniţi. Perioada din martie până în iulie vă va forța să vă regândiți opțiunile de carieră și este, de asemenea, perioada în care trebuie să evitați orice nou loc de muncă sau afacere.

Din mai până în noiembrie ar exista noi profituri și oportunități din parteneriate de afaceri. Această perioadă se va oferi mai mult nume și faima. Cu toate acestea, ar trebui să fiți, de asemenea, mai atenți și receptivi la ceea ce simte soțul sau soția dumneavoastră. Este posibil ca acestea să nu poată să petreacă suficient timp cu dumneavoastră datorită încărcării și stresului.

În perioada aprilie-septembrie, veți vedea o creștere a cheltuielilor dumneavoastră. Este, de asemenea, perioada în care trebuie să exercitaţi un control și o restricție asupra modului în care cheltuiți, altfel veți fi cel care se confruntă cu dificultăți în următoarele două luni. În fond, ceastă perioadă va aduce rezultate pozitive.

Dragostea va rămâne, de asemenea, plăcută în acest an în ansamblu, dar cuplurile căsătorite pot simți unele turbulențe în perioada aprilie-septembrie. Ulterior, din octombrie, sectorul relațiilor va avea mai multă armonie. În concluzie, anul acesta cere mai multă prudență în materie de carieră. Ar trebui să încercați să căutați mai multă stabilitate în toate aspectele vieții. Asta, bineinţeles, în defavoarea schimbărilor.

Horoscop 2018 Leu

Pentru Lei, anul 2018 va acționa ca un val răcoritor care va șterge presiunile din anul precedent. Vă veți simți mult mai relaxat, deoarece confuzia nesfârșită și tensiunile se vor estompa în cele din urmă.

Dar trebuie să vă onorați aceste schimbări pozitive și să faceți mișcări majore pentru o creștere consecventă, dintre care una este menținerea furiei și a ego-ului înlănțuit. Astfel, veţi reuşi să obţineţi rezultate mult mai bune.

Citeşte şi Horoscop 2018. Trei zodii se despart, după mulţi ani de relaţie

Vrăjmașii și oponenții tăi nu par a fi o șansă împotriva ta. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să lăsați acest fapt să ajungă la capul dumneavoastră. S-ar putea să încerce să vă facă rău, astfel încât, să fiți vigilenți este cel mai bun curs de urmat.

Acest an este pozitiv pentru perspectivele de afaceri, deoarece cineva vă poate ajuta să obțineți propuneri bune. Veți lovi câteva tranzacții importante în acest an.

Din martie până în iulie este posibil să călătoriți în mod repetat atât din motive comerciale, cât și din motive spirituale. Dacă ați căutat să cumpărați o casă, visul va deveni realitate în a doua jumătate a anului. Dacă sunteți singuri, puteți să vă căsătoriți cu un partener la alegere. Iar pentru cei căsătoriți, fericirea este indicată ca urmare a promovării soțului sau soției la locul de muncă.

Rahu, capul dragonului, va fi plasat în casa a 12-a în acest an, indicând spre posibilitățile călătoriilor în străinătate în 2018, cu condiția ca alte planete din graficul natal să fie suportate. Aceasta este și o plasare pozitivă în cazul în care ați căutat o înțelegere permanentă în străinătate.

În timp ce veți urma tendințele pozitive în cea mai mare parte a anului, sănătatea ar putea fi într-o stare alarmantă. O boală veche poate să vă reamintească că vă ignoraţi la capitolul sănătate.

Dacă apar simptome, ar trebui să mergeţi rapid în vizita la medic pentru diagnosticare. Prognoza 2018 sugerează o creștere pe frontul financiar însă este posibilă şi întârzierea plăților. Ar putea apărea probleme în relația cu familia, dar există o rază de speranță. Aceste probleme ar dispărea dacă veţi da dovadă de maturitate.

Horoscop 2018 Fecioară

Pnetru nativii zodiei Fecioară, anul 2018 indică unele schimbări pe care le-ați întârziat până acum. Inteligența vă va ajuta să redefiniți viața și să vă dovediți capacitatea intelectuală. Veți purta o energie și o încredere răcoritoare, dar veți fi avertizați! Marte fiind înălțat ar putea să te facă agresiv. Aşadar, atenţie mare! Graba nu vă va duce nicăieri, decât la niște decizii greșite.

Perioada din martie până în iulie va fi un timp de testare, este indicat să nu vă angajaţi şi să nu împrumutaţi bani în această perioadă. Este foarte posibil să vă fie dificil să împliniți ceea ce promiteți iar șansele de a vă recupera bani sunt scăzute.

Dacă v-ați gândi să cumpărați o casă în perioada aprilie-septembrie, ar putea s-ar putea produce o întârziere din cauza documentelor incomplete.

În ansamblu, acest an va aduce o mulțime de oportunități. Lucrurile care au speriat mai devreme ar deveni acum factorul de motivare și te vor inspira să-ți asumi riscuri. Încrederea vă va ajuta să obțineți victoria în multe situaţii. Acesta este, de asemenea, un an bun pentru afaceri, dar în a doua jumătate a anului, este de dorit să evitați să începeți o nouă afacere.

Dacă ați fi disperat pentru un loc de muncă, îl veți primi după o anumită întârziere și este probabil să fie exact ceea ce vă doreaţi de foarte mult timp.

Problemele legate de căsătorie ar rămâne linistite. Lucrurile ar putea fi mult mai plăcute pe frontul marital, dacă veți plăti respectul față de legile voastre și veți îmbunătăți implicarea și legătura cu partenerii. De asemenea, trebuie să respectați mai mult sentimentele partenerului și să aveți grijă de starea lor de sănătate. În caz contrar, relația va trece printr-o fază de testare. În ansamblu, viața de familie ar fi pe drumul cel bun, mama fiind cel mai mare factor de motivare.

În 2018, cariera pare a fi o zona care va avea nevoie de mai multă atenţie. Ar putea fi înțelept să gândiți înainte de a acționa. Luați-vă timp pentru a vă lua deciziile, mai ales dacă începeți un nou proiect, care probabil va fi pe agenda dumneavoastră în acest an.

Continuarea horoscopului AICI.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Singura plajă din România unde găsești apă turcoaz ca-n Grecia. Te bucuri de nisip fin și eviți și aglomerația
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Oponentul lui David Popovici, acuzat ca ar fi trișat! Cine îl acuză pe Pan Zhanle de dopaj: „Nu este posibil din punct de vedere uman”
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Explozie de gaze în Rusia: patru persoane decedate și 15 salvate într-un bloc din regiunea Sverdlovsk
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?