HOROSCOP 2019. Planeta KARMEI intră în mişcare retrogradă, cum sunt afectate zodiile

HOROSCOP 2019. Saturn este cea de-a șasea planetă de la Soare și are nevoie între 28 și 30 ani pentru a face o revoluție completă în jurul Soarelui. În fiecare an, Saturn întră în mișcare retrogradă pentru aproximativ 5 luni, așa cum a fost și în acest an, din 18 aprilie 2018 până pe 6 septembrie 2018.
Romania TV
29 dec. 2018, 17:33
HOROSCOP 2019. Planeta KARMEI intră în mişcare retrogradă, cum sunt afectate zodiile

Saturn este figura parentală din galaxie ce are o abordare de “iubire dura”, impingandu-ne în cele mai provocatoare lecții ale vieții pentru a dobândi putere și înțelepciune.

Saturn este prea aspru să fie considerat un drăguț.

Saturn se află încă de la finele anului 2017 în zodia Capricorn – pe care o și conduce!

Deci este acasă la el, având o forță de nezdruncinat – și va fi acolo până în decembrie 2020. Practic, Saturn nu a mai fost în Capricorn de acum aproape 30 ani (între anii 1988-1991)!! Pentru unii dintre noi, cu vârste de sub 30 ani, Saturn e prima dată în viață lor în Capricorn, cu lecții severe pentru prima dată. Pentru alții, este a doua oară.

Amintește-ți cum și ce ai învățat și construit în acei ani că să simți cum este această energie.

Mișcarea să retrogradă din acest an în combinație cu întregul spectru astral al finalului de an 2018 generează anumite influențe importante pentru fiecare zodie pe durata anului 2019 pe care le vom află în continuare.

Saturn este cel ce ne face să construim lucruri durabile în viață noastră: propria persoană, relații, joburi, case, orice. Însă, că în orice construcție, sunt etape dure, sunt lecții severe, e nevoie de răbdare chiar și când totul pare a nu ieși, de disciplină când ne vine să o luăm la fugă, de credință atunci când nu mai sperăm. Dar ce iese e valabil pentru zeci de ani. De aceea Saturn nu e comod dar e necesar.

Saturn este planetă karmei, a disciplinei și al spiritului justițiar. Saturn conduce responsabilitatea, implicarea și maturizarea. Este o planetă cu energie masculină, bătrână și înțeleaptă care crede în muncă susținută și asiduă și în a-ți reuși ceea ce faci dacă eșți serios și perseverent. Nu poți să apelezi la scurtături și șmecherii cu Saturn, el pur și simplu nu îți va permite asta și te va duce înapoi în zonele unde ai performat superficial că să o iei de la capăt și să mai încerci o dată.

PREVIZIUNI 2019. Saturn este cea de-a șasea planetă de la Soare și are nevoie între 28 și 30 ani pentru a face o revoluție completă în jurul Soarelui. În fiecare an, Saturn întră în mișcare retrogradă pentru aproximativ 5 luni, așa cum a fost și în acest an, din 18 aprilie 2018 până pe 6 septembrie 2018.

Că să te învețe ce trebuie să înveți, Saturn conservă. Limitează. Respinge. Separă. Realizează. Rezervă. Crează medii austere care ne forțează să ne întărim. Saturn aduce realism, muncește cu tot ce înseamnă tărâmul material, este greoi și uneori povara adusă de el pare de nesuportat. Asta se întâmplă până când dobandim puterea psihologică de a ridică greutățile puse de el în cale.

Capricornul este unul din semnele conduse de Saturn.

În astrologie, semnele zodiacale sunt stilurile în care planetele se exprimă și manifestă. Când o planetă este în unul din zodiile pe care le conduce, ea operează cu o putere fără pic de compromisuri. Stilul Capricornului este tradițional. Neobosit. Foarte muncitor. Ambițios. Determinat. Prudent. Neimpresionat de strategii superficiale de succes de termen scurt. Capricornul este implicat să câștige călătoria de durează o întreagă viață. De la început până la sfârșit.

Saturn în Capricorn înflorește în singurătate și este coșmarul cel mai mare al oamenilor extroverti. Unele tranzituri ale lui Saturn ne forțează să ne îndreptăm spre interiorul nostru sau cel puțîn ne cam taie de la distragerile lumii exterioare.

Saturn în Capricorn este aici să ne învețe multe lucruri despr efortul implicat pentru a ne maturiza, despre importantă de a face acel efort fără așteptarea de recompensă. Pentru Saturn în Capricorn, muncă este răsplată. Respectul de sine este răsplată. Măiestria lucrului bine făcut este răsplată.

Muncă pe care o are de făcut fiecare depinde de Saturn și de zodia în care se află.

Saturn în Capricorn ne trezește fiecăruia anumite lecții karmice, dure ce trebuie trecute!

citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 8 august. Schimbări benefice, oportunități, dar și surprize pentru acești nativi
Capital.ro
Interzis pentru șoferii români. N-ai voie să împrumuți mașina. Faci 5 ani închisoare
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
TOȚI ȘOFERII TREBUIE SĂ ȘTIE ASTA! Schimbări în Codul Rutier
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Ce salarii aveau Nicolae și Elena Ceaușescu. Surpriză! Ce făceau cu banii
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Christian Sabbagh o face PRAF pe Anca Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poza cu fiica lui: „Bătrână legendă cu un puștan”
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Triplă crimă în București! O mamă și doi copii au fost uciși cu bestialitate într-un bloc din Sectorul 2! Principalul suspect este un membru al familiei
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe vehicule. Guvernul a dat ordin. Amenzi din 1 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Joe Biden laudă alegerea guvernatorului Tim Walz ca partener al Kamalei Harris pentru Casa Albă
MediaFlux
LOTIVURĂ pentru TRUMP! CUTREMUR în ALEGERI din cauza DOSARULUI PENAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!