Horoscop 2022: Cele mai norocoase luni pentru fiecare semn zodiacal!

Toată lumea are nevoie ocazional de un pic de noroc, iar vestea bună este că astrologia anului 2022 este mereu disponibilă, pentru a dezvălui când vom avea parte de sprijinul deplin al astrelor.
Alina Costache
05 feb. 2022, 13:08
Horoscop 2022: Cele mai norocoase luni pentru fiecare semn zodiacal!

Horoscop 2022: Următoarele 11 luni sunt setate a fi extrem de benefice pentru noi toți, motiv pentru care trebuie să profităm la maximum de fiecare secundă. Dar, pentru fiecare semn zodiacal, există anumite luni considerate a fi cele mai norocoase luni din anul 2022, care vor fi pline de surprize frumoase și de multe motive pentru a fi optimiști.

De asemenea, astrele prevăd că 2022 este un an bun în special pentru relații de dragoste și căsătorie pentru toate semnele zodiacale. Astfel, cele mai norocoase luni din acest an pentru dragoste sunt februarie, iunie, septembrie și decembrie. Cu toate că fiecare zi este unică pentru noi toți, primim un mic imbold, astfel încât să profităm la maximum de fiecare zi și fiecare secundă a vieții noastre, astfel încât să trăim în armonie și fericire!

Horoscop bani februarie 2022. Cinci norocoși ai zodiacului dau lovitura în această lună! Vor sta pe un morman de bani!
Horoscop 2022: Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie): cea mai norocoasă lună – mai
Marte va fi prezent în zodia ta, ceea ce înseamnă că lucrurile bune vor veni asupra personalității tale foarte curând. Poți aștepta cu nerăbdare succesul la locul de muncă și un plus de pasiune în relațiile tale. Deși ar putea fi vârful verii pentru tine, mai va fi, fără îndoială, o lună extrem de frumoasă pentru tine. Totul se va ridica și se va pune peste tine, mai ales la începutul lunii. Pe scurt, te vei simți cuprins de o energie fabuloasă și totul va fi minunat!

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai): cea mai norocoasă lună – iunie
Luna ta norocoasă va fi iunie pentru că toate visele tale vor deveni realitate. După o iarnă și o primăvară zbuciumată, la începutul verii, vei putea să părăsești toți oamenii toxici din viața ta și să mergi mai departe, liber de tot ce nu-ți mai folosește. Te vei concentra mai mult pe tine și vei petrece timp cu oameni care aduc pozitivitate în viața ta. Anul trecut a fost o piatră de temelie în care a trebuit să înveți lecții într-un mod dur, dar acum te vei bucura în sfârșit de roadele muncii tale grele.

Horoscop februarie 2022. Se anunta o perioada complicata pentru TREI ZODII in luna indragostitilor
Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie): cea mai norocoasă lună – august
Dacă ai crezut că ghinionul tău în dragoste va continua în 2022, te înșeli amarnic. Este adevărat că va trebui să mai aștepți puțin, dar fericirea te va găsi. Cea mai norocoasă lună a ta va fi august și există șansa să întâlnești iubirea vieții tale în vacanță sau în parc. Este adevărat că vei merge la mare cu prietenii tăi fiind singuri, dar să nu fii sigur pe tine că te vei întoarce acasă cu același statut. Bravo, norocul este de partea ta!

Horoscop 2022: Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie): cea mai norocoasă lună – aprilie
Luna aceasta nu îți va aduce decât bucurie, iubire și fericire. Îți vei face niște amintiri grozave și, dacă ești singur, s-ar putea chiar să cunoști pe cineva special. Odată cu aprilie, începem să vezi cu adevărat mugurii primăverii! Această lună este în mod tradițional un moment special pentru tine, deoarece în mod simbolic semnifică sezonul renașterii și al vieții în vremurile de demult. În această lună, vei renaște cu totul și viața ta va lua un nou curs.

Zodia Leu (22 iulie – 22 august): cea mai norocoasă lună – ianuarie
Luna ta norocoasă va fi chiar la începutul anului. În ianuarie, vei simți că ai energie pentru lucrurile mari și vei încerca lucruri noi. Și cel mai bun lucru este că tot ce vei începe va avea un succes enorm de care vei fi mândru. Ianuarie reprezintă un nou început pentru tine și dacă te întrebi sacă vrei să încerci ceva mai unic, când ești încurajat să faci și să încerci tot ce îți trece prin cap, pentru că îți va fi de folos și de bun augur.

Horoscop 2022: Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie): cea mai norocoasă lună – septembrie
Luna ta norocoasă va fi luna nașterii tale, septembrie. Nu vei obține tot ce ți-ai dorit chiar la începutul anului. Va trebui să aștepți puțin pentru ca unele lucruri să se organizeze. Asta nu înseamnă că nu vei obține tot ce ți-ai dorit. Va dura doar puțin mai mult și va fi mai dulce în cele din urmă. Viața ta amoroasă va vedea în sfârșit lumina la capătul tunelului pentru că vei avea o șansă mare să-l cunoști pe cel pe care l-ai așteptat toată viața.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie): cea mai norocoasă lună – martie
Martie va lumina spiritul de luptă al personalității Balanței și îți va oferi determinarea de care ai nevoie pentru a-ți urmări obiectivele. Munca ta grea va da roade în sfârșit în martie și ai putea chiar să obții o promovare de mult așteptată. Vei fi acolo unde îți dorești să fii și vei avea parte de tot ce ți-ai dorit, mai ales din punct de vedere al carierei și al situației financiare, așa că bucură-te!

Horoscop 2022: Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): cea mai norocoasă lună – decembrie
Va trebui să aștepți până la sfârșitul anului pentru a obține ceea ce meriți, deoarece cea mai norocoasă lună a ta va fi decembrie. Acesta va fi o perioadă de mari schimbări, când îți vei da seama cine sunt prietenii tăi adevărați și cine sunt acolo doar pentru a profita de tine. Până la sfârșitul anului, vei avea multe schimbări atât în ​​planul tău privat, cât și în planul de afaceri și îți vei da seama de unele lucruri. Vei alege în sfârșit oamenii care au fost mereu alături de tine și vei fi mulțumit de deciziile tale. Sfârșitul anului îți va aduce liniștea pe care ți-ai dorit-o atât de mult și vei intra în Anul nou fericit de toate deciziile pe care le-ai luat.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): cea mai norocoasă lună – februarie
Anul 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani pentru personalitatea Săgetătorului. Când va veni luna februarie, te vei simți mai puternic și mai fericit decât oricând. Astrele sunt, de asemenea, de partea ta și îți vor garanta multă emoție și multă energie benefică, prosperă și armonioasă. Vei ieși în sfârșit din acea depresie care a făcut parte din tine multă vreme și vei vedea în sfârșit lumina la capătul tunelului.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): cea mai norocoasă lună – octombrie
Cea mai norocoasă lună a ta va fi octombrie. Lucrurile bune nu se vor întâmpla la începutul anului pentru că trebuie să se rezolve singure, dar mai târziu, totul va fi așa cum ai visat mereu. Ți-ai dorit dragostea adevărată toată viața, așa că te vei concentra mai mult pe găsirea ei. Vei avea succes și la locul de muncă, dar prioritatea ta va fi viața amoroasă. Chiar dacă acest proces a durat mai mult decat ai crezut, ai avut răbdare și ai știut că cel potrivit va intra în viața ta atunci când va trebui.

Horoscop 2022: Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): cea mai norocoasă lună – noiembrie
Toate visele tale se vor împlini în noiembrie, iar când vei vedea toate acele lucruri grozave care ți se vor întâmpla, nu-ți va părea rău că le-ai așteptat atât de mult timp. Vei avea inspirația să începi să faci niște lucruri noi și nu vei regreta, deoarece vei avea succes. Vei întâlni oameni care îți vor deveni cei mai buni prieteni și te vei simți grozav, chiar dacă vei fi singur. De fapt, a fi singur va fi tot ceea ce ai nevoie în acel moment. În acest fel, te vei concentra mai mult asupra ta, deoarece te-ai concentrat toată viața pe oamenii nepotriviți.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie): cea mai norocoasă lună – mai
Mai este luna în care vei simți de fapt că viața ta are sens și că toate necazurile prin care ai trecut acum au sens. Totul, de la dragoste și viața de afaceri, până la relațiile cu prietenii tăi, va fi grozav și îți vei dori ca viața să fie mereu atât de bună cu tine. Vei ști să te bucuri de fericirea ta, pentru că vei face o listă de priorități și nu vei lăsa oamenii toxici să scurgă energia pozitivă din tine.

sursa: ce-spun-astrele.ro

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin care te ajută să ai oase sănătoase. Îl găsești ușor în comerț și e bombă de vitamine
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Strănuți sau tușești? NU vei mai avea voie în tren! Vei fi dat jos pe loc din vagon
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
CFR, nou regulament pentru călători. Personalul feroviar te poate da jos din tren imediat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul accidentului din Pantelimon: Piciorul fetiței de 7 ani nu a putut fi salvat din cauza complicațiilor
Capital.ro
Bani pentru FEMEILE din România. 4 septembrie, data limită la dosar. Mii de euro de persoană
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Roy Cooper și Gretchen Whitmer se retrag din cursa pentru vicepreședinția SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Cele mai bune glume la postarea lui Iohannis despre reușita lui Popovici!