Horoscop 2022. Cuvântul care va caracteriza noul an pentru fiecare zodie! Surprizele sunt mari!

Anul 2022 vine cu schimbări pe toate planurile pentru toți nativii zodiacului. Nu se știe, însă, dacă toți nativii vor avea parte de întâmplări frumoase sau vor da de necazuri.
Alina Costache
28 dec. 2021, 12:09
Horoscop 2022. Cuvântul care va caracteriza noul an pentru fiecare zodie! Surprizele sunt mari!

Horoscop 2022. Iată ce cuvânt îți poate descrie perfect parcursul în anul 2022, vezi ce au pregătit astrele pentru tine.

Horoscop 2022. Cuvântul care va caracteriza noul an pentru fiecare zodie! Surprizele sunt mari!

Berbec
MUNCĂ- Anul 2022 va fi unul în care te vei axa pe muncă. Va fi un an plin și încărcat pentru tine în ceea ce privește viața profesională, pentru că acest aspect niciodată nu te-a mulțumit pe deplin, dar ești gata să faci orice pentru a reuși.

Taur
ÎNCREDERE- Anul 2022 le aduce Taurilor încredere, mai ales în forțele lor. Acești nativi mereu au fost delăsători și nu s-au pus pe primul loc, dar de acum își vor da seama cât de importanți sunt și câte merită să își ofere.

Gemeni
OPORTUNITĂȚI- Pe Gemeni îi așteaptă o mulțime de oportunități în anul care vine. Primiți propuneri extrem de importante, pe care ar fi bine să le luați în seamă și să nu le ratați sub nicio formă.

Rac
EVOLUȚIE- Vorbim despre o mare evoluție pe plan intelectual și spiritual. Te poți aștepta la dorințe împlinite, la planuri duse la bun sfârșit și trecerea de la un nivel la altul extrem de mare, cum nici măcar nu ai visat vreodată.

Leu
SENTIMENTE- Leii se concentrează cel mai mult pe sentimente anul acesta. Cei care au un partener de viață vor duce relația la alt nivel și încep să își facă serios planuri de viitor. Cei necuplați vor avea un an benefic, de asemenea și vor găsi persoana potrivită.

Citește continuarea aici

Neti Sandu a explicat la ce ar trebui să ne așteptăm în anul 2022 în funcție de zodie.

„Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec. Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului. (…) Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața. La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Scorpionul se poate îndrăgosti. Fecioara se poate căsători, dacă vrea”, a spus Neti Sandu.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 28 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Bate vântul prin conturi! Influente in casa banilor!

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Colectarea PET-urilor a devenit o afacere în România. Câți bani fac românii zilnic?
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Scăldatul în aceste lacuri, extrem de periculos. Mulți români nu știu la ce se expun
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Președintele Belarusului grațiază un cetățean german condamnat la moarte
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?