Horoscop 2022. Zilele pe care trebuie să le notezi neapărat în agendă, indiferent de zodie

ASTROLOGIE: Zile deosebit de importante în anul 2022 – Asigurați-vă că le bifați în agendele și planificările voastre!
Alina Costache
04 ian. 2022, 21:30
Horoscop 2022. Zilele pe care trebuie să le notezi neapărat în agendă, indiferent de zodie
Horoscop 2022.

Horoscop 2022: CELE MAI BUNE ZILE PENTRU CĂLĂTORII

21 martie: Jupiter formează o conjuncție cu Mercur, planeta călătoriei. Fie că vorbim de o călătorie în interes de serviciu, de o vacanță sau de unconcediu de relaxare, orice  ar fi, doar distrați-vă și relaxați-vă în această minunată zi!

23 aprilie: Mercur este în conjuncție cu Nodul Nord, așa că nu fiți surprinși dacă vă întâlniți sufletul pereche în timpul unei călătorii scurte, lungi, de plăcere sau de afaceri.

Horoscop 2022. Astrologul Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”
16 iulie: În această zi vă veți aminti ce este cel mai important pentru voi, datorită tranzitului planetei Mercur împreună cu Soarele în semnul Rac. Întoarceți-vă în interiorul vostru sau într-un loc care vă face să vă simțiți sentimentali. De altfel, puteți alege să le faceți o vizită surpriză celor dragi din trecutul vostru sau din prezent.

21 noiembrie: Cu Mercur împreună cu Venus, renumita planeta a frumuseții și a plăcerii aflată în semnul Săgetător, nu există un moment mai potrivit pentru o evadare romantică, o mini-vacanță sau câteva zile de concediu, departe de oraș.

Horoscop 2022. CELE MAI BUNE ZILE PENTRU DRAGOSTE ȘI IUBIRE: 

30 aprilie: În această zi, Venus este în conjuncție cu Jupiter în semnul Pești, ceea ce vă va face să arătați bine și să vă simțiți uimitori și plini de încredere în sine.

25 iulie: Veți vedea că în această zi, alții devin dornici să vă arate puțină dragoste, în timp ce Venus în semnul Rac îl încadrează perfect pe Jupiter în semnul Berbec.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
15 noiembrie: Venus în semnul Scorpion va forma un trigon alături de Jupiter în semnul Pești, ceea ce înseamnă că reușiți și aveți puterea să remediați relațiile deteriorate și să faceți conexiuni puternice și mai durabile.

9 decembrie: Venus în semnul Săgetător va forma o cuadratură cu Jupiter în semnul Pești. Cu alte cuvinte, aceasta înseamnă că trebuie să vă gândiți la cât de departe ați ajuns, apoi să mergeți la țintă pentru a vă realiza visele, atât cele personale, cât și cele care țin de relația de cuplu.

Horoscop 2022. CELE MAI BUNE ZILE PENTRU A FI MAI VIGILENȚI ȘI MAI RAȚIONALI

14 ianuarie: În această zi va începe primul tranzit Mercur retrograd din anul 2022, așa că fiți pregătiți pentru situații neașteptate și evenimente care pot fi perturbatoare.

29 aprilie: În această zi, planeta Pluto este de asemenea retrogradă, redirecționându-ți planurile de la început și până la final. Lucrează cu calm și verifică de două ori înainte de a acționa.

10 mai: În data de 10 mai, Mercur retrograd se întoarce și este de această data în semnul Gemeni, ceea ce ne cere să fim mult mai raționali și pragmatici.

28 iunie: În această zi, Neptun intră în retrograd, ceea ce presupune iluzii peste tot, așa că nu credeți tot ce vedeți sau auziți.

9 septembrie: Un alt Mercur retrograd începe în semnul Balanță. Atenție la defecțiunile garderobei, dar și ale produselor electrocasnice.

29 decembrie: Da, veți primi patru tranzite retrograde ale planetei Mercur anul acesta în loc de trei, pentru prima dată din 2017. Dar, în general, deși aceasta este cea mai proastă veste care există, întotdeauna există ceva mai presus de orice și aceea este bineînțeles, speranța. Va fi bine. trebuie doar să avem încredere!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis vineri, alături de Laetitia Casta și MC Solaar
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI PENSIONARII din România. UN MILION de DOCUMENTE sunt GATA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!