Horoscop 2023 Tarot. Mesajele cărților de tarot pentru zodii. Ce schimbări ne aduce noul an?

Iată care sunt mesajele pentru anul 2023 ale cărților de tarot, la capitolele dragoste, bani și carieră pentru toate zodiile.
Alina Costache
03 ian. 2023, 11:41
Horoscop 2023 Tarot. Mesajele cărților de tarot pentru zodii. Ce schimbări ne aduce noul an?

Horoscop 2023 Tarot. Cărțile de tarot au fost întotdeauna căutate pentru aflarea mesajelor pe care Universul le transmite prin intermediul lor. Sunt două tipuri de cărți de tarot. 22 de cărți vin din Arcana Majoră, iar 56 reprezintă Arcana Minoră. În total, 78 de cărți menite să-ți dezvăluie adevărul divin. Cărțile din Arcana Majoră nu aparțîn niciunei culori și semnifică mai mult chestiuni de zi cu zi. În aceste cărți se ascund marile lecții, marile schimbări și adevărată dezvoltare a spiritualității umane. Arcana Minoră dezvăluie întâmplări de zi cu zi. Cărțile acestei arcane se împart in 4 culori: bate, cupe, spade și pentagrame. Fiecare culoare are câte 14 cărți:  Aș – Doi – Trei – Patru – Cinci – Șase – Șapte – Opt – Nouă – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iată care sunt mesajele pentru anul 2023 ale cărților de tarot, la capitolele dragoste, bani și carieră.
BERBEC
Rege de cupe

Regele de Cupe aduce stabilitate emoțională, înțelepciune, compasiune și dragoste în lumea ta, într-un mod mai complex și plin de satisfacții. Relațiile tale capătă profunzime și se dezvoltă, ajungi la noi niveluri de încredere, intimitate și înțelegere cu oamenii pe care îi iubești. Iar ei ajung să se bazeze pe tine ca pe un stâlp de susținere. Sărbătorește-ți prieteniile în 2023 și sprijină-te pe alții. Dar lasă-i pe aceștia să se sprijine pe tine. Să te simți în control, susținut, apreciat și înțeles de oamenii cărora îți pasi este la fel de bine în această viață.

TAUR
Marea preoteasă

Ești deja un gânditor profund, dar 2023 va aduce un domeniu de aplicare și mai profund la nivelul tău de înțelegere personală, conștientizare de sine și intuiție. Pe scurt: simțurile tale vor începe să pulseze și asta te va conduce într-o călătorie de descoperire, alături de Marea Preoteasă, pentru a experimenta diferite moduri de a te adapta la acest instinct (încearcă meditația, mindfulness, jurnalul, vorbitul în oglindă. Când te aliniezi la cele mai profunde gânduri interioare, cunoștințe și dorințe, poți începe să iei deciziile potrivite, să faci schimbările potrivite și să te concentrezi pe prioritățile potrivite. Totul începe aici.

Zodiac CHINEZESC 2023. Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate zodiile
GEMENI
Trei de cupe

În cazul în care ai nevoie de reamintire: viața poate fi scurtă și suntem aici pentru a experimenta și a ne distra. S-ar putea să simți că ultimii doi ani au fost un fel de vis febril (pandemie și tot ce a urmat). Ce-ai făcut? Unde ai mers? În 2023, nivelurile tale de călătorie, de socializare, de explorare și de distracție dinainte de Covid se vor relua… deși cu un nou accent și un alt nivel de intensitate. Vrei să ajungi din urmă, să ieși din nou acolo, să vezi lumea, să ai aventuri, să-ți faci amintiri. Folosește 2023 ca un „an de recuperare”, revenind la vechiul tău sine (într-o formă nouă) și având genul de distracție și aventură pe care doar Gemenii le pot realiza!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop TAROT saptamana 2-8 ianuarie 2023. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 2-8 ianuarie 2023 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC
Nebunul

Aceasta carte este indicatorul noutatii, precum si al puritatii inimii deschise a unui copil. Mesajul ei este foarte pozitiv. Te anunta ca este momentul sa fii atent incotro te indrepti. Este o carte a noilor inceputuri cu intelesuri spirituale profunde. Poate este momentul sa incepi sa practice meditatia sau poate vei incepe o relatie noua. Totul sta sub semnul unui nou inceput.

Trei zodii care vor avea lumea la picioare în următorii cinci ani. Destinul lor se va schimba din 2023

Horoscop TAROT. TAUR
2 de spade

Acesta carte simbolizeaza parteneriatul si echilibrul. Ea iti arata ca ai nevoie sa dai si sa primesti. Nimeni nu are intotdeauna dreptate 100%. Ia in calcul care sunt situatiile sau relatiile din viata ta in care ai nevoie de echilibru.

2 de spade iti transmite mesajul ca parteneriatul actual va merge cel putin la fel de bine ca si pana acum. Indiferent ca este vorba de unul romantic sau de afaceri. Totusi, ar trebui sa sporesti angajamentul si sa le echilibrezi, astfel incat sa nu neglijezi un partener in favoarea celuilalt. Comunica mai mult. Nimic nu se poate obtine fara efort.

Horoscop TAROT. GEMENI
2 de bate

Aceasta carte simbolizeaza planurile de viitor, progresul, deciziile, desoperirea. Cartea infatiseaza un barbat imbracat in mantie rosie, care poarta o palarie rosie, iar in mana tine un mic glob pamantesc. Lumea este, cu alte cuvinte, in mainile sale, marcand potentialul enorm care i se deschide la orizont. Barbatul sta increzator in castelul sau, sugerand faptul ca, desi cunoaste oportunitatile, nu este inca gata sa paraseasca zona de confort ca sa isi indeplineasca visurile. Are inca multe planuri de facut in acest sens. Mana sa se odihneste pe o bata indreptata in sus, in timp ce cea de-a doua bata este sprijinita de peretele castelului, sugerand inca o data ca barbatul nu este gata de aventura. In fundal, pamanturile fertile, desi stancoase, promit recolte bogate. Nu mai trebuie decat ca barbatul sa-si faca curajul sa treaca la treaba.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!