Horoscop 2024, un an de transformări și începuturi pentru aceste 4 ZODII. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor!

Stelele sugerează că unele semne zodiacale ar putea avea un an cu adevărat minunat înainte. 2024 aduce șansa unor noi începuturi după suișurile și coborâșurile anului 2023.
Filip Stan
11 feb. 2024, 18:10
Horoscop 2024, un an de transformări și începuturi pentru aceste 4 ZODII. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor!

Horoscop 2024. Este timpul pentru schimbări majore și începuturi noi pentru toată lumea. Încă de la începutul anului, transformatorul Pluto s-a întors în Vărsător (20 ianuarie), iar Uranus a ieșit din retrograde în Taur (27 ianuarie). Aceste schimbări ar putea determina o reevaluare a ceea ce este important pentru tine și deschiderea unor noi oportunități, în special în domenii legate de Taur și Vărsător în harta ta astrală. Este momentul să îți asumi riscuri și să explorezi lucruri noi. S-ar putea să descoperi talente ascunse sau modalități diferite de a face bani pe care nu le-ai fi luat în considerare anterior.

Iată care sunt zodiile care vor beneficia de ajutorul astrelor în 2024.

Horoscop 2024 Berbec
2024 ar putea fi anul tău de reinventare, Berbecule. Călătoria Nodului Nord prin prima ta Casa, Pluto în casa a 11-a a ta aduc o șansă de a-ți transforma planurile de viitor și modul în care te integrezi în lume. Este probabil să realizezi multe în 2024. Când Marte se întâlnește cu Pluto în Vărsător pe 14 februarie, impactul tău în comunitate va fi puternic. Cunoașterea bine obiectivelor tale te va ajuta să profiți la maximum de această energie puternică.

În martie și aprilie, eclipsele în relația ta și în semnul tău marchează un nou început. Primești unda verde de la univers pentru a renunța la lucrurile care te țin în loc și pentru a îmbrățișa un nou capitol. Scăderea influențelor negative te face să te simți eliberat. Aprilie aduce o întâlnire Jupiter-Uranus, aducând posibile câștiguri financiare neașteptate. Norocul poate fi de partea ta, mai ales în problemele financiare, pe măsură ce Venus se alătură lui Jupiter în sectorul bogăției tale.

În esență, 2024 ar putea fi un an de reînnoire personală pentru Berbec, oferind șanse de transformare a obiectivelor, de a atinge succesul, de a te elibera de inhibiții și poate chiar de a experimenta o creștere a oportunităților financiare.

Horoscop 2024 Taur
În 2024, ambițiile tale vor fi puternice, Taurule. Concentrează-te pe munca ta și modul în care ești văzut de ceilalți. Întoarcerea lui Pluto în zona ta profesională evidențiază slujba ta, reputația și modul în care te văd oamenii. Este o șansă de a te angaja mai profund în obiectivele tale profesionale și de a lăsa o mare impresie. În jurul eclipsei lunare din martie, ai putea să-ți reevaluezi rutina zilnică pentru a-ți crește energia și eficiența, având ca scop atingerea potențialului tău maxim.

Cea mai norocoasă zi până la finalul lunii februarie 2024 pentru fiecare zodie

Există multe oportunități pentru tine! În aprilie, Jupiter și Uranus se întâlnesc în zona ta de autoexpresie, încurajându-te să arăți lumii cine ești. Este un moment minunat să începi o nouă afacere online sau să te aventuri în ceva nou. Mai aduce o aliniere puternică între Venus și Jupiter în semnul tău, sporind potențialul tău financiar și permițându-ți să te redefinești. Este un moment extrem de norocos pentru tine!

Când Jupiter se mută în sectorul tău financiar în mai, abilitatea ta de a face bani ar putea crește și mai mult. Apoi, în septembrie, o eclipsă lunară în zona ta de comunitate ar putea zgudui viața ta socială și conexiunile, aducând schimbări semnificative care vor dura aproximativ șase luni. Această eclipsă ar putea marca, de asemenea, sfârșitul unui capitol profesional și te-ar putea îndrepta către o nouă viziune asupra viitorului.

Cele mai nemiloase zodii din horoscop. Acești nativi nu arată milă pentru nimeni și nimic, răzbunarea este cuvântul lor de bază

Gemeni
În 2024, pregătiți-vă pentru un an plin de idei și cunoștințe. Puternicul Pluto se întoarce în Vărsător, marcând un moment de mari schimbări în căutarea ta de aventură, credințe, învățare și autodescoperire. Dacă te pasionează media sau îți place să navighezi pe internet, ai putea influența oamenii mai mult și să-ți extinzi perspectiva asupra lumii. Marte se alătură și lui Pluto în această zonă la mijlocul lunii februarie, adăugând energie, dar sugerând că ar trebui să îți alegi atent activitățile sociale și intelectuale.

În martie și aprilie, eclipsele lunare și solare ar putea să declanșeze un nou proiect pasional sau chiar un interes romantic. Ai putea găsi noi prieteni care îți împărtășesc interesele, fie în persoană, fie online. Te simți mai încrezător în a împărtăși ideile și spiritualitatea ta cu ceilalți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!