Horoscop 2024. Zodia Gemeni, tranziţie ascendentă în piramida dezvoltării personale

Astrologii spun că această zodie este pregătită pentru un an mare de creștere personală după un 2023 la fel de interesant.
Alina Costache
03 mart. 2024, 15:26
Horoscop 2024. Zodia Gemeni, tranziţie ascendentă în piramida dezvoltării personale

Horoscop 2024. În funcție de zodia ta, toți avem lucruri diferite de așteptat în 2024, inclusiv când vine vorba de creștere și evoluție personală.

Și conform prognozei anuale, există câteva zodii care se pot aștepta ca 2024 să fie un an transformator, dar unul care se poate aștepta cel mai mult. Iată ce trebuie să știi.

Horoscop 2024. De ce Gemenii se pot aștepta la o mulțime de creștere personală în acest an

Cu toții ne putem aștepta să creștem în moduri diferite în acest an, dar pentru Gemeni, puține domenii din viața lor vor rămâne neatinse. După cum explică astrologii, totul, de la cariera până la identitatea ta, ar putea fi zdruncinat în acest an – singura întrebare este cum se va zgudui totul.

Având în vedere că Jupiterul expansiv se conectează cu Uranus, care schimbă jocul în Taur, poti spune „la revedere” credințelor limitatoare și „bună ziua” inspirației divine, potrivit gemenilor. Cu aceste două planete ținând în evidență casa ta spirituală a 12-a până pe 25 mai, prima jumătate a anului ar putea arăta mult ca tine stăpânind manifestarea și zdrobindu-ți obiectivele.

Horoscop Pavel Globa martie 2024. Zodia care merge ca un ceasornic, va avea „boom financiar” şi succes de Casanova
„Jupiter și Uranus fac doar o conjuncție exactă la fiecare 14 ani – și au trecut 84 de ani de când s-au unit în a 12-a casă solară”, notează gemenii, adăugând că acest ciclu rar și puternic „nu este unul pe care ar trebui să dormi”.

Apoi, după 25 mai, Jupiter se va muta din Taur și va intra în Gemeni – adica prima ta casă! Aceasta este casa care se ocupă de identitatea ta personală, iar norocosul Jupiter va fi postat acolo timp de puțin peste un an.

„Jupiter îți vizitează zodia doar la fiecare 10-12 ani, iar până la trecerea tranzitului său de un an, s-ar putea să te recunoști cu greu”, spun gemenii, adăugând că este timpul să ieși din ascunzătoare și să te reinventezi.

Cum pot Gemenii să profite la maximum de acest an

Gata sau nu, Gemeni, anul acesta ți-ar putea face un pic. După cum notează gemenii, vei dori să-ți joci cărțile corect pentru a profita la maximum de ea, iar asta pare să te bazezi pe influența lui Saturn și a lui Neptun (ambele în Pești), ajungând în a 10-a ta casă a destinului și a imaginii publice.

Horoscop Mihai Voropchievici primăvară 2024. Trei zodii înfloresc financiar şi amoros încă din martie. Fericire şi armonie pe toate planurile!

„Neptunul visator este planeta fanteziei, în timp ce Saturn cu mâinile grele circulă în realitate rece și dură”, explică gemenii. „În 2024, poți accesa ambele tărâmuri pentru a-ți atinge obiectivele mari de viață.”

Ei recomandă să începi cu forța intuitivă subconștientă a lui Neptun, permițându-ti să visezi departe – apoi urmeaza acele vise cu acțiunea tangibilă pe care Saturn o încurajează.

Și nu numai atât, ci pe tot parcursul anului, Nodul Nord și Sud lunar sunt acolo pentru a te ajuta să aduci magie în colaborările și eforturile de grup. Cu Nodul Nord, în special, petrecând anul în Berbec și a unsprezecea casă colaborativă, gemenii observă că munca în echipă va face ca visul Gemeni să funcționeze în acest an.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Cutremur de magnitudine 3,4 în Vrancea: Detalii despre seismul produs la adâncimea de 122,5 kilometri
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!