Horoscop 2025 cu Camelia Pătrăşcanu: Zodiile cu coroniţă de anul viitor

În primul horoscop pe anul 2025, Camelia Pătrășcanu vorbește despre efectele tranzitului direct al lui Pluto. Fenomenul astrologic are loc până în luna mai.
Irina Dumitrescu
13 oct. 2024, 21:48
Horoscop 2025 cu Camelia Pătrăşcanu: Zodiile cu coroniţă de anul viitor

Horoscop 2025. Pluto schimbă vremurile pe care le trăim, pentru că de acum se va instala în Vărsător pentru următorii 20 de ani. Este un tranzit important, căci Vărsătorul vorbește despre umanitate în general, a spus cunoscuta astrologă pentru fanatik.ro.

Pluto, fiind cea mai îndepărtată planetă din sistemul nostru solar, are timp să creeze istorie, cum se întâmplă acum. Trigonul cu Uranus va fi continuat și în 2026, și în 2027. Este o influență pe care o putem numi, timp de 7-8 ani, foarte puternică, în care cele două planete schimbă fața lumii în mod constructiv.

Pot apărea invenții extraordinare, noi ideologii și filozofii. Este unul din tranzitele care a avut impact asupra felului în care s-au conectat comunitățile umane.

Pluto aduce o ingeniozitate și creativitate în gândire. Vom învăța să fim mai productivi, mai ales în 2025.

Horoscop 2025.  Berbecii au reluarea tranzitului, în zilele de toamnă, pragmatic. Vor soluții practice, cu rezultate financiare. Găsesc curajul și contextul prin care anumite idei pot fi puse în practică. Sunt mai îndrăzneți decât alții.

Taurii au primul horoscop pe 2025, cu Pluto în Vărsător, favorabil pentru clarificarea unor proiecții și proiecte. Își conturează o cărare de viață, unde intră viziunea, crezurile, filozofia de viață.

Gemenii sunt provocați să se repoziționeze față de străinătate. Nu e vorba de casă și cămin în sens convențional, ci un loc potrivit pentru exprimarea crezurilor lor. Au de rezolvat lucruri care îi țin pe loc, dar asta până în noiembrie, după care vor porni pe un nou drum, care va dura opt ani.

Horoscop 2025. Racii au Pluto în Vărsător vizând felul în care își gestionează avutul. E vorba de ce au testat până acum plus alte abilități profunde. Pot fi interesați de supranatural, de energii subtile. Își dezvoltă o anumită intuiție.

Horoscop 2025, primele previziuni. O singură zodie va fi în centrul atenţiei, se anunţă un an al schimbărilor majore

Leii pot schimba imaginea lor în lume. Pot fi provocați de faptul că unii îi resping, și așa înțeleg de ce ajung la inima unora și la alții nu.

Fecioarele au primul horoscop pe 2025 cu accent pe profesie. Își depășesc limitele sau îmbrățișează o tehnologie nouă. Cariera lor va lua avânt în următorii ani. Vor cunoaște un succes extraordinar pentru mulți ani. E o mobilizare fantastică interioară. Se pot remodela și corporală și se reinventează, pur și simplu.

Balanțele au Pluto în Vărsător regenerator. Descătușează niște energii și un potențial extraordinar de creativ. Unele Balanțe pot descoperi o pasiune nouă, care le va aduce reputație. Altele își schimbă viața dacă devin părinți.

Scorpionii au tranzitul lui Pluto aducător de o reconfigurare a spațiului personal. E foarte constructiv și își pot spori averea pe care o au. Dacă au persoana potrivită lângă ei și au planuri mari pot răsturna munții.

Săgetătorii au un Pluto revoluționar la nivelul cunoașterii. Unii își propun să studieze cu patimă anumite domenii. Unii o vor face academic, alții pe cont propriu.

Capricornii au primul horoscop pe 2025 cu bani din alte surse. Se pot reinventa la locul de muncă sau în afara locului de muncă. E bine să dezvolte niște activități pe cont propriu.

Horoscop chinezesc 2025. Este Anul Şarpelui de Lemn: Zodia al cărei destin se va schimba total începând din această lună. Dragoste, carieră și sănătate

Vărsătorii, cu Pluto în semnul lor, pot avea o reconfigurare a vieții lor. Au o confruntare cu propriile lor limite și o mare dorință de a se autodepăși, indiferent de vârstă. Pur și simplu, renasc, se pot regenera.

Peștii au un Pluto filozof. Pot deschide o preocupare pentru aspectele spirituale ale vieții. Își pot dori să cerceteze energiile încătușate, care fac parte din viață, cumva. Alții sunt preocupați ca în munca lor să aducă mai puțin stres.

DailyBusiness
Ofertele Digi RCS-RDS vor să cucerească clienții din România!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Loto Grecia, jocul care i-a înnebunit pe români. Cum se joacă, de fapt, și ce câștiguri sunt. Loteria de la Atena are extrageri la fiecare 5 minute
Capital.ro
Ordin direct de la Comisia Europeană. Intră în vigoare și în România. Se aplică la nivel mondial
Playtech.ro
A MURIT, la București, sub ochii a sute de oameni! Momentul când bărbatul se prăbușește în mijlocul mulțimii
DailyBusiness
700 lei virați pe card: Elevii primesc sumele din 20 noiembrie!
Adevarul
Semnul de circulație pe care nimeni nu îl știe, dar nu ar trebui ignorat niciodată
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Ce trebuie să știm, de fapt, despre schimbarea cărților de identitate. Informații oficiale
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Un bărbat a murit după ce a alergat la Bucharest Marathon. Ce a pățit când a ajuns la linia de sosire
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
S-a stins un actor emblematic. A fost o legendă: Ne va fi dor de vocea ta
StirileBZI
Se dau 1.000 de euro pe lună, din 2025! Cine primește noul sprijin financiar
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul
substantial.ro
Atac cu dronă al Hezbollah în Israel: 67 de persoane rănite
MediaFlux
ȘOC în America. Biden o SABOTEAZĂ pe Kamala Harris. Au apărut DOVEZI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cea mai veche biserică creștină cunoscută: unde a fost descoperită