Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 realizat de Alina Bădic. Contextul astral al săptămânii vine cu multe tulburări și încercări, dar ne oferă și soluțiile

Săptămâna 22 – 28 aprilie 2024 este una destul de încărcată din punct de vedere astrologic. Contextul astral vine cu multe provocări și încercări, dar, totodată, vine și cu soluțiile.
Alina Costache
22 apr. 2024, 09:04
Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 realizat de Alina Bădic. Contextul astral al săptămânii vine cu multe tulburări și încercări, dar ne oferă și soluțiile

Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 Alina Bădic. Săptămâna aceasta este una încărcată din punct de vedere energetic și multe dintre provocările cu care ne vom confrunta vor fi datorate karmei.

O săptămână foarte încărcată, o săptămână care va veni cu bune și cu rele, o săptămână care ne provoacă, dar ne invită și să ne înțelegem toate apăsările, toate tulburările și tot ceea ce ne poate agresa. Este o perioadă încărcată din punct de vedere energetic, o perioadă care pune foarte mare accent pe înțelegerea legilor karmei după care fiecare dintre noi se ghidează în viață, o perioadă care ne arată cu cine stăm de vorbă, o perioadă care înainte de toate ne vorbește despre noi.

Suntem destul de încercați, destul de tulburați și totuși, în egală măsură Universul ne aduce și foarte multe soluții. Vom vedea care sunt propunerile Universului, ce anume ne oferă și cum putem să lucrăm pentru tot ceea ce trebuie să depășim și să înțelegem în această perioadă”, a spus astroloaga Alina Bădic la B1TV.

Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 Alina Bădic BERBEC

Conjuncția Saturn-Marte în Pești, pe casa a 12-a, îi ajută pe Berbeci să se înțeleagă mai bine. Dacă se vor uita atent în interiorul lor vor înțelege care este misiunea lor, de ce și-au ales meseria pe care și-au ales-o și de ce au anumiți oameni în jurul lor.

Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 Alina Bădic TAUR

În această săptămână, astrele îi ajută pe acești nativi să facă legătura între ceea ce se întâmplă în sufletul lor și ceea ce le impune Universul. Este o perioadă bună pentru investiții.

Citeste si Marea conjuncție Jupiter-Uranus resetează destine și deschide portițe către prosperitate. Impact cosmic fără precedent. 

Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 Alina Bădic GEMENI

Gemenii au tot timpul tendința să gândească prea mult, iar săptămâna aceasta se vor abandona sinelui suprem. Regula manifestării este ca noi să formulăm un gând în mintea noastră, facem o construcție și apoi acel gând trebuie proiectat către Divinitate.

Horoscop 22 – 28 aprilie Alina Bădic RAC

Casa carierei este bine aspectată la acești nativi în această săptămână. Nativii au multe întrebări referitoare la sectorul profesional. S-ar putea să fie cazul să își aleagă un drum puțin inedit, să aibă o nouă abordare din punct de vedere profesional.

Horoscop 22 – 28 aprilie Alina Bădic LEU

Leii ar fi bine să încerce să se înțeleagă pe ei înainte de a-i înțelege pe alții. Acești nativi sunt într-o perioadă de realizări. Orice situație incertă trebuie tratată cu foarte mare responsabilitate. Mulți nativi Leu se vor revolta împotriva unor situații care aduc instabilitate.

Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 Alina Bădic FECIOARĂ

Această perioadă vine cu multe teme de înțeles și cu multe situații de gestionat. Saturn afectează atât zodia care îl găzduiește, cât și semnul opus, adică semnul Fecioarei.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 aprilie 2024. Axa karmică chinuie o zodie. Dualitățile vă pot da de furcă. Ele vizează fie dragostea, fie cariera, aici este vorba de finanțe, bani, facturi restante

Horoscop 22 – 28 aprilie Alina Bădic BALANȚĂ

Săptămâna aceasta se întâmplă multe lucruri care îi irită pe nativi. Balanțele vor încerca să să își dea seama ce îi echilibrează și ce îi dezechilibrează, aceasta este lecția lor săptămâna aceasta.

Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 SCORPION

Un moment de mare forță care vorbește și despre faptul că trebuie să ne dăm seama de rigiditatea anumitor lucruri. Câteodată e bine să ai stabilitate, dar nu este bine să existe rigiditate. Trebuie să facem diferența între stabilitate și rigiditate. Rigiditatea în această perioadă pe undeva încurcă. Este un moment care se cere descurcat și prin intermediul discuțiilor șu prin intermediul unor persoane care știu exact cum să spună lucrurile.

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie Alina Bădic SĂGETĂTOR

Este o perioadă în care Săgetătorilor li se arată partea nevăzută a lucrurilor. Nodul nod în Berbec le dă un puseu în plus de energie și reușesc să rezolve lucruri pe care nu le credeau cu putință altă dată.

Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 Alina Bădic CAPRICORN

Sectorul reloațiilor este bine aspectat săptămâna aceasta și vine cu foarte multe surprize. Capricornii încearcă să înțeleagă de ce se întâmplă anumite lucruri, vor să spună anumite lucruri anumitor persoane, vor să își spună punctul de vedere.

Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 Alina Bădic VĂRSĂTOR

O săptămână plină de situații care îi irită pe Vărsători. Ceva nu le place, ceva nu li se potrivește. Înțeleg faptul că sosesc vremuri care vor schimba fundamental ritmul vieții lor.

Horoscop 22 – 28 aprilie Alina Bădic PEȘTI

Peștii încep să se conecteze sufletește la persoane în care își pun toate speranțele și toată încrederea. Acești nativi devin foarte interesați de manifestarea puterii dar la nivel superior.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de luni, 29 iulie, are un preț excelent și se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
De ce femeile se îmbracă în roșu atunci când merg la nunți. Explicația specialiștilor, ce reprezintă culoarea rochiei
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum să cureți rapid cuptorul cu microunde. Ingredientele costă mai puțin de 6 lei
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Forțele ruse organizează cele mai puternice atacuri în apropierea orașului Pokrovsk
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!