Horoscop 22 mai 2024: Nu trebuie să laşi greşelile din trecut să te doboare

Taurul trebuie să îşi reamintească faptul că viaţa merită să fie trăită alături de oamenii potriviți, iar Racul va lua decizii inspirate pentru care îşi va mulțumi mai târziu, fiind cumpătat şi prevăzător.
Alina Costache
21 mai 2024, 11:28
Horoscop 22 mai 2024: Nu trebuie să laşi greşelile din trecut să te doboare

Horoscop 22 mai 2024 Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei vedea că lucrurile merg în favoarea ta. Ai aprte de mult emomente care se termină cu reușite impresionante. Îți crește nivelul de încredere, iar acum pare că lucrurile se aranjează de la sine. S-ar putea să fie nevoie să iei o decizie importantă în ceea ce privește un proiect personal.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu trebuie să lași greșelile din trecut să te doboare. Învață să treci peste greutăți și să privești cu speranță asupra viitorului.

Prietenii îți sunt aproape în momentele grele și te ajută să te eliberezi de grijile din această perioadă. Te pregătești pentru un eveniment important, arată Astrology.com.

Horoscop 22 mai 2024 Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru tine nimic nu este mai important ca reușita pe plan profesional. Ai ales să-ți dedici timpul activităților care să te ajute să evoluezi. Urmează o perioadă destul de agitată. Mai multe proiecte importante ți se vor pune în față, iar tu trebuie să faci o alegere în privința lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Munca pare că nu se mai termină, iar pentru tine obstacolele par să fie la fiecare pas. Încearcă să nu pui presiune asupra ta și să iei totul pas cu apas. Ai nevoie de un program care să te ajute să treci cu brio peste fiecare provocare. Nu ezita să ceri ajutorul persoanelor din jurul tău. Cei cu mai multă experiență vor putea să te ajute în viitor.

Horoscop BANI si SUCCES 21-28 mai 2024. Marţi, trei ceasuri rele? Nu, zodii cu noroc triplu!

Horoscop 22 mai 2024 Leu: 23 iulie – 22 august

Luna în Săgetător urmează să aibă loc curând, iar acest lucru te agită tot mai mult. Te simți neliniștită cu privire la deciziile pe care le ai de luat. S-ar putea să fie nevoie de câteva schimbări importante. Încearcă să nu pui presiune asupra ta și să te alături persoanelor care au aceleași valori și principii cu tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 22 mai 2024 spune că nativii din zodia Fecioarei au parte de o zi liniștită. Lucrurile merg foarte bine pentru tine, iar sarcinile pe care le ai de rezolvat ți se potrivesc foarte bine. Ai alături și oamenii potriviți pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop 22 mai 2024 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Luna strălucește în cea de-a unsprezecea Casă a Prietenilor voștri astăzi, făcând toate activitățile de grup deosebit de încântătoare. Lăsați-vă prezența „lustruită” acasă și permiteți-vă doar să vă eliberați și să vă bucurați de conectarea cu oamenii. Schimbarea ideilor proaspete în cadrul unei echipe sau obținerea unui grup de prieteni cu care să puteţi împărtăşi idei şi experienţe vă poate lumina spiritul și vă poate deschide inima către posibilități noi. Dacă există oameni în viața voastră pentru care sunteți deosebit de recunoscători, dezvăluiți-le sentimentele acum. Aceste relații sunt extrem de valoroase și trebuie alimentate dacă doriți să le susțineți. Mottoul acestei zile: „O zi în care nu zâmbim este o zi pierdută!”.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ar trebui să vă bucurați şi să simţiți satisfacție datorită muncii pe care o depuneți zi de zi cu implicare şi devotament. Luna intră în Leu și se pare că munca voastră și imaginea publică în care ați investit enorm încep să fie recunoscute. Chiar dacă aveți tendința să faceți multe în spatele scenei, realizările voastre ies în lumină acum. Indiferent dacă vă dați seama de treaba uimitoare pe care ați făcut-o în ultima vreme sau de aprobarea care vine de la un șef sau o altă sursă din afară, această atenție este motivantă şi, totodată, ca o gură de aer pentru voi. Profitați de această glorie personală, dar continuați să munciți din greu şi să vă perfecționați! O călătorie de un kilometru începe cu un pas.

Previziuni rune 21-26 mai 2024. MANNAZ, runa relaţiilor, este inversată, ALGIZ deschide uşi, iar SOWOLU aduce belşug

Horoscop 22 mai 2024 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Trebuie să învățați să fiți mai calmi și să acceptați părerile celor din jur. Veți avea parte de anumite schimbări în viața de familie, la care nu te aşteptaţi, și va trebui să vă dați mai mult silința pentru a dezvolta partea financiară.Traditiile sociale antice pot fi o parte puternica a zilei pentru tine. Exista un eveniment emotional ce are legatura cu familia ta in viitorul apropiat ? O nunta, un botez, o aniversare sau orice moment care te poate misca mult sufleteste ? Asa se pare. In graba interactiunilor sociale, vei fi tentat sa fii atent sa nu te manifesti prea tare emotional. Sa mentii aparentele este ceva important pentru tine si e in regula. Dar in regula este si sa simti tot ce simti, fara sa iti reprimi trairile. Fii tu insuti. In plus, a avea emotii e la fel de evident precum e viata insasi.

Horoscop 22 mai 2024 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Banii, timpul și emoțiile pe care le împărtășiți cu ceilalți sunt în centrul atenției astăzi, pe măsură ce Luna intră în a opta Casă a Resurselor. Dacă altcineva a fost generos sprijinindu-vă financiar sau ajutându-vă cu timpul și efortul său în ultima perioadă, este important să vă transmiteți recunoștința acum. Relațiile romantice pot experimenta și un nou nivel de apropiere sub această energie. Când împărtășiți sentimente pe care nu le exprimați cu nimeni, vă faceți vulnerabil într-un mod care arată încredere în propria persoană şi în partener, iar astfel se consolidează intimitatea dintre voi. Resursele pe care astăzi le investiți în relaţiile cu cei apropiaţi se vor întoarce înzecit, făcându-vă viaţa mai ușoară şi mai veselă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astrele vă favorizează relaţiile de orice fel, oferindu-vă ocazia să vă apropiați de cineva special pe care l-ați cunoscut de puţin timp. Inima voastră este caldă acum și puteți să vă vedeți și să vă iubiți partenerul pentru cine este cu adevărat, chiar şi cu imperfecțiuni și micile defecte, și veți simți, probabil, aceeași afecțiune în schimb. De asemenea, această energie poate influența pozitiv un parteneriat de afaceri față în față, încurajându-vă să fiți recunoscător pentru ceea ce aduce reciproc această posibilă colaborare. Recunoașterea şi aprecierea de care vă bucurați astăzi vă dau speranță şi încredere în forţele proprii. Este o zi propice pentru investiţii, intuiţia fiind de partea voastră.

Horoscop 22 mai 2024 Pești (19 februarie – 20 martie)

O vizită neaşteptată a unui prieten drag ar putea rupe rutina voastră zilnică și ar putea oferi ușurarea şi apropierea pe care le căutați. Luna intră astăzi în Leu și în a șasea Casă a voastră, cea a Muncii și Sănătății, ajutându-vă să aduceți un fler artistic oricărei sarcini administrative. Sarcinile pe care le-ați amânat de mult timp sunt mai ușor de realizat sub această energie jucăușă, puteți transforma totul într-o competiție sau o formă de exercițiu. De fapt, dacă a trecut ceva timp de la ultima rundă de efort susținut, acesta este un moment excelent pentru a reîncepe să fiți activi şi să vă luați viaţa în propriile mâini. Nu renunțați niciodată la visul vostru, chiar dacă avansați cu paşi mici! Lumea are nevoie de ceea ce te face pe voi unici.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe care puține gospodine îl cunosc
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Guvernul, la sapă de lemn. Se iau măsuri disperate
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Copil de un an, lovit mortal de mașina condusă de tatăl său în Botoșani
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?