Horoscop 23-29 mai. Află previziunile pentru zodia ta

Horoscop 23-29 mai. Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!
Alina Costache
22 mai 2016, 21:52
Horoscop 23-29 mai. Află previziunile pentru zodia ta

Gemeni

Îţi place să forţezi nota, iar săptămâna aceasta chiar nu vei ştii când să te opreşti. Enervezi pe oricine din jurul tău cu atitudinea ta, însă mai ales pe iubitul tău. Încearcă să abandonezi subiectele delicate şi să le reiei atunci când vei avea o stare mai bună. Nu vei acumula frustrări dacă taci puţin mai mult câteva zile!

Vei avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, de aceea astrele îţi recomandă să rămâi cât de calmă poţi. Cheltuielele neaşteptate îţi distrug liniştea acasă, iar volumul mare de muncă te extenuează degeaba. Ia lucrurile aşa cum vin şi încearcă să le rezolvi pe măsură ce ele apar, nelăsând prea multe să se strângă şi să te aglomereze!

Rac

Nu amesteca viaţa profesională cu cea sentimentală şi totul va fi bine în această săptămână. Lasă grijile de la serviciu acolo din moment ce părăseşti clădirea şi mergi spre casă cu inima deschisă. Cu siguranţă ai nevoie să îi spui cuiva ce ai pe suflet, însă în acest moment, partenerul tău de viaţă nu este cea mai bună variantă. Bazează-te pe instinct!

Nu vei avea timp să te gândeşti la bani în această săptămână pentru că vei fi mult prea preocupată cu munca. Vei întâmpina probleme destul de serioase pe plan profesional şi tot ce trebuie să faci este să lupţi să îţi menţii poziţia. Numărul banilor nu contează acum, ci mai degrabă să nu îţi pierzi orice sursă de venit!

Leu

Există riscul ca în această săptămână să ai motive serioase de reproş pentru iubitul tău. Ieşirile lui cu băieţii încep deja să fie iritante din moment ce sunt tot mai dese şi lungi. E timpul pentru o discuţie importantă cu acesta, indiferent de consecinţe. Nu rămâne captivă într-o relaţie care nu te satisface!

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă nu îţi stă în caracter să te plângi. Vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit, dar banii nu vor fi pe măsura eforturilor tale. Ţine de ce ai cât poţi de mult, ba chiar economiseşte dacă nu e nimic urgent de cumpărat.

Fecioară

Eşti destul de posesivă şi toată lumea ştie asta, însă în această săptămână ai tendinţa de a te întrece pe tine. Chiar dacă viaţa ta sentimentală este una foarte liniştită şi împlinită, nu pierzi ocazia de a agita puţin spiritele. Lasă crizele de gelozie pentru atunci când chiar va fi cazul!

Nu o duci rău cu banii, însă simţi că meriţi mai mult pentru munca depusă. Te descurci cu tot ce faci, dar nu ratezi ocazia de a te alătura colegilor care se plâng pentru treaba pe care o fac. Nu eşti adepta schimbărilor şi poate asta e cauza principală pentru care viaţa ta profesională actuală nu te mai împlineşte!

Balanţă

Unele discuţii în contradictoriu care au loc în familia ta îţi vor da o energie destul de proastă în aceste zile. Din păcate nu poţi face nimic să schimbi situaţia, ci doar să te resemnezi. Nu suferi pentru ce au alţii de împărţit, ci încearcă să îţi vezi de viaţa ta alături de partenerul tău!

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în această săptămână şi te vei descurca foarte bine cu planurile pe care ţi le-ai făcut! Reuşeşti să achiziţionezi obiectele mult dorite şi vei fi foarte fericită datorită lor! Fereşte-te de propunerile mult prea tentante ca să fie adevărate!

Citeşte mai multe pe eva.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Ce analize poți face gratuit dacă nu ai asigurare de sănătate. Investigațiile medicale pe care toți românii ar trebui să le facă
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Turiștii dau năvală
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
ANM a emis coduri galbene de vânt puternic și caniculă în mai multe județe
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!