Horoscop 23 august 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop 23 august 2014: Ziua de azi aduce greutati in afaceri pentru unele zodii, iar Berbecii trebuie sa tina cont de alimentatie si sanatate.
Alina Costache
22 aug. 2014, 11:46
Horoscop 23 august 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop zilnic berbec Sambata 23 august 2014

Ziua o puteti incepe cu unele intalniri de afaceri. Trebuie sa acordati atentie regimului alimentar de zi cu zi esential pentru munca si odihna. Aveti grija de sanatatea dvs, mai ales cu intoxicatiile de ficat sau bauturile in cantitati mari.

Horoscop zilnic taur Sambata 23 august 2014
Cei nascuti in zodia Taur, trebuie sa fie atenti cu unele persoane care au intentii rele. Straduiti-va sa faceti ajustari, iar spre sfarsitul saptamanii nu va trebui sa luati masuri urgente pentru sanatatea fizica si mentala. Moderația ar trebui sa fie principalul motto.

Horoscop zilnic gemeni Sambata 23 august 2014
Gemenii pot avea astazi unele probleme de afaceri si din cauza asta sunt nemultumiti. Prin munca veti fi capabil sa mentineti forma si ritmul dvs. Puteti sa va incercati norocul cu un bilet la loterie.

Horoscop zilnic rac Sambata 23 august 2014
Este o zi plina de optimism si bucurie. Este bine sa dedicati timp casei si familiei. Este o zi potrivita mai ales pentru persoanele care cumpara sau fac vanzari in domeniul imobiliar.

Horoscop zilnic leu Sambata 23 august 2014
Puteti avea o zi placuta daca faceti o excursie cu cei dragi in locurile care va trezesc amintiri. Pe parcursul zilei, puteti primi noutati nu tocmai bune si asta va poate strica ziua.

Horoscop zilnic fecioara Sambata 23 august 2014
Fecioarele nu au dispozitia necesara pentru a conduce afacerile din cauza unor motive personale. Probabil va ganditi la o discutie avuta in familie, sau la un necaz pe care l-ati patit recent.

Horoscop zilnic balanta Sambata 23 august 2014
Astazi cu ajutorul farmecului si vorbelor potrivite, veti avea puterea de a echilibra situatiile in curs de dezvoltare. In viata de cuplu totul merge ca pe roate, insa trebuie sa existe mai multa comunicare.

Horoscop zilnic scorpion Sambata 23 august 2014
Nu este o zi potrivita pentru a calatori pe distante lungi sau peste hotare. Veti avea o mare satisfactie mai ales daca intrati in contact cu unele persoane credincioase, care va poate ghida in viata. Nu uitati ca la un moment dat, unii prieteni va poate cere ajutorul.

Horoscop zilnic sagetator Sambata 23 august 2014
Chiar daca nu va place ideea de a astepta, s-ar putea sa intalniti cateva obstacole care va obliga sa fiti mai rabdatori. Nu lasati deoparte posibilitatea de a obtine o suma de bani prin efort si munca.

Horoscop zilnic capricorn Sambata 23 august 2014
Astazi puteti intalni unele dificultati, care apoi sa va ajute sa echilibrati relatiile profesionale. Multi dintre dvs au ocazia sa calatoreasca pe distante lungi si la nivel transfrontalier. Profitati de fiecare moment liber pentru a va bucura de viata.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!