Horoscop 23 august 2024. Zodia cu triplu noroc, e avansată la job, are fluturaşi în stomac şi câştigă jackpot-ul la Loto

Astazi este important sa acordam mai multa atentie familiei si prietenilor. Ziua este buna si pentru noile inceputuri. Energia va fi in plina desfasurare, iar curajul va va ajuta sa depasiti orice obstacol.
Alina Costache
22 aug. 2024, 08:36
Horoscop 23 august 2024. Zodia cu triplu noroc, e avansată la job, are fluturaşi în stomac şi câştigă jackpot-ul la Loto

Horoscop 23 august 2024 Berbec

Este momentul perfect pentru a demonstra calitatile de lider. Nu-ti fie teama sa iei initiativa si sa conduci echipa spre victorie. Energia si entuziasmul tau sunt contagioase, asa ca nu fi surprins daca te trezesti inconjurat de o multime de oameni cu ganduri asemanatoare. Dar amintiti-va, nu va supraincarcati, fa-ti timp sa te odihnesti si sa te reincarci. Sfat: Fii atent cu documentele.

Taur

Astazi astrele te favorizeaza cu succes in chestiuni financiare. Incheierea tranzactiilor, realizarea de profituri si investitiile vor avea succes. Dar nu uitati ca banii nu sunt principalul lucru. Dedica putin timp comunicarii cu cei dragi.

Horoscop 23 august 2024 Gemeni

Te asteapta o zi plina de comunicare si de noi cunostinte. Fiti deschis la idei si informatii si nu va fie teama sa puneti intrebari si sa va impartasiti gandurile. Cu toate acestea, nu uita de armonia interioara, gaseste timp pentru tine si hobby-urile tale preferate. Sfat: Nu va fie teama sa va asumati riscuri.

Rac

Astazi este momentul perfect pentru activitati creative. Lasa-ti intuitia sa te ghideze si nu-ti fie teama sa experimentezi. Sensibilitatea si empatia ta te vor ajuta sa gasesti un teren comun cu ceilalti. Sfat: incercati sa evaluati criticile cu sobrietate.

Mihai Voropchievici a dezvăluit numărul misterios asociat atât cu norocul, cât şi cu nenorocirile. Nu este nici 13, nici 66!

Leu

Astazi astrele te favorizeaza in chestiuni de dragoste. Simtiti-va liber sa va aratati sentimentele si atentia celor dragi. Totusi, amintiti-va ca este important nu numai sa primiti, ci si sa oferiti. Arata generozitate si atentie celor dragi, in schimb vei primi o mare de dragoste si recunostinta. Sfat: este timpul sa va concentrati asupra rezultatului.

Horoscop 23 august 2024 Fecioara

Te asteapta o zi productiva, plina de activitati si realizari. Foloseste-ti organizatia si atentia la detalii pentru a finaliza proiecte si a avansa in cariera. Nu uita de sanatatea ta. Sfat: Fa-ti timp sa faci sport si sa mananci sanatos.

Balanta

Astazi ai ocazia sa gasesti un echilibru intre munca si viata personala. Nu te lasa prea implicat in afaceri, gaseste timp sa te relaxezi si sa comunici cu cei dragi. Fii constient de nevoile tale si nu-ti fie frica sa vorbesti despre sentimentele tale. Sfat: concentreaza-te pe intuitia ta.

Scorpion

Scorpioni, aceasta este ziua perfecta pentru a va rezolva emotiile si a rezolva conflictele interne. Nu-ti fie teama sa fii sincer cu tine si cu cei dragi. Intuitia ta iti va spune decizia corecta, dar nu uita de bunul simt. Sfat: Gandeste-te la vechii prieteni.

ATENTIE, să nu le superi! 5 zodii malefice care obişnuiesc să blesteme

Horoscop 23 august 2024 Sagetator

Este momentul perfect pentru a va extinde orizonturile si pentru a invata lucruri noi. Nu-ti fie frica sa iesi din zona ta de confort si sa cauti aventura – vor fi multi oameni cu ganduri asemanatoare in jurul tau.Sfat: Dati drumul vechilor ranchiuni.

Capricorn

Capricorni, va asteapta o zi productiva, plina de realizari si succese. Foloseste-ti hotararea si munca grea pentru a avansa in cariera si pentru a-ti realiza ambitiile. Totusi, nu uitati ca nu trebuie sa va concentrati prea mult pe munca, sa gasiti timp pentru relaxare si momente placute.

Varsator

In aceasta zi ar trebui sa-ti arati originalitatea si creativitatea. Nu va fie teama sa experimentati si sa cautati solutii noi. Punctul tau de vedere neconventional te va ajuta sa gasesti o cale de iesire dintr-o situatie dificila. Dar nu uita de nevoile tale si nu-ti fie teama sa-ti sustii ideile. Sfat: Fii atent la sanatatea ta.

Horoscop 23 august 2024 Pesti

Pesti, te poti cufunda in siguranta in lumea fanteziei si a viselor. Permiteti-va sa evadati din realitate si bucurati-va de momente placute. Sensibilitatea si intuitia ta te vor ajuta sa gasesti armonie cu tine si cu lumea din jurul tau. Sfat: Fii atent la nevoile tale si nu-ti fie teama sa spui nu şi vei ptrimi veşti bune de la job, de la iubit/ă, dar mai ales de la Loto. 

Spynews
Ce le-a transmis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei după ce au decis să plece separat, dar s-au împăcat ulterior: „Lui nu am ce să îi reproșez”. A recunoscut că a fost atrasă de el
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Ai voie sau nu să depășești un tractor dacă încalci linia continuă. Ce spune Codul Rutier despre această situație, de fapt
Capital.ro
Halep, ruinată. Abia acum a ieșit adevărul la iveală. Este total diferit
Playtech.ro
Dumnezeule, cât era de frumoasă și cum a ajuns să arate acum. Gabriela Spanic este de nerecunoscut
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Artista trăiește emoții intense: ”Totul frumos organizat” | FOTO
Spynews
Dana Roba, mesaj dureros, după ce relația cu Beniamin a luat sfârșit! Make-up artistul trece prin momente dificile: ”Înainte de a răni un om...”
Evz.ro
Reguli pentru cărțile de identitate. Data la care trebuie să fie atenți toți posesorii
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Când se afișează rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă?
Capital.ro
Pensionarii, obligați să plătească sume uriașe. Vârstnicii au fost păcăliți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
Guvernul face noi precizări. Cine va primi INDEMNIZAȚIA SOCIALĂ MINIMĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...