HOROSCOP 24 ianuarie. Norocoșii zodiacului vor avea parte de o întâlnire pasională. Nativii care devin ținta bârfelor

HOROSCOP 24 ianuarie. Berbecii vor fi solicitați de prietenii pentru soluționarea anumitor probleme, în timp ce Peștii sunt ceva mai egoiști în ceea ce privește resursele lor.
Alina Costache
23 ian. 2022, 19:20
HOROSCOP 24 ianuarie. Norocoșii zodiacului vor avea parte de o întâlnire pasională. Nativii care devin ținta bârfelor
Berbec

O cunoştinţă sau un prieten apropiat care are probleme ar putea veni la ușa ta dorind sfaturi și simpatie. De asemenea, ai putea primi vești care ar putea fi un șoc pentru tine. O criză la locul de muncă sau o problemă neaşteptată ar putea face ca azi să petreceți cea mai mare parte a timpului departe de casă și de familie. Acest lucru ar putea fi frustrant, mai ales dacă trebuie să vă anulați planurile.

Previziuni rune Mihai Voropchievici 24-30 ianuarie 2022. Ce zodii merg pe gheaţă subţire

Taur

Sarcinile pe care le ai astăzi ai senzaţia că reprezintă munca lui Hercule. Excesul de muncă și încordarea nervilor ar putea să vă facă să vă simțiți nu tocmai în formă, aşa că ar putea fi o idee bună să petreceți timp singur pentru a vă odihni. Dacă nu poți face asta, măcar încearcă să iei lucrurile mai ușor. Unele schimbări neașteptate ar putea apărea, dar asigurați-vă că verificați informaţiile înainte de a sări la concluzii.

Gemeni

Probleme legate de bani ar putea apărea la un apropiat al tău şi va veni să îţi ceară sfatul. Poate fi vorba de ceva care necesită o cheltuială mai mare de bani, timp sau alte resurse decât ai crezut inițial. Oricum, important este să le poţi da un sfat.

Rac

E posibil ca azi să ai musafiri sau chiar o întâlnire romantică programată pentru diseară. După-amiaza însă te simţi obosit şi te întrebi dacă mai are rost întâlnirea. Oricum, cel mai bine e să fii discret şi să nu spui nimănui despre asta. Dacă organizezi ceva acasă, seara ta ar putea fi plină de conversații interesante.

Leu

Nu este o zi tocmai bună pentru tine. Curierul cu coletul aşteptat nu soseşte la timp, la lucru nu merg toate bine şi vei mai auzi şi bârfe la adresa ta. Ai putea să faci vizite la câteva persoane din cercul tău restrâns.

Fecioară

Vești bune şi surprinzătoare, la care nici nu te aşteptai, ai putea să primeşti astăzi de la cineva din grupul tău. Pot apărea unele neclarităţi cu nişte acte, poţi face mai multe drumuri sau ai mai multe hârtii de completat. E vorba de nişte contracte sau alte documente importante. Seara, ieși cu prietenii tăi și sărbătorești ceva.

Balanţă

O prietenă sau o persoană importantă care ar putea avea câteva probleme ar putea veni la ușa ta dorind sfaturi. Oamenii ştiu că tu poţi şi ştii să asculţi şi se simt bine în compania ta. Un simplu sfat venit la timpul potrivit poate scoate pe cineva din impas.

Scorpion

Un eșec în carieră te-ar putea face să te simți puțin dezorientat. Totuşi, nu e totul chiar atât de negru, e vorba de ceva temporar și care poate fi îndreptat. Eficiența de care dai dovadă și abilitățile tale practice ar trebui să fie un factor important care să te ajute în scurt timp.

Săgetător

Astăzi poate fi o zi foarte frustrantă pentru tine şi e bine să ştii asta de dimineaţă, pentru a fi oarecum pregătit pentru ce urmează. La locul de muncă, unele echipamente s-ar putea să se defecteze brusc și ar putea dura ceva timp pentru a le repara. În plan sentimental, partenerul tău te poate dezamăgi aşa cum nici nu te aşteptai. Fă o plimbare lungă. Acest lucru s-ar putea să îţi dea energie şi să îţi mai limpezească gândurile.

Capricorn

Nivelul tău de inspirație artistică este foarte ridicat astăzi. Visele sau meditația s-ar putea să-ți fi scos la iveală unele intuiții și revelații spirituale care să te ajute. Încearcă să notezi toate ideile bune care îţi vin, chiar dacă uneori îți amintești doar frânturi.

Horoscop RUNE pe ZODII 24-30 ianuarie 2022. Prudenta la job si in amor. Noutati de la pietrele mistice!

Vărsător

O veste sau un ajutor pe care îl aştepţi de departe întârzie să apară şi te întrebi dacă nu cumva cineva te-a dezamăgit. Dacă vei mai aştepta puţin, vei vedea că e vorba doar de o întârziere. La muncă, eşti un pic nervos, nu prea ai chef de discuţii cu colegii şi nici de dat explicaţii.

Peşti
Astăzi dai dovadă de egoism, nu prea vrei să ajuţi pe nimeni sau chiar dacă faci asta, tu te gândeşti mai întâi la cum ţi-ar fi ţie mai bine. Poate o plimbare în aer liber te va ajuta şi îţi va încărca şi bateriile, mai ales că abia a început săptămâna.

 

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
De ce nu e bine să bei apă de la robinetul din baie. Specialiștii au elucidat misterul
Capital.ro
Amendă de 1.650 de lei. Rămâi fără permisul de conducere și fără certificatul de înmatriculare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
UE anunță că se schimbă regulile pentru români! Dacă ai carduri și conturi la Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, trebuie să știi asta!
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Schimbare fără precedent la WhatsApp. Ce utilizatori vor fi afectați
Ego.ro
Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noul Președinte al Iranului, Massoud Pezeshkian, a Depus Jurământul în Parlament
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?