Horoscop 24 iulie 2021. Peştii au parte de oportunităţi noi, scorpionii se bucură alături de persoana iubită

Horoscop 24 iulie 2021: Taurii sunt pe cale de a finaliza unele proiecte importante, Scorpionii se bucură de momente magice alături de persoana iubită, iar Peştii au parte de oportunităţi noi.
Filip Stan
23 iul. 2021, 21:52
Horoscop 24 iulie 2021. Peştii au parte de oportunităţi noi,  scorpionii se bucură alături de persoana iubită

Horoscop 24 iulie 2021 Gemenii sunt foarte creativi, Leii sunt nevoiți să preia din atribuțiile cuiva apropiat, iar Fecioarele au o zi cum nu se poate mai liniștită.

Horoscop 24 iulie 2021

Horoscop 24 iulie 2021 Berbec

Ai multă bunăvoinţă, aşa că vei depăși toate obstacolele din cuplu și vei păstra aprinsă flacăra pasiunii. Dacă vei şti să ascunzi partea dominatoare a personalității tale şi vei fi jucăuș şi ghiduș, îți vei mulțumi partenerul şi vei avea parte de clipe minunate alături de el. O zi cu multă activitate; ești încontinuu în priză, dar asta te mulțumește. Starea de bucurie vine poate din faptul că aștepți să primești în curând o sumă de bani în plus față de salariu sau vouchere, bonuri dintr-o altă sursă. În a doua parte a zilei, valurile se mai liniștesc și reușești să furi ceva clipe de odihnă și pentru tine, printre zecile de atribuții pe care trebuie să le duci la bun sfârșit. Relaxează-te și mai lasă pentru a doua zi lucrurile care nu sunt absolut urgente!

Horoscop 24 Iulie 2021 Taur

Această zi va fi o oportunitate pentru a ieși din cercurile amoroase în care unii nativi s-au zbătut pentru o lungă perioadă. Va exista în mod sigur posibilitatea să îți reconstruiești viața emoțională pe o fundație mult mai solidă. Faci ultimele retușuri la proiectele tale mari. Vei fi foarte eficient și extrem de combativ în cazul în care apar unele obstacole. Dacă aplici pentru un post de conducere, vei avea șanse mari de a-l obține. Creativitatea ta este azi la cote maxime. Profită de ea și lasă-ți firea de artist să hoinărească și să se manifeste! Nu e rău să scrii, să desenezi, să lucrezi la proiecte de suflet sau să pui la cale ceva de lungă durată. Fă-ți timp de tine, dacă ești prea aglomerat, amână ceea ce nu este urgent! Te refugiezi într-o zonă din trecut, este posibil să îți amintești de o persoană sau o întâmplare care te-a marcat mult și îți găsești o stare de confort psihic.

Horoscop 24 Iulie 2021 Gemeni

Știi foarte bine că într-un cuplu fericirea este construită zi după zi numai dacă este hrănită cu multă, multă dragoste. Vei face eforturi suplimentare pentru a menține un climat cald în căsnicia ta, vei petrece zile foarte romantice, de neuitat. La locul de muncă, vei da dovadă de o mare creativitate. Dar este necesar să perseverezi în efortul depus, pentru că nu ai câștigat definitiv competiția cu invidioșii din jur. Ai o zi pentru tine, una în care este bine să te relaxezi și să faci lucruri care îți aduc satisfacție. Scrie, pictează, lucrează de acasă, inventează, repară, fă lucrurile pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp, pentru că de aici se vor naște noi și noi idei. Seara, este posibil să primești o invitație într-un loc unde nu îți face neapărată plăcere să mergi; depinde mult de starea ta de spirit dacă te duci sau nu. Reține că nu ești obligat cu nimic față de nimeni. Dacă ai posibilitatea, invită tu pe cineva să te însoțească, poate chiar un membru din familie.

Continuarea AICI.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!