Horoscop 25 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de 25 iunie.
Alina Costache
24 iun. 2015, 15:46
Horoscop 25 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 25 iunie 2015 –Berbec
Nu intotdeauna iubirea contine doar fluturasi si ingerasi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine si cu evenimente negative, ce nasc suferinte. Cam aceasta e atmosfera acestei zile si, de cate ori vine vorba de iubire, parca ai prefera sa nu existe… Riscul unui esec sentimental e mare, ori pentru ca te indragostesti de cine nu merita, ori pentru ca tu insuti esti gata sa dezamagesti un suflet care asteapta enorm de la tine. Ai grija cui iti oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporti cu persoana iubita, pentru ca esti gata-gata sa-i ranesti sufletul.

Horoscop 25 iunie 2015 – Taur
Nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia ca exista ceva sau cineva care se opune planurilor tale. Nu gasesti colaboratori cooperanti, sefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autoritatile este de-a dreptul anevoios. Cel mai greu e sa treci peste birocratia iritanta, pentru ca peste tot esti trimis la plimbare de cate un functionar nervos. Stresul se acumuleaza iar rezultatele zilei sunt mult sub asteptari din cauza nervilor generati de oameni obositori.

CITEŞTE ŞI Horoscop: Top 5 zodii obsedate de operaţii estetice

Horoscop 25 iunie 2015 – Gemeni
Esti cam neatent acum, la inceputul unui proiect care va consuma mari resurse de energie. Daca nu iti calculezi bine fortele, ai putea investi tot elanul in prima etapa si la urmatoarele te vei bloca. Merita sa-ti pastrezi acest entuziasm cat mai mult timp posibil, deci ar fi pacat sa dai totul pe o singura carte si mai apoi sa renunti. E un demers de lunga durata in care ar fi bine sa-ti dramuiesti mai bine energia, pentru ca vei avea nevoie de ea pe parcursul mai multor pasi de acum inainte si daca o irosesti acum, la inceput, nu vei mai ajunge nicaieri.

Horoscop 25 iunie 2015 – Rac
Unde intervii tu, se face liniste, deoarece ai un talent aparte de a aplana chiar si cele mai aprinse dispute. Gasesti o cale de a calma spiritele si de a-i pune la masa tratativelor, pentru a descoperi o solutie de mijloc. Ai talent de negociator, de consilier, de psiholog chiar, pentru ca tonul tau calm si placut dezamorseaza conflictele. Ai si calitati de judecator impartial, pentru ca te asezi intre cele doua tabere ca sa analizezi situatia si dintr-o directie si din alta, pentru a se intelege problema echitabil.

Horoscop 25 iunie 2015 – Leu
O usa inchisa nu te demoralizeaza, dimpotriva, capeti si mai multa ambitie sa faci tot posibilul sa obtii ceea ce acum ti s-a luat. Nimeni nu se pune cu tine. Iti aduni toate fortele si apelezi la toate mijloacele pentru a obtine ceea ce consideri ca ti se cuvine. Relatia cu autoritatea nu e tocmai placuta, de acolo primesti refuzuri, vesti proaste, amanari, dar noroc de fantastica ta perseverenta ce te va ajuta sa incerci iar si iar pana cand se vor rezolva toate in avantajul propriu. Nu te opreste pe tine un refuz oarecare!

Horoscop 25 iunie 2015 – Fecioara
Declara-ti foarte sincer intentiile ca sa nu fii acuzat mai tarziu pe nedrept ca ai fi ascuns ceva. Vino cu argumente solide, cu documente incontestabile, cu dovezi care sa joace un rol important in toate actiunile cu iz legal de pe parcursul zilei. Vei inspira multa incredere si seriozitate in tot ce promiti incat ai sanse sa obtii o victorie de toata frumusetea tocmai datorita credibilitatii tale. Faptul ca iti sustii punctul de vedere cu argumente puternice, nimeni nu poate contesta pozitia ta si ti se va da dreptate.

Citeste mai mult in Revista TEO

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Meghan, atacată cu acid sau cu cuțitul, la Londra. Prințul Harry, scenariu incredibil
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Prăbușirea unui avion Su-34 în Volvograd și un elicopter Mi-28 în Kaluga au avut loc în acest weekend
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!