Horoscop 25 noiembrie 2023. Taurii își vor satisface plăcerile minții și ale trupului, iar Balanțele vor avea probleme cu finanțele

Astrele ne spun cum va arăta din punct de vedere al horoscopului săptămâna următoare. Zodiile vor avea parte de trăiri intense și momente de rătăcire.
Alina Costache
24 nov. 2023, 16:15
Horoscop 25 noiembrie 2023. Taurii își vor satisface plăcerile minții și ale trupului, iar Balanțele vor avea probleme cu finanțele
Horoscop 25 noiembrie 2023. Taurii își vor satisface plăcerile minții și ale trupului, iar Balanțele vor avea probleme cu finanțele

Horoscop 25 noiembrie 2023. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna ce urmează, ce probleme medicale pot apărea în viața ta și ce șanse ai să te îmbogățești, potrivit libertatea.

Citește și: Trei zodii vor avea parte de sărbători de neuitat. Nativii care au astrele alături la final de 2023

Horoscop 25 noiembrie 2023

Berbec

Vechile probleme bănești rămân actuale, doar că unele aspecte din trecut, apăsătoare sau enervante, s-au mai risipit și nu a mai rămas decât teama de o eventuală destabilizare sau alterare a regimului de muncă cu efecte directe asupra salarizării. Așadar, ai grijă la banii pe care îi ai.

Taur

Luna va tranzita zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn stabilitate și preocupări legate de bunăstarea lor trupească, de aspectul fizic ori de poftele pe care mintea și sufletul lor le vor transmite, accentuând nevoia de reechilibrare prin intermediul plăcerilor și al bucuriilor.

Gemeni

Context astral configurat cu multă vreme în urmă, care nu va aduce fenomene noi, resimțite de către nativi în planul sănătății psihice, al evoluției lumii interioare (mental, conștiință, procese de gândire, retrospecții, amintiri).

Rac

Evoluție banală, relativ destabilizantă în nota ultimelor luni de când Jupiter și Uranus se află în acest sector, în postură retrogradă.

Leu

Posibilă accentuare a unor disfuncții în plan socio-profesional, mai ales în cazul nativilor de vârstă medie, care au funcții și desfășoară activități ce impun un grad ridicat de responsabilitate, iar provocările cotidiene îi vor obliga să fie atenți, concentrați și autoritari, dar nu fără dificultate.

Horoscop Fecioară

Dezordine în idei, confuzii care le vor da nativilor senzația că evoluează pe un teren șubred. Nevoie de a identifica și elimina pericolele din planul unor idei, atașamente, simpatii sau convingeri care i-ar putea împinge la decizii contrare intereselor lor.

Balanță

Nativii vor resimți o stare de nesiguranță financiară, o lipsă de orizont sau de alternativă cu privire la modul în care ar putea rezolva o temă materială sau bănească.

Scorpion

Relațiile parteneriale și evoluția unor dispute, negocieri, anchete sau procese vor evolua pe traseul conturat cu multe luni în urmă fără nici o surpriză, noutate sau modificare semnificativă a premiselor.

Săgetător

Starea de sănătate va evolua, în linii mari, în nota astrală conturată de mai multe luni încoace de tranzitele planetelor Jupiter și Uranus în acest sector.

Capricorn

Dorința de a stabiliza una sau mai multe relații bazate pe emoții și sentimente se va lovi de multe elemente care vor împiedica acest demers.

Vărsător

Mici destabilizări domestice, disfuncționalități în gospodărie. Relațiile de familie vor evolua în siajul trasat de tranzitele planetelor Jupiter și Uranus în Taur cu multe luni în urmă, adică destul de inconsecvent și nu neapărat comod.

Pești

Peștii se vor confrunta cu tot felul de dubii și neîncrederi în informațiile care le parvin, având tendința să le verifice pe toate.

Citește și: Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina Îngerilor, vineri 24 noiembrie 2023. Ce ți se întâmplă bun azi

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a făcut Mircea Badea la un hotel de la granița cu Ucraina: ”Minunăție”
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Thulasendrapuram: Satul indian care se roagă pentru succesul Kamalei Harris
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!