Horoscop 26 decembrie 2023. Emoţiile pot deveni copleşitoare. Se creează premisele îmbunătăţirii semnificative a relaţiei cu cineva care ne-a fost apropiat

Suntem cu totii invitati sa simtim pe deplin emotiile noastre astazi. Luna in Gemeni incepe cu o opozitie fata de Mercur in Sagetator, oferindu-ne multe de spus.
Irina Dumitrescu
25 dec. 2023, 18:02
Horoscop 26 decembrie 2023. Emoţiile pot deveni copleşitoare. Se creează premisele îmbunătăţirii semnificative a relaţiei cu cineva care ne-a fost apropiat

Horoscop 26 decembrie 2023. Cu toate acestea, ar trebui sa avem in vedere responsabilitatile noastre pe masura ce Luna trece in sensibilul Rac, unde va forma un trigon cu devotatul Saturn in Pesti. Ne apropiem de Luna Plina in Rac care pregatind terenul pentru fundatii mai solide si legaturi mai bune intre noi si oamenii pe care ii consideram familie.

Horoscop 26 decembrie 2023 BERBEC

Daca nu ai avut inca sansa sa iesi undeva relaxant pentru o vacanta incantatoare, foloseste zilele urmatoare sa te inspire sa faci asta.

Daca ai tanjit sa inveti mai multe despre un anumit subiect, participarea la un workshop si combinand asta cu o calatorie vor functiona foarte bine, in special daca mergi si cu un prieten. Poti intalni pe cineva fata de care sa simti ceva romantic.

Citeste si Nativul pentru care anul 2024 va fi unul groaznic. Urmează o perioadă plină de lecții pentru această zodie

Horoscop 26 decembrie 2023 TAUR

Uneori, modul de a te simti mai bine despre viata poate fi acela de a petrece timp reincarcandu-ti bateriile si luand in calcul moduri de a rezolva aspectele care iti consuma energia. Daca ai nevoie de timp doar pentru tine pentru asta, dedica-l.

Ai putea descoperi ca practici precum yoga sau tai chi te ajuta sa te simti mult mai stapan pe sine si echilibrat, permitandu-ti sa spui NU atunci cand este nevoie si sa te tii de cuvant.

Horoscop 26 decembrie 2023 GEMENI

Azi si in zilele urmatoare, oportunitatile romantice sunt foarte posibile, indiferent daca esti singur sau nu. O prietenie se poate dezvolta in ceva mai mult sau o atractie poate merge la urmatorul nivel.

Si daca esti intr-o relatie de lunga durata, acum este o buna ocazie sa redescoperiti pasiunea dintre voi. Si o colaborare creativa poate aparea, una in care sa te simti foarte bine.

Citeste si Horoscop 2024. Nativii care vor avea parte de un an minunat. Astrele vin cu vești bune

Horoscop 26 decembrie 2023 RAC

O decizie de a-ti reorganiza bucatatie sau poate sa schimbi ceva in felul in care te alimentezi poate duce la un efort nou de a-ti imbunatati starea de bine. Cel mai important este ca Universul te incurajeaza sa te gandesti sa ai mai multa grija de tine.

Putin mai multa atentie pe ce iti este bine poate crea o diferenta mare in lumea ta. Bucura-te si de noi activitati si experiente care iti vor creste starea de bine.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!